Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz erdoke #1906 üzenetére

    Így van, én is kb. így választottam, legyen 16 gb, aztán jöhet a többi - árban nem volt felróható eltérés a kettő között (azt hiszem, az Omnia volt drágább 10 pénzzel), nekem elsőre túmáccs volt a kijelző mérete. Mármint nem nézegetni, mert hiszen gyönyörű és tűéles kép, de nevessetek ki én kipróbáltam, melyiket jobb a fülhöz fogni, kézben tartani, és itt döntöttem az LG mellett. Nekem kicsit már tepsi az Omnia, valahogy az LG-nek ez a keskenyebb kialakítása jobban kézre esett, összeszerelési minőségben nem tudok nagy különbségekről beszámolni.

    Külön érdekes, legalábbis számomra, hogy Párom édesanyjának egy Galaxy S androidos telefonja van, ami elvileg ott is csúcskategóriás készülék (volt amikor vették), viszont mintha papírból lenne, vagy az LG-t öntötték volna betonból, nagyon durva a súlykülönbség.

    Eddig nem nagyon volt szó hangvezérlésről, nekem egészen jól működik, kivéve, ha fel kellene hívni valakit. :DD Lassan 20 éve használom az angolt, eddig értési problémák sosem voltak külföldi partnerekkel, de...hát szóval a KÓLL-t megérti minden esetben, mint ahogy a menüvezérlést is, de az embereket... nincs valami opció, hogy felolvasná nekem, hogy mégis ő hogy gondolja azt kimondani, hogy pl. fater? :DDD Persze ékezetes neveknél bukó, de van egy csomó kontaktom, ahol ez elvileg nem lehetne akadály.

    [ Szerkesztve ]

    -Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?

Új hozzászólás Aktív témák