Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Mr Dini #15176 üzenetére

    Úgy voltam vele, jobb a békesség.
    Nem, nem fagy ki, azonnal elindult minden torrent, most beraktam még egy linuxot, és azt is tölti szépen :)

    Tegnap próbálkoztam a Tonyk által befordítottal, de (saját hibámból) nem jött össze, de jó pár függőséget kért még (eddig csak a programcsomagos volt fenn), többet mint ami az itteni leírásban van. Ma délután megnéztem a fájlokat konkrétabban, és mivel akartam a statisztikát is, illetve szerintem a torrent részletek (mikor lett berakva, arány stb) a resume mappában vannak (erre nem vennék azért mérget), átmásoltam mindent megint, illetve előtte letöröltem a másikat, mondom akkor megpróbálom a tiedet is, és ment azonnal.

    Tegnap ráindítottam a TM-re mielőtt átmásoltam volna, és amikor próbáltam hashelni, meg átállítani a mappát, akkor megfagyott, de szerintem csak túlterheltem a NAS-t, vagy inkább a TM-et. PUTTY-al elértem, és ott le is tudtam állítani, de mivel nem akartam 1,5TB adatot behashelni, ezért nem sokat foglalkoztam utána vele, amikor beállítottam a settings-ben a helyes mappát, utána már nem fagyott meg, el is kezdtem hashelni, de aztán inkább visszaindítottam a programcsomagost, (kellettek a torrent infók és statisztikák).

    Ma újratelepítettem, de a fent leírt módszerrel, nem volt kedvem próbálkozni, hogy mi az ami kell, és mi ami nem, inkább a tutira mentem.
    Azóta is megy normálisan, tölt, nem fagy ki.
    Köszönöm! :R

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák