Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz CactuS #15530 üzenetére

    Szia!

    Csak gyorsan átfutottam, de ami feltűnt róla az az, amit már Tonyk ia megállapított, hogy valamiért ragaszkodik az ipv6-hoz a nasod. Legalábbis azt a modult tölti be. Reset nem oldja meg?

    Amit ilyenkor javasolnék, hogy tedd fel az ffp-t és próbáld meg betölteni kézzel az ipv4 modult és tedd át az egiga0-át rá. Meg is lehetne csinálni, viszont ha jól látom nsa326-od van, amiben ugye arm7-es proci van. Na, a régi nasokban pedig arm5 van, ami hatalmas előrelépés a ZyXEL eszközök fejlettsége terén, viszont tudtommal még nem készültek el a Mijzelf féle modulok arm7-es verziói... :(

    Illetve mintha láttam volna bad block hibaüzenetet a NAND memóriánál. Ha ez így van, akkor azt javaslom, h vedd fel a kapcsolatot a ZyXELlel és ha van garid, akkor kicserélik Neked.

    De a dmesg nem mutat semmi mást.

    Σ: azt tudom javasolni, amit a többiek már mondtak, hogy tedd át az ipv6-ot ipv4-re, ha lehet, illetve a dns beállításokban tedd be a 8.8.8.8-at.

    Illetve amit még tesztelhetsz, h pl haverhoz átviszed a nas-t, hogy másik routerrel mi a helyzet.

    @szjoci

    Githubon szerintem van egy rakás linuxon is működő cli cucc, ami onedrive kliensként is használható, simán le tudod fordítani ffp-n magadnak (szinte) bármelyiket.

    Pl ezt találtam guglin így első találatként (nem teszteltem): [link]

    De ha nem menne a dolog és van rá igény, akkor megpróbálhatom összehozni a nasra.

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák