Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Az Én kis ASRock 890GM Pro3 R2.0 lapocskám már szeretettel várja :)

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#2) ProEvoFan válasza V!ck (#1) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

én meg a hivatalos PH tesztet várom, de nagyon:)

EVIL IS BACK!

(#3) szaszimi

szaszimi
(kvázi-tag)

a bulldozereket kb mikortól lehet megvásárolni szerintetek? mármitn reálisan mikor lesznek kiskerekben?

Asus P8Z68-M Pro | i7 2700k | Freezer 13 PRO LIMITED | 16Gb A-data DDR3 1333Mhz 1,35V | 128Gb Samsung 470 SSD | LG E2251 FULL HD LED

(#4) csib41 válasza ProEvoFan (#2) üzenetére

csib41
(fanatikus tag)

Mindenki vár valamit, mikor jön már meg a pizzám? :DDD

On: Árlistát nem mellékeltek vagy tettek közzé?

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#5) audi100td válasza szaszimi (#3) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ausztriában már raktáron van 1-2 shopban, szerintem napok kérdése...

(#7) Daywalker válasza ProEvoFan (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Készül már:)

(#8) PCrevRM

PCrevRM
(kvázi-tag)

Érdekes, anno mintha az msi 760g p33-as lapja lett volna az egyetlen matx-es 760-as lap, ami alkalmas a befogadásra, lám, most pont az hiányzik.
Ja, és normális bios-frissítő progi msi-től még mindig nincs ugye.

[ Szerkesztve ]

We are Outcast Consensus 1

(#9) Szlovi válasza naszvalo (#6) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Így kell ezt csinálni, valamit tudnak az AsRock mérnökök :R
Egy ideje már nem foglalkozom desktopokkal,de ha néha-néha megkeresnek vagy tanácsot kérnek,akkor nyugodt szívvel ajánlom az ASRock-ot.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#10) audi100td válasza PCrevRM (#8) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

gondolom akkor még nem tudták, hogy ennyit zabál a bull, az a pwm meg nem tűnik valami izmosnak, főleg, hogy még borda sincs rajta

(#11) smkb

smkb
(senior tag)

Asrockéktól ez tényleg dícséretes!

(#12) mdraco

mdraco
(fanatikus tag)

MSI 880GM-E41 miért nem bulldozer kompatibilis? :(((

(#13) Srodney válasza naszvalo (#6) üzenetére

Srodney
(senior tag)

le a kalappal asrock!!!a következő lapom is asrock!!! :R :R persze am3+

(#14) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

valamiért nem szimptaizál senki azzal, hogy 790(F)X-es lapokhoz csinálja :F

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#15) Janby

Janby
(lelkes újonc)

Jó kis lapocskák.Ezért vártam márr a Bullt.Végre az alaplapok is megszaporodtak :) Viszont vagy én vagyok vak,és béna, de nem nagyon találkoztam micro atx méretűvel.Legalábbis Asus,Asrock,Msi,Gigabyte részéről :F Az lehetséges?

I AM:D

(#16) mikej95

mikej95
(tag)

Ejj a 785 nem fért fel a listára a n68 meg igen?!

-

(#17) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

760 befert, 790 nem? pffff

Sight. Sound. Speed.

(#18) a_n_d_r_e_w válasza a_n_d_r_e_w (#17) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

※This model list will be updated continuously

Remelem meg lehet szerencsem

Sight. Sound. Speed.

(#19) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én arra leszek kiváncsi mennyire korlátozza az AM3-as foglalt :)

(#20) Karesz85 válasza Janby (#15) üzenetére

Karesz85
(tag)

880GHM az, 880GM-LE miatt néztem.

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

(#21) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Meglepo a SEGKo lapok szegenyes tamogatasa...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#22) Jimmy8

Jimmy8
(senior tag)

"AMD 890GX 890GXM-GD65 A7632AMS.1C0"
Ez a sor valahogy nem stimmel :(
890GXM csak G65 van, GD65 nincs
A 890GXM lap kódja 7642, így a BIOS megnevezésénél is lehet elírás...
Meg persze jelenleg a legfrissebb BIOS a 890GXM-G65-höz az MSI oldalán a "7642v1B.zip".
Tehát vagy halmozott elírás szerepel, vagy valóban van GD65-ös is, de ilyet én nem találtam :DDD

[ Szerkesztve ]

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#23) Z10N

Z10N
(fanatikus tag)

Ennyit az MSI-rol. Ebben a temaban csak terel. Korabban leveleztem a supporttal. Illetve a lentebbi felvetesem is elkuldtem nekik, de semmi erdemlegeset nem valaszoltak. Csak, hogy vazoljam 785gm-e65 (v2 bios) vs 760gm-e51 (v1 bios) telejesen ugyan ugy neznek ki, a lap kodja is megegyezik 7596. Ehhez kepest az e51 megkapta a v3-as bios-t, ezzel atugorva az e65-t amin ott diszeleg a 140W-t a heatpipeos mosfet bordan. Ennek ellenere en meg nem latom a bios-t az e51-nel.

Korabbi 785G topicbol e65 vs e51 latolgatas

[ Szerkesztve ]

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#24) Jimmy8 válasza Z10N (#23) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

A linked alapján megtaláltam az eredeti MSI táblát, tehát ez alapján itt a Prohardver cikkben történt elírás..
Viszont, hogy az MSI sem "szent": a 890GX BIOS linknél már a szokásos BIOS oldalra visz, ahol - mint az előbb említettem - még nincs feltöltve a C0-ás Bios :N

Nem mintha hiányozna (megvárom, míg normális árra szelidül a BULL), de akkor ne linkelje, csak írja oda, hogy készülőben...

[ Szerkesztve ]

Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

(#25) Z10N válasza Jimmy8 (#24) üzenetére

Z10N
(fanatikus tag)

Nah, ahogy elnezem a 785g-t nem nagyon emlitik sehol, ennyire jol sikerult volna, hogy azert se tamogatjak. Ossze kene fogni es a supportnak kuldeni a ticketeket, hatha eszbekapnak es eszukbejut milyen vrm-et raktak korabban a lapokra, mert nevetseges, hogy egy teljesen ugyan olyan, de gyengebben felszerelt lap, heatpipe borda nelkul megkapja a tamogatast.

ui: Kozbe megneztem az e51 bios a live updatre iranyit at, lehet meg csak onnan lehet leszedni, probald meg ugy.

EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

(#26) Jimmy8 válasza Z10N (#25) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

A Live Update is csak a B0-t találja meg. Nem baj, majd csak elkészült pár hét alatt a C0 is :DDD
Csak jó lenne egy részletes magyar leírás, hogy kell ennél az MSI lapnál a BIOS-t frissíteni...
A régi Intel lapomnál, windows alatt elindítottam egy exe fájlt, és megcsinált mindent. Úgy tűnik ennél nem lesz ilyen egyszerű...

[ Szerkesztve ]

(#27) kazso válasza Jimmy8 (#26) üzenetére

kazso
(kvázi-tag)

Az MSI-nek van egy bios flashelője, ami pendrive-ról indul. Sajnos nincs túlzottan publikálva (gyakorlatilag csak az MSI fórumán található meg), de jól használható. Én is inkább ezt használom a LiveUpdate helyett.
A program telepítője itt található (nagy piros Download gomb).
Részletes leírás a programhoz pedig itt van.
Az MSI fórum használatához regisztrálni kell!

A program használata dióhéjban:
1. Feltelepíted a programot és utána elindítod
2. Bedugod a pendrive-ot, amit szeretnél a bios flashre használni. Fontos! A program formázza a pendrive-ot, szóval ha valami fontos van rajta, azt előtte mentsd le.
3. Megadod a letöltött bios fájl helyét (fontos, hogy az eredeti zip fájl legyen, amit az MSI oldaláról szedtél le).
4. Megadod, hogy milyen betűjel alatt érhető el a pendrive. Ezt általában magától felismeri, de jobb ellenőrizni.
5. A program szól, ha elkészült és be lehet zárni. Ezzel elkészült a boot-os bios flash.

Ha ezután a pendrive-ról bootolsz, akkor tudod frissíteni a biost :)

(#28) Jimmy8 válasza kazso (#27) üzenetére

Jimmy8
(senior tag)

Köszönöm, így már menni fog :R

(#29) miresz

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Én cak azt nem értem hogy pl. a 880Gextreme3-hoz miért nem adnak ki biost? Pedig ezen erős a tápellátás.

AMD smarter choice.

(#30) VaniliásRönk válasza miresz (#29) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Jo kerdes, hugomnak meg van egy 870 Extreme 3, ahhoz sincs tamogatas.
Az R2.0 meg FX lapokat szerintem nyugodtan le is lehetne venni a listarol, mert mind ujak, ugy meg eleg szegenyes a lista.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#31) FRENK1988 válasza VaniliásRönk (#30) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kurvul elfele az Asrock:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#32) VaniliásRönk válasza FRENK1988 (#31) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Jol ****** kene ***** oket, nehogy mar az utolso normalisabb gyarto is erre a sorsa jusson... :D

(#33) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Kezdek kicsit sztreccses lenni... jött ki új bios FX támogatással a lapomhoz (ASRock 890GM Pro3 R2.0), CPU support list-ben meg egyedül az FX-8120 árválkodik, abból is csak a 95W-os verzió... :F és tuti hogy nálunk csak a 125W-os lesz kapható... és amúgy is a 8150 kellene ha jó áron lesz... szerintem alágyújtok... :((

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#34) VaniliásRönk válasza V!ck (#33) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Csak nehogy teljesen kinyulj itt nekunk. :DDD

(#35) siriq

siriq
(őstag)

A giga support a lapomnal a homerseklet kijelzes miatt vacakol az fx tamogatasaval. nem fogja megjeleniteni rendesen ezert a smartfan maxon fogja hajtani a ventiket. Mondjuk meg ezt is betudnam allitani, hogy jo legyen. A vegen megis lesz fx tamogatas.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.