Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szajoho

szajoho
(tag)

Igazi Vérpistike edisön! Pont jó lesz a hardkór gémer deszktop gépébe! :D :D :D

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#2) alonso64

alonso64
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

99 Amperes 12V-os ággál ölni is lehet :K

(#3) -XadAnuX+ válasza szajoho (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

;]
Ekkora táp szerintem teljesen felesleges már. :K

(#4) Bluegene válasza -XadAnuX+ (#3) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nem felesleges ez hülyeség :W

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#5) Mr.Csizmás válasza -XadAnuX+ (#3) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+

325 eur - más gépet vesz ennyiért :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) -XadAnuX+ válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Uhh árát nem is néztem :U

(#7) P00By válasza -XadAnuX+ (#6) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én se, de... :Y :C

(#8) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Mintha lattuk volna mar korabban ezt a CWT tapot Tt ToughPower 1500 meg Corsair HX1000 neven is.

Egyebkent lassan mikrosutot lehetne hajtani ezekrol a tapokrol.
Bar ez *picit* jobb hatasfoku, mivel a 15 eves kilowattos Whirlpool mikrom 1800W-ot rant ki a konnektorbol :(

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

óóó, végre itt van... erre vártam már 1000 éve... ez kell énnekem ;] de hol van a republic of gamers felirat? anélkül már nem is jó... meggondoltam magam: mégsem kell :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) szajoho válasza mephi666 (#9) üzenetére

szajoho
(tag)

Van rajta felirat,de nem a republic of gamers,mert az az Asus márkaneve,hanem EOG!Empire of Gamers,ami 1000W-tól jár csak!!! :D :D :D

1000W alatt "csak" KOG! Kingdom of Gamers cimke jár! :DD :DD :DD

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#11) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Hát ez azért már nagyon durva :C

(#12) szajoho válasza alonso64 (#2) üzenetére

szajoho
(tag)

PC alkatrészre kiéhezett betörő hatástalanítására is tökéletesen alkalmas: kikapod a gépből és fejbe húzod vele! :DDD :DDD :DDD

Van rajta parittya üzemmód is,ha a moduláris kábelezésnél fogva pörgeted! :D :D :D

(#13) szajoho válasza Bluegene (#4) üzenetére

szajoho
(tag)

Most miért mondod? :O

Vérpistikének égetően szüksége van rá,hogy nooormálisan ki tudja hajtani a 2db GTX295-ös Quad-SLI videokártyákat+a GTX285 mint PhisyX kártyát!! :D :D :D

(#14) forgonati

forgonati
(senior tag)

Na, gratulálok. Ismét egy totál fölösleges hülyeség :W

A fele is bőven elég bármire. Most komolyan vannak ennyire buta emberek, hogy megveszeik ezt, ráadásul annyi pénzért, amennyiért más komplett gépet vesz? Költői kérdés volt, mert biztosan vannak. Sokan beugranak a számmáglyának...

Egyébként ehhez a 100 amperhez nem vékonyak már ezek a vezetékek? Mert szerintem igen, nem kicsit. És a csatlakozónál nem fog nagyon melegedni, főleg akkor ha valahol nem lesz tökéletes érintkezés? Hmm :U

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#15) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én még azt várom, hogy mikor kezdik el "csillagozni" a tápokat intel-mintára és mikor próbálják elhitetni a néppel, hogy az 5csillag az 1000w fölött kezdődik? egy 400w-os minőségi táp a felhasználók nagy részének untig elég... (már aki mondjuk nem próbál 2 féltéglával még tuningolni...) szép lista lenne, ahol a 350w-os chieftek 1csillagot kapna a 400as kódgány mellett... a 6-700w-osak kapnának 3csillagot... 5öt meg 1000-1200körül kezdenének osztani... sokan pedig úgy vannak vele, hogy pénz van sz@rásig és biztos, hogy ebből is a "minél nagyobb, annál jobb" effektus érvényesül...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) Chrys_ válasza szajoho (#13) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

És ha tényleg van ennyi kártyája, van sokkal olcsóbb alternatívája tápra?
Nekem Enermax Liberty 620 tápegységem van, de már PCI 2.0 kártyákkal nem tudnék CF-t építeni, mert csak 2x6 tűs tápcsatija van VGA-hoz (asszem a 2.0-hoz már kártyánként 2x6 tűs csatlakozó kell).

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#17) -XadAnuX+ válasza szajoho (#12) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

"parittya üzemmód" Ez mit takar? ;]

(#18) lsc válasza Chrys_ (#16) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Átalakítóval tudnál, azt hogy mennyi csatlakozó kell nem a sín miatt van, azt a kártya határozza meg .

Az élet kegyetlen .

(#19) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Vártam mint a messiást :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#20) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Ez tök jó, végre mehet 12 V-ról a hajszárítóm meg a kávéfőzőm.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#21) DroneZ válasza alonso64 (#2) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az tény hogy ez brutál táp... ennél durvábbat én még csak az enermaxnál láttam. ott is szédítő volt az 500W-os tápnál mennyi ampert volt képes leadni.

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#22) oPalRx7 válasza alonso64 (#2) üzenetére

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Ha egy emberre rá tudsz "kötni" úgy 12V egyenfeszültséget, hogy meghal, akkor gratulálok :)

hiába 99A, 12V csak nagyon speciális körülmények között tud halálos lenni az emberre (pl ha pacemaker drótot sikerülne kiszúrni, ami a megfelelő helyre viszi a delejt...)

bocs, csak nem szeretem amikor amper miatt rögtön beugrik az akciófilmek elcsépelt kínzása, amikor autóakksiról kínoznak/ölnek... mert az még 400A-is le tud adni...

(#23) _Oscar

_Oscar
(tag)

Azért kell ennyi "póver", hogyha nem rakod be a gépbe csak mellé, akkor is meghajtsa. :D

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#24) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Erre van ám nagy szükség!
Elbír 4 zárlatos vasalót+ a gamer gépedet, mi kell még ? :))

.::www.megadanceradio.hu::.

(#25) szajoho válasza Chrys_ (#16) üzenetére

szajoho
(tag)

Vérpistikének nem csak a kártyák megfelelő kihajtásához van szüksége 1200W-os tápra!
Ezt ajánlották neki a " hozzáértők a számtekk bótban" és lehet vele póverkedni a haverok előtt a lanpartin! :D :D :D

(#26) szajoho

szajoho
(tag)

A moduláris kábelezésnél fogva kell a fej fölött erőteljesen pörgetni és a maximális fordulatszám elérésekor kioldanak a tápon lévő ajzatokból a kábelek,tehát csak a táp repül a leparittyázandó ember felé! A kábelköteg a kézben marad.Ha túlélte az ember a találatot,akkor a kábelköteggel még lehet püfölni!!!! :D :D :D

(#27) Kain válasza szajoho (#25) üzenetére

Kain
(senior tag)

Sőt, a lanparty összes gépe az ő tápjárol megy ;]

(#28) Mr.Csizmás válasza Kain (#27) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hacsak a falban el nem égnek addig a kábelek a terheléstől ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#29) mephi666 válasza szajoho (#25) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van pár szó/kifejezés, amit kicsit rühellek és az egyik ez a "kihajtja" hülyeség... :) kihajtja: pl mari néni a tyúkokat az udvarra... vagy a budiajtót... azt kihajtja... :) a másik ez a "tolom"/"végigtolom"... faluhelyen pl a talicskát szokás tolni... vagy a bringát... :) lehetne ilyen szótárat is csinálni a hasonló idegesítő/értelmetlen kifejezésekről... :))
ne értsd félre, nem beléd akarok kötni, csak már többször megfordult ez a gondolatsor a fejemben és most írtam le :)
amúgy megnézném, ahogy pistikének mondogatják a boltban, hogy: "igen, ez 1200wattos tápegység... ebből jobban kapja a kártya a feszkót még akkor is, ha darabos az áram és jobban fog vele menni a krájzisz... pistike meg okosan bólogat és penget..." :)

(#30) forgonati válasza mephi666 (#29) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Szivemből szóltál! KIhajtja... Az aktuális idiotizmus. Nekem is herótom van töle :DD

Na meg az a duma hogy "kitoltam a gammát" :DDD Nagyapám szokta kitolni a trágyát a kert végébe :DDD

Arról meg már ne is beszéljünk hogy pl. "memkari" :))

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#31) venember83 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vagy inkább biciklit. :))

Kiváncsi lennék, hogy a kábelek hogyan vannak elosztva az ágak közt, gondolom, hogy a videokártyák kapják a nagyobb amper leadására képes két ágat, valamint az egyik ág csak és kizárólag a procit látja el. Úgy lenne az igazi. A maradék 1 ág bőven elég minden másnak.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#32) Mr.Csizmás válasza venember83 (#31) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Honnan tudtad? (1 hete vettem bicajt, igen)

(#33) Petya25

Petya25
(őstag)

"105 x 180 x 86 mm"
150 lesz inkább az első szám.

Elég brutál táp, fekete Aurora-ba való. :B

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#34) tome.jr válasza mephi666 (#29) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A "kihajtja" egyáltalán nem hülyeség ha multi GPU-ról beszélünk. :N

[ Szerkesztve ]

(#35) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Pro eddig is volt vicces az ára.... igaz a gt valszeg olcsóbb lesz ;]

[ Szerkesztve ]

(#36) tlac válasza Dyno (#35) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

hmm, ha megnézem az ottani 50k feletti tápokat, egész sokan vettek belőlük...

(#37) tome.jr válasza Dyno (#35) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mertem hozzászólni a hír tápos részéhez mert tudtam hogy lesben állsz és leszeded a fejem ha elkezdem dícsérni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#38) Dyno válasza tlac (#36) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Hátha már valaki vett egy GTX280-t vagy 4870-t meg egy E8400 vagy netán q9000, akkor már azt hiszi hogy ezekhez a minimum a 750W+ fölötti tápok, miközben normális 400W-os még sok is. :)

(#37) tome.jr :Nem álltam lesben, de ha láthatod nem is írtam neked, véleményem meg az hogy nincs mit dicsérni rajta.....drága is fölös is....ennyi, de nem nyitok vitát, ez az én véleményem ennyi. ;)

(#39) mephi666 válasza tome.jr (#34) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én nem a "kihajtás" fogalmát vontam kétségbe, hanem magát a szót... :) még vagy 10féle módon ki lehet fejezni a jelenséget, úgy mint mondjuk a végigjátszás-t...

(#40) zed1983

zed1983
(őstag)

Az szép 99A :Y és 1200W...én meg el vagyok a kis 350 FSP-vel... :U

(#41) N-vidi-A válasza zed1983 (#40) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

1200w? először azt hittem mélynyomó...:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#42) zed1983 válasza N-vidi-A (#41) üzenetére

zed1983
(őstag)

igen ez az 1200W, az mélynyomónál is tekintélyes :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.