Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Destr4ct

    aktív tag

    válasz namyang #2249 üzenetére

    Az általad felsorolt dolgok egy része szerintem figyelmetlenség miatt nem került be, vagy hibás (pl az elmulasztott hívások jelzése)

    A lehúzható kapcsolópanel esetét én sem értem teljesen. Ha már egyszer elhatározták, hogy összedobnak egy ilyet, akkor miért kellett fixre, 0 mértékben testreszabhatóra csinálni. Valamiért azt gondolták, hogy az "átlagfelhasználónak" jó lesz így is. (És az átlagnak valószínűleg jó is, vagy nem érdekli.)

    Szerencsére nem csak mi ketten vagyunk így, hogy szeretnénk ilyen "apróságokat" megváltoztatni, pont ezért van custom ROM-okban több opció, és ezért van Xposed Framework, és ahhoz rengeteg modul.

    Ha Google-ék kapnak megfelelő mennyiségben visszajelzést, hogy ez így nem jó, akkor talán esetleg jobban testreszabhatóvá teszik a dolgokat. Alapból ez a kapcsolópanel sem saját ötletük volt szerintem, meg pl. a lezáróképernyőre helyezhető widgetek sem.

    (#2250) dudi6: Light Manager-t használva nem tapasztalsz véletlenül fantom értesítéseket? Nálam van ilyen, hogy elkezd villogni, de amikor megnézem, nincs semmi látható értesítés, ami ezt kiválthatta volna.

    What can change the nature of a man?

Új hozzászólás Aktív témák