Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz kispetii #3518 üzenetére

    (#3518) kispetii

    Volt már neked LG? A segítségről ne beszéljünk inkább jó. Volt egy pár LG a kezembe (P500 2Db, Black, 2Db L9, 2Db L7, Km900 stb) most L9 van és ha én úgy gondolom. hogy szidom, akkor szidom a telefont, is meg a frissítőjét is. max annit tehetsz ha nem teszik akkor nem olvasod el. Meg vigasztallak nem sokáig boldogítalak itt.

    KÉSZÜLÉKEKRE elérhető.
    Amint a T kiadja a frissítést szépen fel fogja dobni a TELÓ magától!!!!
    Ne veszekedjünk már.

    Mutass nekem T-s ROM-t mert én még nem találkoztam vele?

    (#3523) Anubis_9

    Köszi, a Pantal csinált egy tökéletes leírást , ami a b@lfasz bubus nem tud meg csinálni, sajnos hozzá voltam szokva a jóhoz mert a Black-et A SmartFlashTools-sal egy álom volt frissíteni, de akinek 2x vagy 3d volt az is megtudja mondani, hogy mennyivel egyszerűbb, sőt 100x biztonságosabb volt. Nem is tudom, hogy a Blacknél használat-e ezt a frissítőt, talán a P500-nál ami alaplapos lett a gyári frissítőtől, meg a másik L9.nél ami szintén zúzdában kötött ki. Megpróbálok továbbra is segíteni, ha tudok, de ha sokáig így folytatja a telefon akkor kénytelen leszek érzékeny búcsút venni tőle.

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák