- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz föccer #13273 üzenetére
Belinkeled, hogy melyik lift tetszett ennyire meg?
Most (életemben először) megnézem, hogy egyáltalán a chunkok hogyan vannak, hol vannak a határok és megpróbálok rájönni valahogy (ez még nem igazán tiszta), hogy melyik a slime chunk.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Balathruin #13290 üzenetére
Jaja, 1.8 óta ugye elszaladtak, ha "felfújta magát" a creeper. Ezt én speciell annyira nem komáltam, merthogy barlangászás közben én szerettem ha a sok támadó mob közé bejött a creeper és önmaga felrobbantása közben vitte magával a csapattagokat is. Gondolom hasonló panaszkodás lehetett az oka, h visszatették - pedig jó nagy hírrel harangozták be az
1.8 előtt, h mekkora fain móka lesz majd. Nem lett az...
-
Geryson
addikt
válasz Víz Elek #13293 üzenetére
Online szerverek vannak annyian, mint égen a csillag. Google-el találsz egy pillanat alatt, mondjuk ezek nyitott szerverek, azaz ergo bárki bemehet és sajnos lehet köztük olyan figura is, aki a rombolásban és a szemétkedésben fogja jól érezni magát.
Van itt kicsi (ámde überprofi ) körünkben egy srác, neki van nyitott vanília és zárt vanília szervere is. Én a zárton nyomom, kicsi a forgalom (néha nulla), de cserébe mindig annyi gyémántom van, amennyit én beletettem és már nem borotválja meg. El kell dönteni, hogy mit szeretne az öcséd, ámde ez mod mentes vanília, azaz full gyári!
-
Geryson
addikt
Mennyi a mobok minimum távolsága, hogy spawnoljanak? Egyszerűen most nem találom sehol...
-
Geryson
addikt
Huszonvalamennyire emlékeztem én is, köszönöm Nektek!
Föccer: Hol vagy Föccer? Megépítettem a slime farmot! 5 szint van eddig meg, talán mára meglesz végig. Most vittem fel 13 stacket! 13 stack slime szinte semmi idő alatt!
Még azon is gondolkoztam, hogy a loot farmomat be redstone lamp-ezem, hogy fel tudjam függeszteni a működését, de az az igazság, hogy nem érdemes akkor ha ennek a cuccnak így is ilyen hozama van!
-
-
Geryson
addikt
válasz jonnyjoker01 #13352 üzenetére
Itt hajnali kettő óta nincs net...
-
Geryson
addikt
válasz jonnyjoker01 #13363 üzenetére
Az utcánkban szakadt le az optikai kábel sajnos, mert a mögöttünk lévő utcában is van net és TV, csak nálunk nincs. Elég unalmas a rádiózás egy pár óra után...
Serricon: Nem black csapta szét a szervert? El sem hiszem. Szerk.: Ja, hogy lehet, hogy mégis ő volt?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
31.104 db slimeball + mellette 3 duplachest slimeball formájában. Azt hiszem ebből sem lesz többé gondom...
athos79: Mikor megyünk kinyírni azt a tengeri szörnyet? Azt már tudom, hogy az invisibility nála nem játszik. Ennek ellenére nem akartam videókat nézni a megoldásról, mert az némileg csalás lenne számomra. Vagy Te este még felmentél és kinyírtad?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Hát rettentően nagy az én bánatom Uraim, nem is értem, hogy mi a gond. Egy minecart unloadert szeretnék, ami volt is nekem, csak arrébb kellett tennem a slime farm miatt. Na mármost a lényege, hogy amikor felé áll a minecart, akkor elkezdi a hopper kihúzni a cuccokat belőle és közben a comparatorral leveszek egy jelet belőle (konkrétan azt, hogy a powered rail-ből szedje ki az áramot, azaz a minecart ne induljon vissza. Na de itt ám a gond, hogy időközben frissítettünk 1.8.1-re (vagy másra nem is tudok gondolni) és nem ad jelet már sem a hopper, sem a chest CSAK akkor ha több itemet rakok bele (pl. egy stacket). Ha csak "átfolyik" a cucc a hopperen, akkor bizony ő le sem tojja, nem ad ki semmit. Tiszta ultragáz. Vagy én vagyok béna és elcseszek valamit?
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13384 üzenetére
Képzeld el, hogy nem teljesen! Comparator akkor nem néz ha lefelé megy tovább a hopper kivezetése. Ha elfordítod oldalra (azaz tulajdonképpen oldalirányú mozgást végez), akkor már leveszi a jelet. Tök hülyeség, de éjjel jöttem rá.
Tudom, kezdő MC-s vagyok, de egy comparatort azért össze tudok dobni...
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13387 üzenetére
Hallod-e én annyira nyomom a quarry-t a kis csákányommal, hogy a nem piskóta bányámat megtoldottam vagy 120 blokkal (egy fésűnyom olyan 250 blokk hosszú) és felvittem másfél stack gyémántot + persze rohadt sok minden mást. Most 6 stackem van, azt hiszem egy darabig nem bányászkodom most megint...
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13389 üzenetére
Nem, a fésűt nem azzal szoktam, mert ahhoz túl hosszú. Beállok, világítok és szépen bontom ki a sorokat.
Apropó, Atomantinak odaadtam a beacönt, tulajdonképpen annak a segítségével kaptuk szét a vízi építményt. De majd visszakérem tőle és akkor megcsinálom a 6 csóvás maximális beacont (láttam Youtube-on és naggyon megtetszett).
-
Geryson
addikt
Hát azért néha eldobom az agyam az új enchant "törvények" miatt basszus:
Szeretnék menni wither skull-t szedni, találtam egy régi sharpness III gyémánt kardot, gondoltam rádobom a smite és a looting enchantokat. Persze rögtön kiírta, hogy "too expensive", de hát gondoltam ez egy régi kard, előfordulhat, hogy már sokszor szerelgettem.
Csinálok egy vadi újat, rátolom a sharp V, unb III-at. Mennék át black farmjára hogy rátoljam a smite és looting fullokat, erre már ezt sem engedi, automatikusan "too expensive". A kard vadi új, soha egyet nem csaptam még vele és too expensive? Micsoda expensive? Nem csak javításnál írja ezt, van olyan, hogy nem tudsz "túlenchantolni" egy tárgyat?
-
Geryson
addikt
Nem meeegy a vanília szerver! Pedig pont nether wart termesztése közben voltam afk-n!!!
Apropó az enchantos kérdésemmel kapcsolatban. Valóban nem lehet "túlenchantolni" egy tárgyat. Ha ezt próbálod meg, akkor kiírja, hogy "too expensive".
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13409 üzenetére
De hát a nether wart!!!
Elkezdtem fire resistance és night vision potikkal nether skullt vadászni, összejött összesen 2 darab, nem egy brutál a hozam még looting III és smite V enchanttal sem. Nem tudom így mikorra lesz meg a 6 beacon...
-
Geryson
addikt
PHVanillások! Az az "óriási" probléma áll fent, hogy visszajött a nether. Én sem értem, hogy hogyan, de most átjöttem koponyáért és bizony az én régi jó öreg netherem van, a vasútakkal, járdával, miegymással.
Mi legyen? Én igazából lemondtam erről, a járdákat újra ki tudom húzni, viszont black farmjára mindenképpen szükség lenne és atomanti vasúthálózata sem piskóta, ezt sem szívesen buknám. A régi netherben a legértékesebb weekend warrior, Gomez xp farmja, de igazából oda soha nem jártam és ráadásul használni sem tudom.
-
Geryson
addikt
Rettentőenóriási gondom van! Tali feltolta a spawn rate-t, hogy legyen wither skelli (jön is szépen a koponya), de sajnos pofánvertem egy zombie pigman-t és egyszerűen nem tudok azóta visszamenni a kapun. Amikor átmegyek kb. 40 pigmen jön rám 1 mp alatt, annyira komoly, hogy visszajutni sem tudok, mert kiütnek a kapuból. Most kipróbáltam egy olyant, hogy black kapuján mentem át és szépen lassan közeledtem a netherben az én "régiómhoz", de azonnal rámtámadnak. Mi ilyenkor a megoldás? 1 órája történt az eset, de azóta sem nyugodnak le...
Megcsinálom a black féle csapdát a hétvégén megint, mert az xp viszont nagyon kéne...
-
Geryson
addikt
válasz Serricon #13422 üzenetére
Sikerült megint pofánvernem egyet (nem is értem, hogy hol), azóta megint nem nyugszanak. Elég uncsi, kezdeném építeni az xp farmomat, olyat mint amit Black csinált, csak még nagyobbat, 3 teljes körtálcásat. De hát egyenlőre mozdulni sem tudok...
-
Geryson
addikt
válasz Serricon #13425 üzenetére
Bejöttél, betojtak és le is nyugodtak...
Olyan vaníliabázist építek a netherbe, hogy megszólal!
Apropó, half slabra soha nem spawnol mob? Vagy csak akkor ha lent / fent van a blokkon belül?
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13429 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Tényleg, Te miért dark woodból csináltad a padokat? Csak merthogy nekem a legnyilvánvalóbb a nether rack, bányászni kb. semmi idő és azt hiszem van belőle dögivel. Vagy nem jó ötlet valami miatt?
Én annyiban csinálok mást, mint Te, hogy 3 teljes donut-köröm lesz 37-es külső rádiusszal. Átmenni átmentem én magam a bedrockon, de amikor elkezdtem volna fát növeszteni jött Tali és kiütött egy 4x4-es lejáratot, így csináltam egy brutál feljárót.
Apropó, hol van az új kéglid? Meg akartam keresni, de a régi kéglid közelében csak egy ágyat és egy kis beacont találtam. Ja, jut eszembe, megépítettem Tőled "kapott" aranyból a 6-os beacönt! 3 lámpa van eddig meg, de most csapdázom inkább és majd folytatom.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz jonnyjoker01 #13467 üzenetére
Hú, ez tényleg nagyon szép. Pont pár hete gondoltam, hogy rá kellene raknom egy shadert a vaníliámra. Ezzel most mindenképpen megpróbálkozom. Vajon 1.8.1-re is felmegy? Ugye itt először valami forge kell és utána jön a shader? Na majd átolvasom (csak leírják valahol), de ne kímélj ha tudsz segíteni!
-
Geryson
addikt
Na tessék! IDE mennek a mi kis Euróink!
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #13544 üzenetére
És nekem mikor válaszolsz a privimre?
Megépítettem a csapdát, tök szép, de nincs benne mob. Kérdeztem Talit, azt mondja, hogy még bőven a "normális" felett van a spawn ráta, tehát nem azzal van a gond, hogy túl le van húzva.
Az Xp-t még nem löki fel, szerintem ott valamit a fellökővel számítottam el, de mondjuk non-sense, hogy alig van mob, de rohadt sok a zombi...
-
Geryson
addikt
Apropó! 2 napja böngészek tervrajzokat/blueprinteket, hogy egy sivatagi falut kibővítsek. Sajnos sehol nem találok sivatagit, csak a sima cobblestone-ost. Ötlete valakinek, hogy hol találhatok videót, bármit ahonnan puskázhatok?
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #13628 üzenetére
Hát akkor az tényleg nem teljesen zárt. A másik fontos dolog, hogy a mobok nem félnek a fénytől. Azaz ha tök világos a kecó és van egy sötét sarok, akkor ott szaporodnak és szépen elindulnak megkeresni, akár a világos részen is (hacsak nem napfény van).
-
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #13828 üzenetére
Én otthon R3D pakkot használok, abból mondjuk a legbrutálisabbat, de szerintem az alacsonyabb felbontásúnál is víztiszta az glass pane és a glass block is, mindkettő nagyon szép. Olyan üvegházam van (az élelmiszereknek, növényeknek), hogy elájulsz..
föccer: Figyellek, hogy fent vagy-e (vagy szólj) és jövök!
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #13831 üzenetére
Én arra "szoktam" figyelni, vagyis figyeltem az textúrapakk választásnál, hogy azért legyen valósághű - azaz az MC-eredetijéhez hasonlítson. Nem szeretem azokat a textúrapakkokat, amik ilyen túl elvontak, csillognak-villognak, teljesen mások a gyárihoz képest. Nekem azért tetszik az R3D, mert ebből van brutális 512 bites is, de ehhez elég komoly számgép kell már, hogy elbírja (a laptopon nincs is rajta, nem is bírná el). Az R3D-t letöltheted INNEN.
Treibhaus
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest