Az Én kis ASRock 890GM Pro3 R2.0 lapocskám már szeretettel várja 
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Az Én kis ASRock 890GM Pro3 R2.0 lapocskám már szeretettel várja 
én meg a hivatalos PH tesztet várom, de nagyon
EVIL IS BACK!

a bulldozereket kb mikortól lehet megvásárolni szerintetek? mármitn reálisan mikor lesznek kiskerekben?
Asus P8Z68-M Pro | i7 2700k | Freezer 13 PRO LIMITED | 16Gb A-data DDR3 1333Mhz 1,35V | 128Gb Samsung 470 SSD | LG E2251 FULL HD LED

Mindenki vár valamit, mikor jön már meg a pizzám? 
On: Árlistát nem mellékeltek vagy tettek közzé?
Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

Ausztriában már raktáron van 1-2 shopban, szerintem napok kérdése...

Készül már

Érdekes, anno mintha az msi 760g p33-as lapja lett volna az egyetlen matx-es 760-as lap, ami alkalmas a befogadásra, lám, most pont az hiányzik.
Ja, és normális bios-frissítő progi msi-től még mindig nincs ugye.
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1

Így kell ezt csinálni, valamit tudnak az AsRock mérnökök 
Egy ideje már nem foglalkozom desktopokkal,de ha néha-néha megkeresnek vagy tanácsot kérnek,akkor nyugodt szívvel ajánlom az ASRock-ot.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

gondolom akkor még nem tudták, hogy ennyit zabál a bull, az a pwm meg nem tűnik valami izmosnak, főleg, hogy még borda sincs rajta

MSI 880GM-E41 miért nem bulldozer kompatibilis? 

le a kalappal asrock!!!a következő lapom is asrock!!!
persze am3+
valamiért nem szimptaizál senki azzal, hogy 790(F)X-es lapokhoz csinálja 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Jó kis lapocskák.Ezért vártam márr a Bullt.Végre az alaplapok is megszaporodtak
Viszont vagy én vagyok vak,és béna, de nem nagyon találkoztam micro atx méretűvel.Legalábbis Asus,Asrock,Msi,Gigabyte részéről
Az lehetséges?
I AM:D

Ejj a 785 nem fért fel a listára a n68 meg igen?!
-

760 befert, 790 nem? pffff
Sight. Sound. Speed.
(#18) a_n_d_r_e_w válasza a_n_d_r_e_w (#17) üzenetére

※This model list will be updated continuously
Remelem meg lehet szerencsem
Sight. Sound. Speed.
Én arra leszek kiváncsi mennyire korlátozza az AM3-as foglalt 

880GHM az, 880GM-LE miatt néztem.
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

Meglepo a SEGKo lapok szegenyes tamogatasa...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

"AMD 890GX 890GXM-GD65 A7632AMS.1C0"
Ez a sor valahogy nem stimmel 
890GXM csak G65 van, GD65 nincs
A 890GXM lap kódja 7642, így a BIOS megnevezésénél is lehet elírás...
Meg persze jelenleg a legfrissebb BIOS a 890GXM-G65-höz az MSI oldalán a "7642v1B.zip".
Tehát vagy halmozott elírás szerepel, vagy valóban van GD65-ös is, de ilyet én nem találtam 
[ Szerkesztve ]
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

Ennyit az MSI-rol. Ebben a temaban csak terel. Korabban leveleztem a supporttal. Illetve a lentebbi felvetesem is elkuldtem nekik, de semmi erdemlegeset nem valaszoltak. Csak, hogy vazoljam 785gm-e65 (v2 bios) vs 760gm-e51 (v1 bios) telejesen ugyan ugy neznek ki, a lap kodja is megegyezik 7596. Ehhez kepest az e51 megkapta a v3-as bios-t, ezzel atugorva az e65-t amin ott diszeleg a 140W-t a heatpipeos mosfet bordan. Ennek ellenere en meg nem latom a bios-t az e51-nel.
Korabbi 785G topicbol e65 vs e51 latolgatas
[ Szerkesztve ]
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

A linked alapján megtaláltam az eredeti MSI táblát, tehát ez alapján itt a Prohardver cikkben történt elírás..
Viszont, hogy az MSI sem "szent": a 890GX BIOS linknél már a szokásos BIOS oldalra visz, ahol - mint az előbb említettem - még nincs feltöltve a C0-ás Bios 
Nem mintha hiányozna (megvárom, míg normális árra szelidül a BULL), de akkor ne linkelje, csak írja oda, hogy készülőben...
[ Szerkesztve ]
Hozzászólásnál ha működő! linket akarsz beszúrni: nyomd meg a szövegbeviteli ablak alján található "Link beszúrása" gombot, és a megjelenő párbeszédablakba másold be a linkelendő oldal címét.

Nah, ahogy elnezem a 785g-t nem nagyon emlitik sehol, ennyire jol sikerult volna, hogy azert se tamogatjak. Ossze kene fogni es a supportnak kuldeni a ticketeket, hatha eszbekapnak es eszukbejut milyen vrm-et raktak korabban a lapokra, mert nevetseges, hogy egy teljesen ugyan olyan, de gyengebben felszerelt lap, heatpipe borda nelkul megkapja a tamogatast.
ui: Kozbe megneztem az e51 bios a live updatre iranyit at, lehet meg csak onnan lehet leszedni, probald meg ugy.
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

A Live Update is csak a B0-t találja meg. Nem baj, majd csak elkészült pár hét alatt a C0 is 
Csak jó lenne egy részletes magyar leírás, hogy kell ennél az MSI lapnál a BIOS-t frissíteni...
A régi Intel lapomnál, windows alatt elindítottam egy exe fájlt, és megcsinált mindent. Úgy tűnik ennél nem lesz ilyen egyszerű...
[ Szerkesztve ]

Az MSI-nek van egy bios flashelője, ami pendrive-ról indul. Sajnos nincs túlzottan publikálva (gyakorlatilag csak az MSI fórumán található meg), de jól használható. Én is inkább ezt használom a LiveUpdate helyett.
A program telepítője itt található (nagy piros Download gomb).
Részletes leírás a programhoz pedig itt van.
Az MSI fórum használatához regisztrálni kell!
A program használata dióhéjban:
1. Feltelepíted a programot és utána elindítod
2. Bedugod a pendrive-ot, amit szeretnél a bios flashre használni. Fontos! A program formázza a pendrive-ot, szóval ha valami fontos van rajta, azt előtte mentsd le.
3. Megadod a letöltött bios fájl helyét (fontos, hogy az eredeti zip fájl legyen, amit az MSI oldaláról szedtél le).
4. Megadod, hogy milyen betűjel alatt érhető el a pendrive. Ezt általában magától felismeri, de jobb ellenőrizni.
5. A program szól, ha elkészült és be lehet zárni. Ezzel elkészült a boot-os bios flash.
Ha ezután a pendrive-ról bootolsz, akkor tudod frissíteni a biost 

Köszönöm, így már menni fog 
Én cak azt nem értem hogy pl. a 880Gextreme3-hoz miért nem adnak ki biost? Pedig ezen erős a tápellátás.
AMD smarter choice.

Jo kerdes, hugomnak meg van egy 870 Extreme 3, ahhoz sincs tamogatas.
Az R2.0 meg FX lapokat szerintem nyugodtan le is lehetne venni a listarol, mert mind ujak, ugy meg eleg szegenyes a lista.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
kurvul elfele az Asrock
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Jol ****** kene ***** oket, nehogy mar az utolso normalisabb gyarto is erre a sorsa jusson... 

Kezdek kicsit sztreccses lenni... jött ki új bios FX támogatással a lapomhoz (ASRock 890GM Pro3 R2.0), CPU support list-ben meg egyedül az FX-8120 árválkodik, abból is csak a 95W-os verzió...
és tuti hogy nálunk csak a 125W-os lesz kapható... és amúgy is a 8150 kellene ha jó áron lesz... szerintem alágyújtok... 

Csak nehogy teljesen kinyulj itt nekunk. 

A giga support a lapomnal a homerseklet kijelzes miatt vacakol az fx tamogatasaval. nem fogja megjeleniteni rendesen ezert a smartfan maxon fogja hajtani a ventiket. Mondjuk meg ezt is betudnam allitani, hogy jo legyen. A vegen megis lesz fx tamogatas.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit