- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletgenius
tag
válasz lukacsik #38755 üzenetére
Koszonom a valaszt. Jovok ra, hogy amikor ezzel szorakoztam, akkor sem egybol szallt el minden, hanem volt, hogy rendesen beindult, talan egyedul akkor dobta el magat rogton, ha a kozben bekapcsoltam a video-rogtiztest is, ellenekezo esetben birta neha tobb tiz percig is, de nagyon random (in)stabilitassal. Volt h kifekudt, mert valtottam keprol, szovegre, volt hogy attol, mert 90 fokkal elforditottam a keszuleket, stb. Semmi rendszeresseget nem tudtam kovetkeztetni mukodesebol. Nagy elvarasaim vannak a itt emlitett, hetvegen esedekes uj MIUIval szemben. (pont a tegnap delutan frissult a swype is, lehet ez mar gond nelkul eldocog a JBn...)
Lenne szives valaki nagyon tomoren es kozerthetoen osszefoglalni, hogy miert jobb az uj bootloaderes valtozat mint a regi>? tobb ram fentartva a rendszer szamara? gyorsabb? energiakimelobb? es meg egy nagyon user kerdes: volt mar valakinek olyan erzese, tapasztalata, hogy a 2x-en a JB, vagy akar az ICs is gyorsabban, gordulekenyebben mukodott, mint a GB? Nekem eddig sajnos nem, hiaba az ilyen, olyan steril benchmark-eredmenyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.