Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ulaci

    tag

    Sziasztok,

    Nos egy hónapja van szerencsém használni a készüléket, íme pár tapasztalatom:

    1, a telefon hardvere nagyon rendben van, nem lassul, sokat bír, túlmelegedést nem tapasztaltam még.
    2, érdekes, de a negatív tapasztalatok ellenére, nálam az akkumulátor élettartama nagyon pozitív benyomást kelt. Sokat használom a munkám során és bőven bírja. 100%-al megyek el reggel, este még 40 van benne. Másnap reggel kell csak feltölteni. Ha könnyebb napom van, talán másnap délben offol csak.
    3, szoftveresen meglepetés számomra a telefon, magától sosem indult még újra, a w10 megbízhatónak tűnik, és pont annyira testre szabható amennyire nekem kell. Rájöttem: két-három naponta elkezd picit lassulni, de ha pl. minden harmadik este lefekvés előtt egy szimpla újraindítást csinálok, minden tökéletes.
    4, hibaként vettem észre, hogy üzenet írás közben a @ jelet nem mindig veszi a telefon, van hogy egy Ctrl+V kombinációnak felel meg a lenyomása.
    5, a dupla koppos ébresztés nagyon hiányzik.
    6, az alkalmazások kínálata tényleg sovány, DE hála Istennek eddig minden megtaláltam és jól működik.
    7, egyedül a facebook applikációban nem tudom beállítani hogy az üzenőfalon a friss bejegyzéseket lássam. Erre ötlet?

    A végére két kérdésem van, hát ha ti tudjátok :)
    a, a névjegyek közül hogy tudom kiszedni a facebook kapcsolatokat? Mert eléggé összekuszálta a névjegyeimet, amik egyébként Outlook-ból vannak szinkronizálva.

    b, a fényképek csempe élő. Be van állítva, hogy a kedvenceket váltogassa, azonban vannak olyan kedvenc képek amiket nem hoz be. Ugyanazt a hármat ismételgeti. Ötlet?

    Köszönöm. Egyébként iphone 4S-ről váltottam, eddig csak ajánlani tudom a telefont olyanoknak akik hasonló felhasználók. :)

    Ép testben, ép lélek!

Új hozzászólás Aktív témák