Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Elims #24989 üzenetére

    Maga az oldal nem kamu, nem lopják el a pénzed, szimplán csak erkölcsileg nulla. A kezdetek óta utáljuk őket, mert más szellemi termékéből építették fel az egészet és keresik magukat szarrá rajta (abba ne menjünk bele pluszban, hogy részben gyerekeken, bár ez kicsit túlzás, mert egy bohócnak is fizet az ember, hogy csináljon lufiállatkát pl.), az viszont a mai napig nem tisztázott, hogy milyen szerződéses kapcsolatban állnak a játék készítőjével és nem is hajlandóak ezt tisztázni, ami kicsit sem furcsa... Döntsd el, hogy fizetsz-e.
    Arra is figyelj, hogy mint minden ilyen szolgáltatás (még ha tisztázott is), ennél is könnyen rá lehet szokni a pénzen vásárolt előnyökre. Holnap más fog tetszeni neki, holnapután megint más, jövőhéten a 10. és mindig kell az ezer Ft-os kard, skin, páncél stb. Ezeknek a rendszereknek ez az alapja.

    Persze az is egy szempont, hogy az ember gyereke örömét leli benne, akkor hadd játsszon.
    Én úgy vagyok vele, hogy egy fillért se adnék ki, de azt engedném, hogy játsszon rajta. Más lehetőség nagyon nincs is, mert gyerekeknek ők az egyetlen lehetőség kb. ahol kortársaikkal tömegesen játszhatnak magyarul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák