Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz Amur #14187 üzenetére

    A journey map nem hulladék, csak iszonyat erőforrás igénye van, de ez ismert, maga a készítő is írja, ha nincs meg 200+ fps a játékban, nem érdemes feltenni. Kb. olyan lett a játék vele mint amikor az 1-8x szériát próbáltam, tehát nagy fps veszteség és lag a semmiért cserébe. Géptől függ mennyi fps veszteséget okoz, maradjunk annyiban hogy régi gépen nagyon sokat.

    A MapWriter viszont szépen megy, nem nagyon érezni hogy fut, mindent tud, mondjuk csalás nincs benne, tehát nem látni benne más játékosokat és mobokat. Ahogy írtam viszont föld alatti nézet az már lagol rendesen, de nem muszáj használni. Akinek a MapWriter lagol ott valami más gond van, teszem azt az opis féle változatot használja, ami egyrészt más verzió (1.7.10 miatt mindenképp átalakították), másrészt nyilván maga az opis is eszik, feltehetően nem keveset, feltehetően jóval többet mint a MapWriter. Illetve, maga a MapWriter egy térkép mod, ami arra van hogy ha megyek valamerre, akkor az aktuális textúra packot figyelembe véve megrajzolja a térképet. Namost ha ez egy szerver fut mint segédprogram, akkor vagy minden játékos mozgásának megfelelően rajzolja a térképet, vagy egyszerre generálja le az összeset, ez viszont nem tekinthető normál egyszemélyes használati módnak.

    A Zan's minimappal helyből az a gond hogy a szerencsétlennek nem elég a forge, és nehogy már egy szaros mod miatt kelljen egy újabb mod loader (még szerencse hogy nem kell neki külön új launcher).

    A videós kérdésedre meg annyit (tényleg olyan szar?), hogy mikor belenéztem egy-egy videódba pont kifogtam súlyos tévedéseket, mi lett volna ha végignézem az egészet? Az optifine-ról szóló részt valószínű végiganyáztam volna. Tehát lehet abban valami amit a srác ír. Nem mellesleg amiket írtam a videókkal kapcsolatban azokra nem is reagáltál, így pedig fejlődni egyáltalán nem fogsz, ha nem gondolkodsz és homokba dugod a fejed, és nem látod be a tévedéseid. A kérdéses videót elkezdtem nézni, de a sok üümm öö ezt valamikor használtam ez most mire is, és ránéztem a videó hosszára hogy ezt most 45 percen keresztül... ha érdekelt volna a mod végignézem, de így nem.

Új hozzászólás Aktív témák