Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Végre!!!!! :C

Hogy vártam már!

Bár nem vételileg érdekel,hanem hogy jól megnyomja a HD4870 árát! :DD

Májusban szerintem már 40-45K környékén lehet kapni új 4870-et! :C

(= Zala =)

(#2) PPSH válasza Zalaymate (#1) üzenetére

PPSH
(őstag)

nembaj legalabb kiderult hogy az RV870-ig nem kell majd valtanom :C

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#3) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

jo kis cikket rittyentettel Abu ;)

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép adatok... a mem. órajel elég betyár :R

amúgy a képeken mindenhol 4870+4870x2 vannak... jó lenne teszteken is látni a 4890-et mielőbb :K kíváncsi vagyok, hogy mennyi pluszt hoz a 4870-hez képest... és hogy áll a gtx-ekkel szemben :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Az a DX 10.1 es rész kicsit kemény volt nekem, de azt értem, hogy "új" AMD-ATI kártya van :D
Tesztet, tesztet, tesztet a népnek! :)

Szerk: newegg.com

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) gbors

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elnézve a GTX275-ös paper launchot, azért nem annyira kényelmetlen az nVidia pozíciója...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#7) vgergo válasza Zalaymate (#1) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

Mikorra várható, hogy idehaza is lehet ezt venni?

upsz nem Zalaymate-nak akartam címezni

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#8) paprika válasza vgergo (#7) üzenetére

paprika
(senior tag)

Már lehet kapni. Keresd Dubmaster-t. 65K zsír újan

(#9) Zalaymate válasza vgergo (#7) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Én nem tom! :N

Szerintem Április közepén már azért kapható lesz itthon is! De csak SZERINTEM!!!!

(= Zala =)

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...akkor mostantól jöhet majd az 5-ös sorozat :) másik oldalról meg a gtx300-as :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) old gray válasza vgergo (#7) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Dubmaster-t keresd, 65k-ért már kapható nála.

Tesztet a népnek!!!

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#12) gyiku válasza mephi666 (#10) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

azert lesz meg itt elotte egy kis happening. hd4770 :U

(#13) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4890 X2? ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#14) mephi666 válasza venember83 (#13) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hehe... nekem is megfordult a fejemben... :) vagy csinálni belőle x3-at... ahhoz mekkora nyák kellene már :D

(#15) Peter13 válasza gbors (#6) üzenetére

Peter13
(tag)

Azért nem annyira paper launch, errefelé már lehet kapni, pl itt:
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?NOV-275#
(sorry, linkelés letiltva)
Ugyanit van 4890 is, kb hasonló árakon...az oldal azt írta a ma reggeli hírlevelében hogy elég fej-fej mellett megy a két kártya 3dmark-ban (20K körül), szóval én is nagyon szívesen látnék már egy tesztet...:)

Link a hírlevél HTML verziójához...elég csúnyán megrántották azt a magot ;] :R
http://www.novatech.co.uk/novatech/e-weekly.html

[ Szerkesztve ]

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#16) Major Major válasza mephi666 (#10) üzenetére

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Bizony, bizony. Kicsit lassan őrölnek mostanában a VGA gyártók malmai. :)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#17) Devid_81 válasza mephi666 (#14) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

4890X3 OC Edition sacc per kb 600W-os fogyasztással, :DDD hát izé, nem is tudom...régebben csak viccelődtünk ilyen VGA teljesítményekkel :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Mondjuk én nem ismerem a Pixmania-t, de akit esetleg érdekel, akkor itt van már raktáron

[ Szerkesztve ]

(#19) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Egymás hegyén hátán vannak teljesítményben a karik, teljesen összefolynak a sorozatok, mindkét oldalon, én nemtom régen is így volt csak nem foglalkoztam vele ennyit :F Őrület, hogy mekkora árkülönbség van effektíve totál teljesítményazonos kártyák között.
Megvettem annó használtan 60k -ért a 9800GX2-őt, most eladhatom mondjuk 50 körül majd vehetek 60-70 között ilyet, vagy használt 280GTX-et, tiszta egyhelyben járás van nem? Vagy én érzem rosszúl? Egyszerűen nincs valós teljesítménynövekedés csak a marketing megy ezerrel, 5 % teljesítménytöbbletet osztanak százfelé... Mért jó ez :F

Hardverlesen

(#20) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na de szép jószág. :C

60W idle fogyasztás???? :Y hogyan is? :F

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#21) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:C

alba gu brath

(#22) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Azért jó kis önkritikát gyakorol az AMD. A kártya összes hőleadó felületéből "lángok" csapnak ki. :DD :C
Egyébként jó, hogy megjött a cucc, remélem jól lenyomja a többi kártya árát. :U

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#23) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amire ki lett találva(gtx260216sp lenyomása) arra jó, sőt tuningolva 280-285 ellen is, viszont.....lehet alapon egy gtx275 jobb választás haz azonos pízért lesz :F

(#24) mephi666 válasza priti (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

régebben jobban tetszett a helyzet: savage3d, matrox g400, tnt1-2-k meg voodoo-k nyomultak ezerrel főleg... 3dfx glide-os játékokban feszítettek a voodoo-k, d3d-ben a tnt-k, savage-ek az s3tc-vel, matrox-ok meg a hihetetlen képminőséggel ejtettek ámulatba mindenkit :) mindegyik cég mellett szól valami... aztán mióta 2pólusú lett a piac, kicsit megváltozott a helyzet... pár éve, amikor megvettem a 7300gt-met, a gef2mx200 után csak pislogtam, hogy hűűű milyen effektet, meg mekkora erő van abban a kártyában... 7300gt->9600gt váltásnál nem éreztem ilyen óriási különbséget... igaz itt jóval kevesebb generáció telt el... lassult a fejlődés tényleg... az optimalizálás meg sokat romlott mindenhol... :S

(#25) tzsolesz válasza HERR Z (#23) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dehogy is jobb. 2009 van, és én személy szerint 4% miatt nem adnék esélyt egy seggre ülésre pár játék megjelenésekor. ;] :N

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#26) old gray válasza HERR Z (#23) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ha teljesítményben kb. egál illetve árban is akkor mi alapján dönt az ember? A featureök alapján, és így egyértelműen az ATI.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#27) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HA nem a tegnapi nap utórengése, akkor tesztet a népnek, nameg X2-t belőle de rögtön. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#28) tlac válasza tzsolesz (#20) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

terheletlen állapotban pedig 60 watt. Az utóbbi érték a PowerPlay rendszer továbbfejlesztésével valósul meg

javítottak 5W-ot a 4870-hez képest :D

(#29) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Teszt ezen a héten biztosan nem lesz. Mindenesetre Fless ezerrel dolgozik rajta. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#30) schwartz válasza tzsolesz (#25) üzenetére

schwartz
(őstag)

Seggre ules GTX275-el? Mitol lenne az?

Fuck yourself Jay Wilson

(#31) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

VPU Recovery hiba miatt lehet szívni nagyokat ezzel is.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#32) gyiku válasza Abu85 (#29) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

tesztgep ugyanaz, mint szokott? :U

schwartz: pl dx 10.1?

[ Szerkesztve ]

(#33) zed1983 válasza Abu85 (#29) üzenetére

zed1983
(őstag)

Köszönjük jó kis cikket dobtál össze :R

(#34) old gray válasza Abu85 (#29) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Egy Inteles szívvel rendelkező személyre bízzátok egy AMD-ATI termék tesztelését? ;]

Fake lesz! :DDD

(#35) CsendesMark válasza 64b0r (#22) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Mint általában a csúcskártyák, ez is melegszik :K

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#36) urdongo

urdongo
(tag)

Én amondó vagyok, hogy engem nem győzött meg ez a 4890....persze ha lenne belőle egy 2GB-os HDMI-s Vapor-X-es kivitel. Akkor máshogy gondolkodnék. :) meg amúgy a jelenlegi Scytche hűtőmmel simán el lehet érni ezt az órajel tartományt egy 4870-es nél is. ;)

Egyébként azt sajnálom a legjobban, hogy ez a kártya még mindig nem döngöli egyértelműen földbe az nVidia egymagos ászait. Pedig ezt vártam tőle.

[ Szerkesztve ]

(#37) CsendesMark válasza old gray (#34) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Az ATI kártyák kapták meg az inteles havok hardveres támogatását, nem Ződek

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#38) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Computerbase tesztét átolvasgatva látszik, hogy a GTX 275 és a 4890 fej-fej mellett van, talán előbbi kicsit gyorsabb, de drágább is. Viszont ami érdekes, hogy a GTX 275 gyorsabb mint a GTX 280, ez eléggé félreveztő lehet egy mezei vásárlónak, aki a számozásból indul ki.

Hörcsög Powa'

(#39) robyeger válasza tlac (#28) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

lehetnek különbségek a VGA gyártók megvalósításai között, hiába a 240Mhz-re visszafogott GPU, ha a GDDR5 memóriák órajeleit nem veszik visszább. A memók is tudnak fűteni rendesen.
Valaki tudja mi az a 3 új DX10.1 játék? Stormrise? Tom Clancy's HAWX?...

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#40) Abu85 válasza gyiku (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom pontosan a tesztgép paraméterét ... szerintem valamilyen Core 2 Quad ~3GHz lesz.

robyeger: Ott vannak a képek ... (Stormrise, BattleForge, Tom Clancy's H.A.W.X.) :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#41) VaniliásRönk válasza urdongo (#36) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Szerintem kilincselj a Sparkle-nél, csinálnak neked 4GB-osat is. ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#42) robyeger válasza Abu85 (#40) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Marketinges reklámfotókat(dobozokat) ritkán nagyítok fel :B Köszönöm :R

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#43) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lemaradtam a hírről :O
Várom a PH! tesztet. :R

Milyennapvan?

(#44) urdongo válasza VaniliásRönk (#41) üzenetére

urdongo
(tag)

Csak a GTA 4 miatt kell 2 GB-os :) és igen...egy játék miatt képes vagyok kifizetni akár azt a 6-8 ezer forintos felárat is. :D

(#45) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

60K-ért egy ekkora állatot? wow... lehet ideje lesz lecserélni a 7900GTO-t :)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#46) VaniliásRönk válasza urdongo (#44) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem érted, nem baj, nem a te hibád.. ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#47) wwenigma válasza Abu85 (#40) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még fontosnak tartanám megjegyezni, hogy nem csak egyszeru atnevezesrol van szó, mert eddig ezen lovagoltak a ződek... :C

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#48) robyeger válasza urdongo (#44) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Na mibe fogadunk, hogy 1280x1024-ben nem kell a GTA4-nek 2GB videó ram. (Amúgy a PCIE v1.0 vs. PCIE v2.0 busz javíthat még a kisebb videóramos kártyák nagyfelbontású teljesítményén is.)

(#49) gbors válasza tzsolesz (#20) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem állati nagy bullshitelés megy a fogyasztás körül - a 4870 az életbe' nem fogyaszt 90W-ot idle állapotban (én cca. 55W-ra saccolom a saját méréseim alapján).

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#50) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolkodtam,h.lecserélem a HD4870-es karimat,1 ilyen karira,de nemigazán látom értelmét,az elsö tesztek alapján nincs nagy különbbség a 2 kari között(max. 10%).
Lényegében ez 1 tuningolt 4870-es,jobb memókkal....
Ja és nem is tudtam ,h.a HAWX-ot 10.1-ben nyomom....egész jól néz ki,de a földhöz közeli textúrák csúnyák....

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.