Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    Na egy kis tapasztalat tegnapról:
    Soha, semmilyen bajom nem volt még a wifivel (kivéve azt amit majd ennek a hsz-nak a végén le is fogok írni, ha már eszembe juttattam :D), de tegnap valamiért meghülyült. A munkahelyemen 3 wifi hálózat is elérhető. Egész nap vígan tudtam használni mindhármat, aztán kikapcsolgattam inkább a wifit, hogy ne merüljön annyira a teló, meg próbálgattam hogy miért nem alszik (hát azért mert ha megy a wifi akkor nem alszik rendesen, biztos valami app miatt pl facebook). Többször ki-be kapcsoltam a nap folyamán, mindig jó volt. Aztán este bekapcsoltam a wifit és semmi. Nem tudott csatlakozni semmire.
    újraindítás.... semmi..... wipe (cache, dalvik)..... semmi. Akksi ki pár perce, vissza...... semmi. Újra wipe-ok, és a rom újbóli felrakása.......semmi. Már kezdtem neki a backupolásnak, hogy ráküldök egy factory resetet, meg újra a romot, amikor is (kb 1,5 óra szenvedés után) gondoltam hozzáadok kézzel egy hálózatot (úgy akartam hogy a neve egyezzen az egyik létezővel, de kihagytam belőle egy betűt), hozzáadtam és megjavult. Na persze nem az általam hozzáadotthoz csatlakozott, mert olyan nem létezik, de az egyik meglévőhöz egyből sikerült....
    Szóval ha baj van a wifivel, ezt érdemes megpróbálni.

    Na és akkor itt az a gond, ami már régóta foglalkoztat (még amikor Spicám volt akkor is érdekelt a dolog). Szegeden lakom, Tarján városrészben. Ha a töltésen sétálgatok akkor a telefon lát olyan wifiket, hogy tarjan06 , tarjan02... ilyesmiket. Szüleim Szőregen laknak, ott is van kettő: szoreg01, szoreg02. A lényeg, hogy nincs kódolva, viszont nem is tudok rá csatlakozni. Ezek milyen hálózatok és miért nem lehet rá fellépni? (próbáltam a wifi csatornákat állítani, de hiába)

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák