Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Koniman

    tag

    Sziasztok!

    Sajna nekem nem sikerült a Django 1.5 felrakása a telóra.

    Rom manager fent van és a CWM is felismerte a verzioszámát asszem 6.2 meg valami

    A Django a belső sd-re lett másolva a külsőt kivettem

    Hangerő gombbal bekapcsoltam, de nekem nem lejet meg másodikra LG logó, hanem egy kis csomag amiből egy nyíl jön ki és egy androidos zöld kis emberke. pár percig csinált valamit, aztán ujraindult és egy teljesen kopasz rendszer fogadott ami még a nyelvet is megkérdezte, meg egyéb nyalánkságokat. Az adatok megmaradtak a kártyákon.

    utána a rom managert elindítottam és ott valahogy elindítottam a CWM-et, de előtte a belső kártyáról leszedtem a update.zip file-t, mert azt hittem, hogy ez okozza az üres rendszert mert automatice ezt telepítette.

    Tehát rom managerből CWM elindít
    -wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -advanced
    -wipe dalvik cachet megcsináltam, majd az install zip from sd kártya indításánál már hibát írt ki és semmit se csinált, gondoltam na ez faxxa - teló kampec, mert ugye formáztam a sd-t, de ujraindítva ismét a kopasz V20R rendszer fogadott.
    Visszatettem az update.zip filet-t a Rom managert ujra leszedtem a play-ről elidítottam, de most már a hangerő le gobbos bekapcsal se a CWM nem jön be se az elöbbi csomagos androidos logós cucc se cak szimplán ujraindul a rendszer.

    Hogyan tovább??

    Holnapra kéne a teló!

    Help please! :R

    ja... superuser is van és volt fent... ( nem tudom ez számít-e valamit )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák