Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pofás laptop... elég komolynak néz ki... igaz jelenlegi árfolyamon negyedmilla körül legyen is komoly :) sógorjelölt ilyet kapott céges laptopnak... ez is nagyon szép, csak a lakkhatású borításon minden meglátszódik... pormentes irodába való... ő meg építkezésvezető :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Tyberius

Tyberius
(fanatikus tag)

Valójában az ilyen cuccok magyarországi árát inkább úgy kapod meg, hogy a dollárárat euróárfolyamon váltod forintra... ez jelenleg 350k körüli árat jelent... de lehet az még több is :/

(#3) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

szép is, jó is, de méreg drága is... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#4) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

határozottan tetszik az új design :C

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) xedos

xedos
(PH! addikt)

A PH-tól azért elvártam volna, hogy kicsit gyorsabban jelenjen meg a kedd esti bemutatás után a hír...
Ha jól tudom 256M saját memóriája van a 9400-es VGA-nak!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#6) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagy jó ez a cucc, és tényleg remekül néz ki.

Valamennyi tag megkapta az NVIDIA legújabb, integrált grafikus processzort is tartalmazó chipkészletét, a Geforce 9400-ast. Ez a cég állítása szerint ötször nagyobb 3D teljesítményt nyújt, mint a korábbi MacBook számítógépekben található Intel megoldás.

Egyszer leadja az ötszörös teljesítményt, aztán sudden death? ;]

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#7) xedos

xedos
(PH! addikt)

Lejárt a limit...
lehet hogy mégis? [link]

Amúgy nagyon ütős lett a Macbook! Csak nagyot ugrik az ára mire ideér :-(

(#8) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem sokat válogatnék ezek közül sem, én ebben a sorrendben kérném ha lehet :DDD nagyon szépek lettek ezek is, kár hogy imac nem lett új.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#9) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

ugy látszik az apple ténylag komolyan gondolja a gpu számitási teljesitményének általános célú felhasználását. Késziti a fejlesztö környezetet és az os szintü támogatást, mostantól szinte minden gépében (kivéve a mini) van gpu.
Viszont a jelek szerint ez erösen az nvidia megoldására fog épülni, igy nem sok keresnivalója lesz az ati/amd kártyáknak az apple konfigokban.

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#10) flimo

flimo
(őstag)

Csak én nem estem hasra ettől az iBricktől?

Amúgy elsőre ránézésre Acernek tűnik az új design, de kifejezetten tetszetős, első Apple noti, ami tetszik külsőre.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#11) xedos válasza flimo (#10) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Brick?

Igazából nem értem... Nem hiszem, hogy olcsóbb lenne mint önteni-préselni, vagy lemezből gyártani. Ez egy nem túl gyors folyamat . (CNC forgácsolás)

(#12) Tyberius válasza flimo (#10) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Hát a beharangozott lézeres-vízsugaras-teljesházas téma nincs sehol... persze sztem azt direkt azért szivárogtatták ki, hogy nagyobb legyen a hájp :)

(#13) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Vajon ki lehet kapcsolni az NVIDIA GPU-t az alaplapira, hogy kevesebb legyen a fogyasztás? Az újabb Thinkpad-eknél tudtommal ezt megoldották.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#14) vehement69 válasza Tyberius (#12) üzenetére

vehement69
(senior tag)

nézd meg a keynote-ot, ott még videó is készült róla:)

amúgy azért jobb 'kifarigcsálni', mert 1.: nagyobb marketinges potenciál van benne :DDD , 2.: merevebb, könyebb, masszívabb váz.

mod:

Alchemist a Pro úgy néz ki, hogy 9600 kikapcsol és átvált 9400M-re, ha nem kell a nagyobb teljesítmény. előbbivel 4, utóbbival 5 óra működésre képes.

A 9400M a chipsetbe van integrálva, szóval ez egy integrált megoldás, a közösből veszi el a RAMot is, értsd nincs hova visszakapcsolnia:)

[ Szerkesztve ]

I am cancer in your bones

(#15) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Fincsi. :)

(#16) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Designba nagyot alkotnak, mint mindig, csak az ára lehetne végre elviselhetőbb...csak egy kicsit.... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#17) Cyrin

Cyrin
(őstag)

A Macbook még ok, de a Pro, az határozottan kevésbé profi benyomást kelt, túlkomplikált, hatásvadász. Mondjuk a síma macbok is az az egyszerű fehérhez képest, ami még mindíg a kedvencem, ezután is.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#18) Nyugdíjas válasza blackrulz (#8) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Igen, most határozottan csorog nekem is a nylam. Eddig is birtam őket, nade ez most nagyon durva design lett, és végre a hardver is tisztességes. 2db CinemaDisplay-t idecsattintanék az asztalra, ha meggazdulnék most hirtelen az biztos :K

gliskard: Ez igy is van. Adobe programok új generációjánál is végre nagyon szépen meg van oldva a GPU-gyorsitás. És az is nVidia-ra van optimalizálva. Szóval ez asszem eldőlt Apple-éknél, és vitték magukkal a "haverokat" is (Adobe) :D

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#19) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Szerencsére ti óvatosabban fogalmaztatok, mint egy-két másik hírforrás, nem írtatok le akkora ökörséget, hogy ezt a házat egy alumíniumtömbből marják ki. Ez egy sima alulemez->prés->kivágás folyamat kell legyen. Azért Brick, mert szögletes, meg ugyanúgy néz ki mind :)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#20) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon szép ez az új design, kár hogy iszonyat drágán adják.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#21) Alex91 válasza Major Major (#19) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Lattad a videot, amelyben a gyartasrol keszitettek? Egy darabbol marjak ki...

[ Szerkesztve ]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#22) Morden24 válasza Major Major (#19) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig a magyar kampányban esetleg kihasználhatnák az iBrick -> ibrik szójátékot is :D
Vegyen MAC-et egy ibrikkel.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#23) xedos válasza Major Major (#19) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Pedig de!
Nézd meg a videót! Igen is egy tömbböl marja ki egy CNC gép!

(#24) Pisztillus válasza Alchemist (#13) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Igen, az új MBP-k alapból így működnek. Azaz a 9600-as GPU csak akkor megy, amikor kell, amúgy a 9400M viszi a gépet.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#25) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocsanat, hogy belevau, de a kepek alapjan nem egy darabbol keszul a haz. Minimum ketto kell hozza- vagyis az egydarabos megfogalmazas baromsag. Egy linket tudna valaki adni ahhoz a CNC-maros videohoz?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#26) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Multitács nagyon hasznos, ellenben egy replikátor nem fért bele egyikbe sem. :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#27) Treb válasza Pisztillus (#24) üzenetére

Treb
(fanatikus tag)

Az komoly! ;]

(#28) Major Major válasza xedos (#23) üzenetére

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Na megkerestem ezt a híres videót.
Tényleg marnak. Komplett idióták.

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#29) Pisztillus válasza Treb (#27) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Na ja. Csak az áruk is... Ez az egy dolog, ami visszatart tőle... ;]

Kopi: Gondolj bele, ha tényleg az egészet egy tömmből faragnák, hogy kerülne bele az alaplap, meg a többi? Nőgyógyászok szerelnék? :DDD A videón is látszik, hogy az egyes darabokra gondoltak, csak hülye a megfogalmazás - szvsz.

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#30) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Hogy őszinte legyek, többet vártam volna ettől a beharangozástól.
A kijelző nagyon szép, a notik viszont egyre kommerszebbek szvsz...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#31) hemaka válasza Kopi31415 (#25) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

2db-ból van. az alja a tál része ki van marva, majd kimarják a felső részt, és összedolgozzák, aztán lepolírozzák és olyan, mintha egy tömb lenne. Ami végülis már akkor az, de 2db-ból van összedolgozva:)

Az üveg tácspad tetszik, főleg, h több ujjal is birizgálható. :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#32) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a taccspad kikapcsolhato rajta? Es miert ezt a ramaty gombformat erotletik? Irto kenyelmetlen a lepcso a gombok elenel. De a Sony haosnlok is ugyanigy vacakok.

a 30"-os display mikor lesz Ledes? Mikor kap webcamet? Mert a kovetkezo ket evbe tervezem uj gep epiteset, es elgondolkodnek egyi lyen kijelzon, valami dobbrendszeres geppel, es egy OSX-et is felvarazsolnek magamnak ra.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#33) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Pofas egy darab az biztos! Csak ket bajom van vele:1. az ara 2. az a billentyuzet :O

powerd by mango, no more droid

(#34) evone

evone
(őstag)

vicces hogy mikor szart csinalnak akkor dicseritek az applet, de mikor az elozo macbookok voltak akkor csa kannyi hogy draga meg fuj apple. :)

nekem egyalaltalan nem tetszenek ezek, foleg a teljes glossy kijelzo miatt. macbookrol meg lehagytak az fw-t is. nagyon gaz.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#35) Alex91 válasza evone (#34) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Azert a valamivel 1 inch alatti vastagsag annyira nem kutya :)!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#36) Kopi31415 válasza evone (#34) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vhol most azt olvastam, hogy van rajta FW, de csak egyféle, talán a 800-as.

(#37) Alex91 válasza Kopi31415 (#36) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A Pro-n, a siman elhagytak... (Kiveve a regi feher hazba szereltett...)

(#38) .mf

.mf
(PH! addikt)

Egyik nap áll a bál egy rakás termékkel, amiben nv chipset vagy videókártya van: probléma-elodázó bios-frissítés, garanciaidő-hosszabbítás, visszahívás; másnap meg bejelentik, hogy az új termékeikben kizárólag nv chipset és videókártya van? ;] Lol1.

iBrick-nek nem a függetleníteni próbált, de firmware-frissítéssel használhatatlanná tett iPhone-okat nevezték? Most komolyan, egyik gusztustalan húzásuk gúnynevéből is még népszerűsítő marketingszöveget csinálnak? Lol2.

Jól néznek ki -- mondjuk az apple eddig is a dizájnból és a marketingből élt -- de kicsit drágák. Nem nekem való, ahogy mondani szokták. :P

(#39) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na megnéztem a videot, háát, gyártástechnológusból nem alkalmaznak valami remek embert a cégnél. Ekkora pazarlást, mint amit művelnek ezzel a rengeteg marással, csiszolással, polírozással-belül is. És a végén a nagy környezettudatoiság a csomagolás csökkentésével meg végképp a földművesek szeme világának fotonokkal ötrténő elvétele. Amit a repülőn spórolnak, azt a rengeteg kimart anyaggal többszörösen kidobják. De legalább el lehet adni a tudatlanoknak. :(

(#40) Hypp válasza Kopi31415 (#39) üzenetére

Hypp
(fanatikus tag)

Pszt! Figyi, a forgacsot ujrahasznositjak. Elhangzott a keynote -on (vagy a linkelt videoban).

A baj az a Pro -val, hogy a ket videomegoldas kozti atkapcsolashoz el kell jatszani egy logout -login-t.
[link]

[ Szerkesztve ]

Bite my shiny metal ass!

(#41) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, szép, de valami jobbfajta IBM (ill. Lenovo) még mindig jobban kellene...

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#42) -=Libria=- válasza adalbert1 (#41) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

jobbfajta lenovo még mndig olyan árban van mint egy apple sajna.....olcsóbb lenne akkor üthetne. De az új Air valami iszonyat durvára sikeredett méret üggyileg

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#43) Alex91 válasza Hypp (#40) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A legkozelebbi frissitesnel majd csak visszaternek az egy GPU-hoz. Nem hiszem, hogy ez lenne a jovo...

(#44) evone válasza .mf (#38) üzenetére

evone
(őstag)

istenem. latom tisztaban vagy a dolgokka. ugyes kisfiu vagy. ezek a gepek nem 1 nap alatt keszultek el, tudod? tehat attol hogy a keynote elott 1 nappal kiderulnek dolgok attol nem lehet lefujni az egeszet. raadasul ezek uj chipek ezzel nincs gaz, masreszt pedig az apple elvileg nem is kapott a hibas nv chipekbol, de azert elovigyazatos. vagy szerinted le kellet volna fujni a keynoteot aminak mar 2 honapja megvan az idopontja csak azert hogy attervezzek az egeszet atira?

(#45) evone válasza -=Libria=- (#42) üzenetére

evone
(őstag)

igen? vegulis a t400 meg a macbook pro egy kategoria es ittthon 200 ezerrel dragabb a t400nal a macbook pro. tenyleg egy arban vannak.

(#47) Pompi válasza evone (#45) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Próbáld már meg légyszíves ne ilyen földbegyalázós módon (lásd ezt a két hozzászólásod pl.) elmondani a véleményed, mert azzal ahogy mondod felülírod azt amit mondasz szvsz.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#48) orbano

orbano
(PH! félisten)

a macbookot nem adják 1440-es kijelzővel? Akkor erősen a most wanted kategória lenne nálam...

A vér nem válik VAZZE!™

(#49) Bibby válasza Alex91 (#43) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Miért, egy kilépés-belépés olyan nagy áldozat cserébe a jobb üzemidő - mégis nagy teljesítmény oltárán? Inkább legyen ez a jövő, biztosan meg tudják oldani később hogy gombnyomásra működjön mindenféle egyéb teendő nélkül.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#50) Alex91 válasza Bibby (#49) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Szerintem ez most egy szuksegmegoldas volt. Meg lennek lepve, ha hosszu tavon ezt csinalna az Apple.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.