Nagyon brutálul néz ki 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Nagyon brutálul néz ki 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Lehet jobb lett volna a karácsonyi mizéria előtt bevezetni.
Soirée...
(#4) venember83
Hmm, akkor ez nem felel meg a RoHS szabvány követelményeinek, ha mérgező? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Szép lett. Olyan, mint egy aktatáska, még fogója is van
Mindenesetre az eff. 4 GHz memória nem gyenge... de a GPU-t kicsit tolhatták volna feljebb.
PH semleges

hi
ott a pont
bár szerintem ez máshogyan értendő mérgezésről kapta a nevét:
Szerintem az Nvidia amúgysem fényes hangulatát mérgezi tovább 
az RoHS amúgy is csak parasztvakítás
amenyi káros anyagot egy ilyen kariba építenének illetve 1 évi termelés káros anyag kibocsátása kb 1 napi USA károsanyag kibocsátásával ér fel
. Dolgotam electronikai gyártásban és csak szívtunk miatta
de kellett.
üdv,
Borgi
[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!

na végre erre vártam már
csak jöjjön meg hogy a kezeim közé kaphassam
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Nyámii! Nagyon jó karesznak tűnik...
VIGYORRRGAZMUS.....
A Toxic miatt kapta a cikk ezt a címet... gondolom. Találó, mindenesetre. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
csinos lett. ezt lehetne adni mostani 4870 árban a refeket meg lehetne csökkenteni kicsit. ne legyek naiv? 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

hi
a kari nevére írtam nem a cikkére, a cikk egyértelmü hogy a karirról kapta 
toxic= mérgező 
üdv,
Borgi
[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!
ja, akkor viszont a számból vetted ki a szót. 
PH semleges
Lehet kapnia az 512-es változatot jó áron
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Jó áron 
Ennyiért inkább egy Xbox 360-at vennék. 
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Gainward jobban bejonnek, jobban huzzak gyarilag.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Egyik kedvenc VGA-m.

"lapon lapul" 
baba! ingyen elfogadnám!
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Nem is tudtam hogy van DVI HDMI átalakitó 
Ha már toxic akkor lehetet volna valami élénk figyelemfelkeltő színe, meg néhány biohazard matrica rajta. Ezen már közepes beállításokkal elmegy a GTA4 
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

És ha mellé teszel még egyet akkor higher intermediate-en?
De jó, hogy max elastomaniával játszom...
Meg néha kis C&C haverokkal LANon.
Miért lóg ki az a rézcső? Olyan furcsának tűnik
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
?
Akár egy 3450-en is elmegy úgy.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Vapor-x hűtés? Hmmm...
Tesztet kérünk!!!
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Vagy el se indul.
A CF-t, SLI-t nem minden game szereti.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

finomság 
én most inkább ipodba fektetek
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Meg nem is bírják a gyári OC-t.
Öcsém 3870-én ilyen hűtés van és nagyon jó+halk! 
Ez egy kicsit jól néz ki. Imádom a Sapphire-t. Nagyon sok pénzt hozhat az AMD konyhájára már évek óta, hisz elég reális áron adja az aránylag jó minőségű kártyáit. 
Én nem tudom mennyi 4xxx szériás modell talált gazdára az elmúlt 4-5 hónapban, de gondolom rég nem kaszált ennyit egyik gyártó sem( sapphire, msi, gigabyte, Asus, stb...) 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Realis ar? Kozel 70k az 512-es verzioert? Akkor ez mennyi lehet? 80? lol Felet sem eri... 
Fuck yourself Jay Wilson

Hát az tény, hogy az AMD termékeire is ráférne már egy nagy, általános árcsökkentés. Remélem majd a gtx295, kicsit rákényszeríti őket, hogy csökkentsenek.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Inkabb ezt mint a fostalicska gtx280-at

[ Szerkesztve ]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

Nem értem ezeket az "OC" modelleket, miért nem lehet rendesen megrántani őket?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

A mérgezőt legalább idézőjelbe lehetett volna. Szerintem.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Hagynak egy kis élvezetet a usernek is! 
Tegyük fel ez a kártya 70ezer forint.
A Ph!-n regisztráltak száma: 196.231
Figyelembe véve a bannokat, a dupla accokat, halott regeket, számoljunk 140 ezer reg-gel.
Ha ebből a 140k emberből tegyük fel csak minden tizedik ember (14ezer) ad 5 ft-ot (legkisebb forgalomban levő érme), összejön ez az összeg nekem.
Ha minden 100-adik ad (1400user), a fejenkénti összeg továbbra is csak 50 magyar forint, amiből, mint tudjuk pár gömbrágón és 25g löncshúson kívül nem sok mindent lehet venni. 
Lepjetek már meg plz!

ps.: Vagyok olyan jó arc, hogy ráér januárig összeszedni, nem gáz ha nem lesz meg holnap este a fa alatt. 
[ Szerkesztve ]

Ja ja, az RV770 kifejezetten tuningbarat chip, amugy is... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
"s hűvösebben fogja végezni a dolgát, mint a referenciamodellek ." (a pont hiányzik)
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Jó ez így.
Idézőjelesen elvész minden varázsa.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Szép és jó ez a vga. Így kell valamit újra gondolni, nem úgy mint pár napja a túloldalon. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Es ebben mi az atgondolt? Az ara? 
Fuck yourself Jay Wilson

Már csak 13999 embert kell meggyőznöd és meg is van.
Szólj ha megvan mert akkor én utalom az 5 Ft-ot.
Kitartás!
[ Szerkesztve ]
Szóval mások is vannak itt az Endor bolygóról? GTA nick: Vahurstar
Na várom, hogy elmagyarázd a gt200 átgondoltságát... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vahur: Még utalni sem kell, elég paypalon 50 ftosával 
[ Szerkesztve ]

Persze, tuningos user Toxicot vesz. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ki beszelt itt a GT200-rol?

Fuck yourself Jay Wilson

Durván 12eFt-vel olcsóbb a nem tunigolt verzió, de a hűtése ugyan úgy hőcsöves, nekem is ez van csak ajánlani tudom.
Ennyit a Sapphire reklámról
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

Neked valami perverz örömöt jelent mindegyik ATi topikban köpködni? 
A hűtése valóban olyan jó, mint amilyennek kinéz?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Ha mar ujjal mutogatsz, rossz az iranyzek...
Kulonben sem nagyon jarkalok ATI-s topicokba. A rossz levego artalmas...
Esetleg majd linkeld a "mindegyik" topicot is, ha ezt folytatni szeretned...
Reszemrol lezarva.
Fuck yourself Jay Wilson
küldtem 3 usd centet, ez betakarja az 5 ft-ot
1399 nem fogadott hívásod van még! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
aranyos... még így is, hogy ATi... főleg az tetszik benne, hogy kék, és nem piros... 
elfogadnám
cizoe: erről ez jut eszembe
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6