Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Igen dicséretes hogy nem TN panellel jönnek :R

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#2) madgie

madgie
(VIP)

IPS-es, 120 Hz moncsi 400 dollárért? Jól hangzik, csak itthon is ennyi lenne...

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#3) adamka16

adamka16
(őstag)

végre kezdik felejteni a TN paneleket :R

(#4) bencek

bencek
(újonc)

Meg tudja valaki mondani az alsó LG monitorán mi az a játék????????

"The road to success is always under construction"

(#5) adamka16 válasza bencek (#4) üzenetére

adamka16
(őstag)

Csak tipp, de sztem ez lesz az [link]

(#6) .mf

.mf
(PH! addikt)

Na végre! Már mióta erre várok: rendes panellel szerelt, de végre magas frissitésű monitorok! A $400 már csak hab a tortán. Csak legyen jó a tesztek szerint is, és amint megjelenik itt is, már megyek is érte. :C

(#7) TESCO-Zsömle válasza madgie (#2) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

140k-nál nem kerülhet(ne) többe.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

Ácsi! Ki költötte ezt a hírt!
"Vén buzeráns! Hiába izgattál fel!" a la Gyaloggalopp

Semelyik másik hírben sincs benne, hogy 120Hz-es az e2370V -- sőt, máshol azt hallani, hogy ez csak az IPS236V átdizájnolt változata, az pedig csak 60Hz-es :(

(#9) Móci válasza madgie (#2) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az valóban jónak ígérkezik... kiszórhatnák már a tn csodákat.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) old_artist válasza madgie (#2) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen - bizony UH-IPS/W-LED/120Hz, és ... valószínüsíthető, hogy 100e körüli lesz az ára (csak megsúgom - kaptam egy fülest) - ami nagyon kecsegtető lesz majd a gamerek számára!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#11) old_artist válasza old_artist (#10) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

... ja, és a hivatalos Japán holnapon tájékozódhattok a főbb jellemzőiről - egyébként (ha minden igaz), akkor február második felétől várható a monitor érkezése hazánkba is!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#12) El Kebir válasza old_artist (#10) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

"Igen - bizony UH-IPS/W-LED/120Hz"

:DDD

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#13) TESCO-Zsömle válasza El Kebir (#12) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig be szép is lett volna... :))

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#14) El Kebir

El Kebir
(senior tag)

és csatlakozom .mf-hez!

"Ácsi! Ki költötte ezt a hírt!
"Vén buzeráns! Hiába izgattál fel!" a la Gyaloggalopp"

:DDD

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#15) El Kebir válasza El Kebir (#14) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

mondjuk azért, a 83kHz-es függőleges frissítésből számolva, lehet meglesz az 1920*1080@75Hz úgy mint az U2311-nél.

(#16) El Kebir válasza El Kebir (#15) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

vízszintes... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#17) old_artist válasza El Kebir (#14) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Most már én is "csatlakozom" a 120Hz miatt! :DDD

(#18) .mf válasza old_artist (#17) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Hát igen, korán örültünk, jól csőbe húztak minket :))

(#19) old_artist válasza .mf (#18) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen-igen, viszont ... csak azt nem tudom, hogy a PH-sok honnan vették a 120Hz-es képfrissítést! :F :DDD - jó lenne valami megerősítés (hivatalos link :F ), vagy töröljék a félrevezető adatokat az LG-vel kapcsolatban!

[ Szerkesztve ]

(#20) Tibicsucsu válasza .mf (#8) üzenetére

Tibicsucsu
(tag)

"azt hallani, hogy ez csak az IPS236V átdizájnolt változata"

Az sem lenne rossz, mert ez jobban néz ki, de ha jól emlékszem az IPS236V-ről még szeptemberben írtak először és azóta sem lehet kapni pedig eltelt már 4 hónap. Azzal mi a franc van? Egy tesztet szívesen olvasnék róla.

(#21) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Display Portot miért spórolják le egy 2011-ben megjelenő monitorról?

(#22) ndavid

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Mea culpa, engem is úgy "felizgatott" a hír, hogy "behúztak a csőbe"... Mindenesetre kiszedtem azt a részt, biztos ami biztos. Az én forrásaim se a régiek már úgy tűnik... :U :( Tény, h 400-ért instant get lett volna egy olyan, avagy a túl-szép-hogy-igaz-legyen kategória.

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#23) vittuka

vittuka
(fanatikus tag)

Lehet eljön a dell 2007wfp leváltásának az ideje, pedig eddig meg sem fordult a fejemben.. :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

(#24) vittuka válasza Cobra. (#21) üzenetére

vittuka
(fanatikus tag)

Jogdíjak vannak, a csatlakozóharc még mindig megy, nem evidens, hogy mindkét digitális csatlakozóval szerelnek valamit..

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

(#25) orbano válasza vittuka (#23) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nekem 2408 van, és ennél lejjebb nem adnám az tuti: [link]

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) zapok válasza orbano (#25) üzenetére

zapok
(tag)

Szép dolog is az, ha valakinek telik mostanság egy 170K-s monitorra! :R
Nekem jó a használt 20"-os Iiyama (S-IPS) is 25K-ért... :K

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#27) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt lehet tudni, hogy mit tud az UH-IPS mert már annyi fajta van, az ember nem győzi követni. :DDD

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#28) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

PiP? WTF? Lemaradtam valamiről? Nem láttam, hogy TV tunert is tartalmaznának...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#29) JColee válasza jerry311 (#28) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi köze a PiPnek a tunerhez.

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#30) jerry311 válasza JColee (#29) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Az eddig is világos volt, de szvsz nincs értelme. Csupa olyan bemenet van rajta, amit az ember nem figyel PiP-ben, mert tudja mi lenne a képen.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#31) flexxx2

flexxx2
(tag)

Na és mit tudnak ezek az új panel típusok?

(#32) Szabesz válasza jerry311 (#30) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Tuner a gépbe, kiterjesztett monitor, amit éppen kicsire veszel teljes képernyőre a tuner képe.

(#33) vittuka válasza zapok (#26) üzenetére

vittuka
(fanatikus tag)

25k-ért hol sikerült olyat szerválni? :U Nem adnám oda 40 alatt biztosan, de inkább felette a dell-emet...

(#34) waporka

waporka
(tag)

mindenesetre megnézném én azt az acer-t 100millió:1-ben :Y
én meg itt keménykedek a 20000:1es full hd-vel....

a privire illik válaszolni....

(#35) Traxx

Traxx
(őstag)

Hogy őszinte legyek, kíváncsi lennék rá, mikorra ér el az az LG ide...Ezeket bejelentették még szeptemberben, és azóta is csak a lapítás megy kb. világszinten róluk... :U Nagyjából sehol egy teszt vagy egy kézzelfogható ár...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#36) pigatt

pigatt
(őstag)

Nagyon tetszik az Acer. Kíváncsi vagyok itthon mennyibe fog kerülni.

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#37) old_artist válasza Traxx (#35) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, nagyon lassan érkeznek ezek az LG "IPS/LED"-es monitorok, pedig már a távol keleten sokat írnak róla!
Japánban már kaphatóak!

(#38) zapok válasza vittuka (#33) üzenetére

zapok
(tag)

Egy ismerős használt cikk kereskedőtől.
Igaz két és fél éve vettem, de most én sem adnám el annyiért...

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#39) .mf válasza old_artist (#37) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Japánban már kaphatóak!"

Kicsit lassan töltődött az oldal, előbb csak a szöveget láttam, már majdnem mondtam volna, hogy kínai az az oldal, amit linkeltél; de bejöttek a képek és láttam, hogy az már tényleg japán, egy kínai cikk arról, hogy Japánban már van :)) De ez nem biztos, hogy indikatív, hisz Japánban már mióta vannak olyan csodamobilok és PDAk, amik ide sose jutottak el :))

(#40) Traxx válasza old_artist (#37) üzenetére

Traxx
(őstag)

23800 jen a 23 colos jószág...2,42-es árfolyammal számolva 57500 Ft kb...ejj, ha itt is annyiba kerülne, és még a tesztek is magasztalnák... :U

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#41) vittuka válasza Traxx (#40) üzenetére

vittuka
(fanatikus tag)

Ajándék annyiért, bár magam részérôl várnék másik gyártót csak az érzés miatt. A panel gondolom elmegy majd sokfelé, hp, dell irányába is remélem.

(#42) dezz válasza vittuka (#41) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne csak az érzés miatt... Az LG általában nem a legjobb elektronikát pakolja a monitoraiba, kivéve a kimondottan profi szériákat. A cikkbeli monitor egy középkategóriás darab, illetve annak inkább az alsó vége. Ez igaz a házra is, itt pl. a magasság sem állítható (és pivot mód sincs). Egy Dell változat kicsivel többért jobb választás lehet.

Az UH-IPS egyébként legfőképpen energiahatékonyságban jobb, mint az e/H-IPS. Bár már az utóbbiból is alig fogyaszt többet egy CCFL-es, mint egy LED-es. (Kivéve a 24"-eseket, amikben teljesen feleslegesen 7db cső van.)

[ Szerkesztve ]

(#43) Traxx válasza dezz (#42) üzenetére

Traxx
(őstag)

Akkor lehet mégis Dell lesz a monitorvásárlás vége...bár már decemberre terveztem, csak nem akart nagyon lemenni a 2209WA ára...a 2311 meg már sok :U Agyalás lesz még, meg egy kis pénzgyűjtés :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.