hőcső temető
egyébként egész kis pofás darab
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
hőcső temető
egyébként egész kis pofás darab
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
jól néz ki, várhatóan a teljesítménye is jó lesz.
ugyan a hőcsövei nem nikkelezettek és a lamellák nincsenek egymáshoz kapcsolva, de ehhez mérten olcsóbb is.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Szép darab! 
A rev.1-hez képest elég sokat változott a Mugen! Kisebb nem lett... 
A második bekezdés első mondatában kétszer szerepel az "ehhez képest"! 
Alléz Olympique de Marseille!
Kár, hogy nem érintkeznek a hőcsövek közvetlenül a processzorral, de ennek ellenére is ígéretes. Az árát viszont kissé sokallom.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
egyetlen csúcshűtőnél nem érintkeznek direkt a hőcsövek a processzorral (Prolimatech, Noctua, Thermalright lineup). hosszú távon jobb ez a megoldás.

Mi az, hogy adók nélkül X Euro?
Ki tud adómentesen vásárolni az EU-ban? 
TRON addict

Senki. De mivel az adók mértéke országonként eltérhet (és el is tér), ezért az ár áfa nélkül van megadva, így mindenki ki tudja számolni, hogy az adott országban mennyibe fog kerülni az adott termék.

Más-más az ára, az országonkénti eltérő adók miatt. Ami mondjuk nálunk 36 euróra jön ki (jó vicc, csak példa), az svájcban kevesebb.
Lényeg, hogy a gyártó 36 eurót akar kapni minimum, minden eladott példány után. Az, hogy utána az országok még mennyit (adó formájában), az más kérdés.
Bazinga!

Lesz kisebb is,mármint alacsonyabb Mini.[link]
Amúgy nem lett rossz,ára is rendben van szvsz.
[ Szerkesztve ]
Welcome to the Mod Men Show!
Jól néz ki, kiváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni 
Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

Nem semmi,egy újabb lapátkerekes hőelvezető a piacon. 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

Mondandód első felével egyetértek, a másodikkal nem - szerintem teljesen korrekt ár. 
Csak úgy "sugárzik" belőle az erő..
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

Kocka!
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Nem gyenge hibával kezdődik a második bekezdés.
Én vagyok a PH! királya.

"amit a csomagban található F.M.S.B 4 (Flip Mount Super Back-Plate 4) univerzális lefogató hátlap tesz lehetővé."
Így nyelvtanilag helyesebb.
Amúgy tetszik, méltó a nevéhez.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
A t nélkül egyáltalán nem helyes.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a PH! királya.

nem rossz ez, de a z600-at oda nem adnám érte....
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Mini Ninja, Mini Mugen... Vicces! A 8cm-es venti nem éri át a bordát, csak a középső hőcső sort tudja fújni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

Tetszetős!Kíváncsi lennék,hogy teljesítménybe és hangba hol lesz a Yasya-ához képest.
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Csinos darab! Igazi steampunk kincs lenne, ha a lamellák is rézbű' volnának 
...vagy ez csak nekem a vágyam?
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Tudom. Erről szól a hsz-em. Mivel hiányzik onnan az a "t" betű..
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Az enyém sem érintkezik közvetlen a procival 
Hőcső számban meg befogta a Mugen , kipróbálnám melyik a jobb hűtő .
A Matti az halkabb az adatok szerint
A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

"Ennek ellenére a 130 x 100 x 158 mm méret megmaradt sőt, ennek ellenére..."
A hűtő amúgy állat. 

Jó lenne majd egy Mugen 2 vs 3 teszt.
Persze nem haragudnánk meg, ha más hűtők is versenyeznének velük
( azért írtam többes számba mert nem hiszem, hogy csak engem érdekelne egy ilyen teszt)
Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha

Igen,azt én is szívesen olvasnám 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
picit jobb, de picit erősebb (értsd, hangosabb) ventilátor jár hozzá alapból. viszont picit kisebb. Mugen2 revB kb. ami egyébként nem baj, mert a Mugen2 mai napig az egyik ajánlott hűtő.
[ Szerkesztve ]
Szép darab.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Szép darab, bár nekem a 2 is megfelelne. 
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Szép... De nekem a jelenlegi xigmatek is meg tesz a dolgát most nyáron is idle 34-38 fok között ingázik
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI