"öt darab dual channel memóriacsomagot jelentet be a karácsonyi hajrára. "
egy jó ideje kaphatók ezek a modulok.. nekem a 4-4-4-12 es 800 as már 2 hete a gépemben dorombol..... 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

"öt darab dual channel memóriacsomagot jelentet be a karácsonyi hajrára. "
egy jó ideje kaphatók ezek a modulok.. nekem a 4-4-4-12 es 800 as már 2 hete a gépemben dorombol..... 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Nekem is egy 2*2gigás kitem van gyári 4-4-4-12es időzítéssel...ára vmi piszok jó volt...nem bántam meg a dolgot eddig...
a ddr2-k időzítése szerintem is nagyon jó, de a ddr3akról kár beszélni is :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nézegess DDR1-es memóriákat, ott kisebb szám van késleltetésként feltűntetve. Hűdeszuper!
Ember embernek farkasa.
Geil még CL1.5-ös késleltetésű modulokat is csinált
Nekem az az 1Ghz-es modul CL 6-os időzítése kicsit magasnak tünik. Persze 1.9V mellett nem olyan rossz, 2-2.1V környékén tutira mennek 5-5-5-15-ön is.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
tudom, de szerintem a ddr2 enyhén kiforrottabb, mint a ddr3... volt linkelve pár korábbi postban összehasonlító táblázat a ramokról és szerintem még mindig a ddr2 éri meg legjobban minden tekintetben...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Igen,már elég régen lehet őket kapni... pl.:[link]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
Jók ezek a DDR2-esek, a DDR3-at meg hiába nyomatják, még csatát is alig nyert a DDR2 ellen. Persze lesz ez még így se...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Oly annyira, hogy tele a net tesztel is ddr2 fronton.
Ami a jó, hogy nagy részük viszi a cl3-t. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Még van azért igen erős kereslet a ddr-2-őkre, szvsz még egy évig marad is.
.::www.megadanceradio.hu::.

Teljes ciklusidőben a DDR3 szinte egyáltalán nem marad el a DDR2-től. Sőt, még egyetlen DDR szabvány sem indult ilyen jól ebből a szempontból! Arról már nem a JEDEC tehet, hogy a mai procik nem tudnak mit kezdeni ekkora sávszéllel...
Si vis pacem, para bellum.