Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nbarnabas

    tag

    válasz mikk2000 #13490 üzenetére

    Egy craftolásra több sínt is dob, úgy számolj vele. És nem kell végig rakni "aranyos" sínt, hogy folyamatos legyen a hajtás, elég csak x méterenként (ezt majd magadnak kitapasztalod, hogy milyen sebesség kell).
    Szóval amikor vadászol gyémántra, és összeszedsz 10-20 gyémántot, addigra már egy kilométernyi vasútra való összejön (vas, arany és vöröskő is), annyi meg csak nincs még két házad között.
    És van szénnel hajtott "gőzmozdony" is, ha egy sütőt raksz egy kocsiba.

    Ha mégis van, akkor marad az, hogy alvilágban építetd a vasutat, és akkor már rögtön 8 kilométert kapsz a fenti világban. Akkora távolságban meg az összes stronghold, tucatnyi bánya, néhány falu, templom megatlálható. és persze az összes biome.

    Amikor mondanak tanácsot a többiek, ők is úgy mondják, hogy túlélőben játszol, nyugi :)

    #13487ben feltett kérdésedre, meg 128 méter sugarú "kör" (tehát négyzet :D ) az amit mindig aktívan tart körülötted. Tehát amikor lemész bányászni, figyelj a koordinátákra, hogy nehogy messze menj a növényektől, állatoktól, sütőktől, stb.
    Vasútnál is számít ez a távolság, tehát amikor egy meghajtott pályára teszel egy feltöltött kocsit, akkor az egy idő után megáll, és csak akkor megy tovább, ha közelebb mész hozzá.

    Ez egy ilyen játék, az első pár hónapban a wikipedia mindig nyitva van a böngészőben, sőt játék közben mobilon is :D
    És néha több időt tölt el az ember youtube videó nézéssel, hogy mit hogyan kell csinálni, mint magával a játékkal. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák