Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    (#2184) Chal Mondod ezt a rezsiárak folyamatos csökkentése, és az ÁFA, személyi jövedelemadó stagnálása idején.. miközben a bérek is évente emelkedtek. 2006-ról rémlik valami? Amikor a Feri irányított mindent telefonnal. A rendőrkordonos állami ünnepek? A mostani kormány idejében történtek már hasonlók?

    (#2185) bencze Amint írtam, én sem örülök neki, szerintem sem kéne. De az állam így működik, kivet adókat, és ha az nem tetszik, lehet tüntetni ellene - ma nem tilos. :N De én nem látom olyan súlyosnak az esetleges adóztatást, amitől összeomlana az ország működése. Ha párszáz forinttal többet is kell fizetnem még nekem sem vészes, pedig hidd el, jóval az átlag alatti a bérem. A cégeket meg nem féltem, nem hiszek a szegény cégekben.

    (#2186) Degeczi Azok sem vallották be.. de mindegy. Én másképp látom, a mostani kormány megmond mindent, nem ferdítenek. Nem érzem úgy, hogy hülyének néznének, azt a másik oldalnál érzem. Az álláspontját pedig bárki változthatja idővel, változnak a körülmények is.

    (#2187) Bird Nem én fröcsögök itt, olvasd vissza a hsz-eket. Lehetne kultúráltan is megvitatni egy témát, de az egyik oldal képtelen erre. Látod, más a véleményünk valamiről, de ez neked már fröcsögés. De az nem, ha valaki szó szerint szitkozódik, fenyegetőzik, az ország végét! kívánná, csak mert nem olyan, amilyennek szeretné..

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák