Végre!!!!! 
Hogy vártam már!
Bár nem vételileg érdekel,hanem hogy jól megnyomja a HD4870 árát! 
Májusban szerintem már 40-45K környékén lehet kapni új 4870-et! 
(= Zala =)

Végre!!!!! 
Hogy vártam már!
Bár nem vételileg érdekel,hanem hogy jól megnyomja a HD4870 árát! 
Májusban szerintem már 40-45K környékén lehet kapni új 4870-et! 
(= Zala =)

nembaj legalabb kiderult hogy az RV870-ig nem kell majd valtanom 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
szép adatok... a mem. órajel elég betyár 
amúgy a képeken mindenhol 4870+4870x2 vannak... jó lenne teszteken is látni a 4890-et mielőbb
kíváncsi vagyok, hogy mennyi pluszt hoz a 4870-hez képest... és hogy áll a gtx-ekkel szemben 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az a DX 10.1 es rész kicsit kemény volt nekem, de azt értem, hogy "új" AMD-ATI kártya van 
Tesztet, tesztet, tesztet a népnek! 
Szerk: newegg.com
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.
elnézve a GTX275-ös paper launchot, azért nem annyira kényelmetlen az nVidia pozíciója...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Mikorra várható, hogy idehaza is lehet ezt venni?
upsz nem Zalaymate-nak akartam címezni
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/RcvuahpV

Már lehet kapni. Keresd Dubmaster-t. 65K zsír újan

Én nem tom! 
Szerintem Április közepén már azért kapható lesz itthon is! De csak SZERINTEM!!!!
(= Zala =)
...akkor mostantól jöhet majd az 5-ös sorozat
másik oldalról meg a gtx300-as 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Dubmaster-t keresd, 65k-ért már kapható nála.
Tesztet a népnek!!!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

azert lesz meg itt elotte egy kis happening. hd4770 
4890 X2? ![;]](/dl/s/v1.gif)
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
hehe... nekem is megfordult a fejemben...
vagy csinálni belőle x3-at... ahhoz mekkora nyák kellene már 

Azért nem annyira paper launch, errefelé már lehet kapni, pl itt:
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?NOV-275#
(sorry, linkelés letiltva)
Ugyanit van 4890 is, kb hasonló árakon...az oldal azt írta a ma reggeli hírlevelében hogy elég fej-fej mellett megy a két kártya 3dmark-ban (20K körül), szóval én is nagyon szívesen látnék már egy tesztet...
Link a hírlevél HTML verziójához...elég csúnyán megrántották azt a magot
http://www.novatech.co.uk/novatech/e-weekly.html
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Bizony, bizony. Kicsit lassan őrölnek mostanában a VGA gyártók malmai. 
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

4890X3 OC Edition sacc per kb 600W-os fogyasztással,
hát izé, nem is tudom...régebben csak viccelődtünk ilyen VGA teljesítményekkel 
.::www.megadanceradio.hu::.

Mondjuk én nem ismerem a Pixmania-t, de akit esetleg érdekel, akkor itt van már raktáron
[ Szerkesztve ]
Egymás hegyén hátán vannak teljesítményben a karik, teljesen összefolynak a sorozatok, mindkét oldalon, én nemtom régen is így volt csak nem foglalkoztam vele ennyit
Őrület, hogy mekkora árkülönbség van effektíve totál teljesítményazonos kártyák között.
Megvettem annó használtan 60k -ért a 9800GX2-őt, most eladhatom mondjuk 50 körül majd vehetek 60-70 között ilyet, vagy használt 280GTX-et, tiszta egyhelyben járás van nem? Vagy én érzem rosszúl? Egyszerűen nincs valós teljesítménynövekedés csak a marketing megy ezerrel, 5 % teljesítménytöbbletet osztanak százfelé... Mért jó ez 
Hardverlesen
Na de szép jószág. 
60W idle fogyasztás????
hogyan is? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Azért jó kis önkritikát gyakorol az AMD. A kártya összes hőleadó felületéből "lángok" csapnak ki.
Egyébként jó, hogy megjött a cucc, remélem jól lenyomja a többi kártya árát. 
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
amire ki lett találva(gtx260216sp lenyomása) arra jó, sőt tuningolva 280-285 ellen is, viszont.....lehet alapon egy gtx275 jobb választás haz azonos pízért lesz 
régebben jobban tetszett a helyzet: savage3d, matrox g400, tnt1-2-k meg voodoo-k nyomultak ezerrel főleg... 3dfx glide-os játékokban feszítettek a voodoo-k, d3d-ben a tnt-k, savage-ek az s3tc-vel, matrox-ok meg a hihetetlen képminőséggel ejtettek ámulatba mindenkit
mindegyik cég mellett szól valami... aztán mióta 2pólusú lett a piac, kicsit megváltozott a helyzet... pár éve, amikor megvettem a 7300gt-met, a gef2mx200 után csak pislogtam, hogy hűűű milyen effektet, meg mekkora erő van abban a kártyában... 7300gt->9600gt váltásnál nem éreztem ilyen óriási különbséget... igaz itt jóval kevesebb generáció telt el... lassult a fejlődés tényleg... az optimalizálás meg sokat romlott mindenhol... :S
Dehogy is jobb. 2009 van, és én személy szerint 4% miatt nem adnék esélyt egy seggre ülésre pár játék megjelenésekor.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Ha teljesítményben kb. egál illetve árban is akkor mi alapján dönt az ember? A featureök alapján, és így egyértelműen az ATI.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
HA nem a tegnapi nap utórengése, akkor tesztet a népnek, nameg X2-t belőle de rögtön. 
Family Guy Online - Closed Beta

terheletlen állapotban pedig 60 watt. Az utóbbi érték a PowerPlay rendszer továbbfejlesztésével valósul meg
javítottak 5W-ot a 4870-hez képest 
Teszt ezen a héten biztosan nem lesz. Mindenesetre Fless ezerrel dolgozik rajta. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Seggre ules GTX275-el? Mitol lenne az?
Fuck yourself Jay Wilson

VPU Recovery hiba miatt lehet szívni nagyokat ezzel is.
''open mind for a different view and nothing else matters''

tesztgep ugyanaz, mint szokott? 
schwartz: pl dx 10.1?
[ Szerkesztve ]

Köszönjük jó kis cikket dobtál össze 

Egy Inteles szívvel rendelkező személyre bízzátok egy AMD-ATI termék tesztelését?
Fake lesz!

Mint általában a csúcskártyák, ez is melegszik 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Én amondó vagyok, hogy engem nem győzött meg ez a 4890....persze ha lenne belőle egy 2GB-os HDMI-s Vapor-X-es kivitel. Akkor máshogy gondolkodnék.
meg amúgy a jelenlegi Scytche hűtőmmel simán el lehet érni ezt az órajel tartományt egy 4870-es nél is. 
Egyébként azt sajnálom a legjobban, hogy ez a kártya még mindig nem döngöli egyértelműen földbe az nVidia egymagos ászait. Pedig ezt vártam tőle.
[ Szerkesztve ]

Az ATI kártyák kapták meg az inteles havok hardveres támogatását, nem Ződek
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
Computerbase tesztét átolvasgatva látszik, hogy a GTX 275 és a 4890 fej-fej mellett van, talán előbbi kicsit gyorsabb, de drágább is. Viszont ami érdekes, hogy a GTX 275 gyorsabb mint a GTX 280, ez eléggé félreveztő lehet egy mezei vásárlónak, aki a számozásból indul ki.
Hörcsög Powa'

lehetnek különbségek a VGA gyártók megvalósításai között, hiába a 240Mhz-re visszafogott GPU, ha a GDDR5 memóriák órajeleit nem veszik visszább. A memók is tudnak fűteni rendesen.
Valaki tudja mi az a 3 új DX10.1 játék? Stormrise? Tom Clancy's HAWX?...
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Nem tudom pontosan a tesztgép paraméterét ... szerintem valamilyen Core 2 Quad ~3GHz lesz.
robyeger: Ott vannak a képek ... (Stormrise, BattleForge, Tom Clancy's H.A.W.X.) 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Szerintem kilincselj a Sparkle-nél, csinálnak neked 4GB-osat is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Marketinges reklámfotókat(dobozokat) ritkán nagyítok fel
Köszönöm 
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Lemaradtam a hírről
Várom a PH! tesztet. 
Milyennapvan?

Csak a GTA 4 miatt kell 2 GB-os
és igen...egy játék miatt képes vagyok kifizetni akár azt a 6-8 ezer forintos felárat is. 
60K-ért egy ekkora állatot? wow... lehet ideje lesz lecserélni a 7900GTO-t 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Nem érted, nem baj, nem a te hibád.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Még fontosnak tartanám megjegyezni, hogy nem csak egyszeru atnevezesrol van szó, mert eddig ezen lovagoltak a ződek... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Na mibe fogadunk, hogy 1280x1024-ben nem kell a GTA4-nek 2GB videó ram. (Amúgy a PCIE v1.0 vs. PCIE v2.0 busz javíthat még a kisebb videóramos kártyák nagyfelbontású teljesítményén is.)
szerintem állati nagy bullshitelés megy a fogyasztás körül - a 4870 az életbe' nem fogyaszt 90W-ot idle állapotban (én cca. 55W-ra saccolom a saját méréseim alapján).
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
gondolkodtam,h.lecserélem a HD4870-es karimat,1 ilyen karira,de nemigazán látom értelmét,az elsö tesztek alapján nincs nagy különbbség a 2 kari között(max. 10%).
Lényegében ez 1 tuningolt 4870-es,jobb memókkal....
Ja és nem is tudtam ,h.a HAWX-ot 10.1-ben nyomom....egész jól néz ki,de a földhöz közeli textúrák csúnyák....
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz