Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz BiP #3998 üzenetére

    "mert ez egy mindenhol elfogadott világnyelv, egy közös kommunikációs platform.": amin egyébként nem ártana változtatni, mivel indokolatlan versenyelőnyt okoz az amcsiknak és hátrányt a többieknek.

    "Vagy csak ügyesebben színjátszotta el, hogy nem érti, mint Vida": vagy csak gyorsabban jár az esze, mint Vidának és hamar rájött, hogy milyen jól visszájára fordíthatja az egész cirkuszt, ha megjátssza, hogy egyáltalán nem beszél magyarul.

    vagy csak: (#4000) dabadab "FYI: "Goodfriend úr tanult magyarul" hivatalos nyilatkozatot nem tehet más nyelven (diplomáciai szokás). Gorbacsov is mindig tolmáccsal beszélt angolul, pedig anyanyelvi szinten beszélte az angolt (mint volt usa nagykövet).

    (#4004) freeknight: "tt a nagyköveti poszt egyáltalán nem fontos, ide általában jutalomból jelölnek ki olyan embereket, akik az USA jelenlegi kormányát támogatták pl a választásokon": ezért sem értem, hogy nem volt egy darab ember se, akit ide lehetett volna küldeni? vagy kinevezni ezt az ügyvivőt nagykövetté?

    (#4006) nubreed: az tény, hogyha beírod a gugliba, hogy moszkva-budapest útvonal, az egyik javasolt útvonal ukrajnán keresztül vezet, és oda már bementek...

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák