Igazi Vérpistike edisön! Pont jó lesz a hardkór gémer deszktop gépébe!

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Igazi Vérpistike edisön! Pont jó lesz a hardkór gémer deszktop gépébe!

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
99 Amperes 12V-os ággál ölni is lehet 

Ekkora táp szerintem teljesen felesleges már. 
ez nem felesleges ez hülyeség 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
+
325 eur - más gépet vesz ennyiért 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Uhh árát nem is néztem 

Én se, de...

Mintha lattuk volna mar korabban ezt a CWT tapot Tt ToughPower 1500 meg Corsair HX1000 neven is.
Egyebkent lassan mikrosutot lehetne hajtani ezekrol a tapokrol.
Bar ez *picit* jobb hatasfoku, mivel a 15 eves kilowattos Whirlpool mikrom 1800W-ot rant ki a konnektorbol 
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
óóó, végre itt van... erre vártam már 1000 éve... ez kell énnekem
de hol van a republic of gamers felirat? anélkül már nem is jó... meggondoltam magam: mégsem kell 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Van rajta felirat,de nem a republic of gamers,mert az az Asus márkaneve,hanem EOG!Empire of Gamers,ami 1000W-tól jár csak!!!

1000W alatt "csak" KOG! Kingdom of Gamers cimke jár!

Hát ez azért már nagyon durva 

PC alkatrészre kiéhezett betörő hatástalanítására is tökéletesen alkalmas: kikapod a gépből és fejbe húzod vele!

Van rajta parittya üzemmód is,ha a moduláris kábelezésnél fogva pörgeted!

Most miért mondod? 
Vérpistikének égetően szüksége van rá,hogy nooormálisan ki tudja hajtani a 2db GTX295-ös Quad-SLI videokártyákat+a GTX285 mint PhisyX kártyát!!

Na, gratulálok. Ismét egy totál fölösleges hülyeség 
A fele is bőven elég bármire. Most komolyan vannak ennyire buta emberek, hogy megveszeik ezt, ráadásul annyi pénzért, amennyiért más komplett gépet vesz? Költői kérdés volt, mert biztosan vannak. Sokan beugranak a számmáglyának...
Egyébként ehhez a 100 amperhez nem vékonyak már ezek a vezetékek? Mert szerintem igen, nem kicsit. És a csatlakozónál nem fog nagyon melegedni, főleg akkor ha valahol nem lesz tökéletes érintkezés? Hmm 
[ Szerkesztve ]
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
én még azt várom, hogy mikor kezdik el "csillagozni" a tápokat intel-mintára és mikor próbálják elhitetni a néppel, hogy az 5csillag az 1000w fölött kezdődik? egy 400w-os minőségi táp a felhasználók nagy részének untig elég... (már aki mondjuk nem próbál 2 féltéglával még tuningolni...) szép lista lenne, ahol a 350w-os chieftek 1csillagot kapna a 400as kódgány mellett... a 6-700w-osak kapnának 3csillagot... 5öt meg 1000-1200körül kezdenének osztani... sokan pedig úgy vannak vele, hogy pénz van sz@rásig és biztos, hogy ebből is a "minél nagyobb, annál jobb" effektus érvényesül...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

És ha tényleg van ennyi kártyája, van sokkal olcsóbb alternatívája tápra?
Nekem Enermax Liberty 620 tápegységem van, de már PCI 2.0 kártyákkal nem tudnék CF-t építeni, mert csak 2x6 tűs tápcsatija van VGA-hoz (asszem a 2.0-hoz már kártyánként 2x6 tűs csatlakozó kell).
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

"parittya üzemmód" Ez mit takar? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Átalakítóval tudnál, azt hogy mennyi csatlakozó kell nem a sín miatt van, azt a kártya határozza meg .
Az élet kegyetlen .
Vártam mint a messiást 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Ez tök jó, végre mehet 12 V-ról a hajszárítóm meg a kávéfőzőm.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
az tény hogy ez brutál táp... ennél durvábbat én még csak az enermaxnál láttam. ott is szédítő volt az 500W-os tápnál mennyi ampert volt képes leadni.
[ Szerkesztve ]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
Ha egy emberre rá tudsz "kötni" úgy 12V egyenfeszültséget, hogy meghal, akkor gratulálok 
hiába 99A, 12V csak nagyon speciális körülmények között tud halálos lenni az emberre (pl ha pacemaker drótot sikerülne kiszúrni, ami a megfelelő helyre viszi a delejt...)
bocs, csak nem szeretem amikor amper miatt rögtön beugrik az akciófilmek elcsépelt kínzása, amikor autóakksiról kínoznak/ölnek... mert az még 400A-is le tud adni...

Azért kell ennyi "póver", hogyha nem rakod be a gépbe csak mellé, akkor is meghajtsa. 
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Erre van ám nagy szükség!
Elbír 4 zárlatos vasalót+ a gamer gépedet, mi kell még ? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Vérpistikének nem csak a kártyák megfelelő kihajtásához van szüksége 1200W-os tápra!
Ezt ajánlották neki a " hozzáértők a számtekk bótban" és lehet vele póverkedni a haverok előtt a lanpartin!

A moduláris kábelezésnél fogva kell a fej fölött erőteljesen pörgetni és a maximális fordulatszám elérésekor kioldanak a tápon lévő ajzatokból a kábelek,tehát csak a táp repül a leparittyázandó ember felé! A kábelköteg a kézben marad.Ha túlélte az ember a találatot,akkor a kábelköteggel még lehet püfölni!!!!

Sőt, a lanparty összes gépe az ő tápjárol megy ![;]](/dl/s/v1.gif)
hacsak a falban el nem égnek addig a kábelek a terheléstől ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
van pár szó/kifejezés, amit kicsit rühellek és az egyik ez a "kihajtja" hülyeség...
kihajtja: pl mari néni a tyúkokat az udvarra... vagy a budiajtót... azt kihajtja...
a másik ez a "tolom"/"végigtolom"... faluhelyen pl a talicskát szokás tolni... vagy a bringát...
lehetne ilyen szótárat is csinálni a hasonló idegesítő/értelmetlen kifejezésekről... 
ne értsd félre, nem beléd akarok kötni, csak már többször megfordult ez a gondolatsor a fejemben és most írtam le 
amúgy megnézném, ahogy pistikének mondogatják a boltban, hogy: "igen, ez 1200wattos tápegység... ebből jobban kapja a kártya a feszkót még akkor is, ha darabos az áram és jobban fog vele menni a krájzisz... pistike meg okosan bólogat és penget..." 

Szivemből szóltál! KIhajtja... Az aktuális idiotizmus. Nekem is herótom van töle 
Na meg az a duma hogy "kitoltam a gammát"
Nagyapám szokta kitolni a trágyát a kert végébe 
Arról meg már ne is beszéljünk hogy pl. "memkari" 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
(#31) venember83 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére
Vagy inkább biciklit.
Kiváncsi lennék, hogy a kábelek hogyan vannak elosztva az ágak közt, gondolom, hogy a videokártyák kapják a nagyobb amper leadására képes két ágat, valamint az egyik ág csak és kizárólag a procit látja el. Úgy lenne az igazi. A maradék 1 ág bőven elég minden másnak.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#32) Mr.Csizmás válasza venember83 (#31) üzenetére

Honnan tudtad? (1 hete vettem bicajt, igen)

"105 x 180 x 86 mm"
150 lesz inkább az első szám.
Elég brutál táp, fekete Aurora-ba való. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
A "kihajtja" egyáltalán nem hülyeség ha multi GPU-ról beszélünk. 
[ Szerkesztve ]

Pro eddig is volt vicces az ára.... igaz a gt valszeg olcsóbb lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

hmm, ha megnézem az ottani 50k feletti tápokat, egész sokan vettek belőlük...
Nem mertem hozzászólni a hír tápos részéhez mert tudtam hogy lesben állsz és leszeded a fejem ha elkezdem dícsérni. 
[ Szerkesztve ]

Hátha már valaki vett egy GTX280-t vagy 4870-t meg egy E8400 vagy netán q9000, akkor már azt hiszi hogy ezekhez a minimum a 750W+ fölötti tápok, miközben normális 400W-os még sok is. 
(#37) tome.jr :Nem álltam lesben, de ha láthatod nem is írtam neked, véleményem meg az hogy nincs mit dicsérni rajta.....drága is fölös is....ennyi, de nem nyitok vitát, ez az én véleményem ennyi. 
én nem a "kihajtás" fogalmát vontam kétségbe, hanem magát a szót...
még vagy 10féle módon ki lehet fejezni a jelenséget, úgy mint mondjuk a végigjátszás-t...

Az szép 99A
és 1200W...én meg el vagyok a kis 350 FSP-vel... 

1200w? először azt hittem mélynyomó...
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...