Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz mike1334 #1746 üzenetére

    Elég hosszú út vezetett idáig :) Leírom.

    Szóval eleinte új LG telefonban gondolkoztam, de nem tudom miért valamilyen okból kifolyólag a Telekomnál sem ,és a többi szolgáltatónál sem találtam nemhogy megfelelő árkategóriájú de dupla ennyiért sem LG készüléket.

    3 LG készülék összesen és mindegyik kifutó termék...

    A LEON jó telefon csak az a bajom mint az L7 II-vel. Android 6.0 van rajta, azóta ugye még rootolni sem lehet - megjegyzem csak ennél a modelnél gondolkoztam ezen, egyé készüléknél fel sem merült még az L7 II-nél sem - és bár dupla annyi beépített tárhely mint az L7 II-ben volt, ma már a 8 GB is édeskevés. "Bugos" az SD kártyára áthelyezés, ráadásul nem minden applikációt enged meg áthelyezni, így a TV GO, a Telekom applikációk is a drága belsőtárhelyet foglalták. A Facebook, a Messenger applikációk újabban fent sincsenek. Skype van fent az át van helyezve az SD kártyára, meg HBO GO, szintén. Ja meg a Steam, és a Kaspersky.

    Aztán, a Huawei felé fordultam mint márka felé. Régebben volt már Huawei eszközöm kettő is az egyik egy HUawei E5776 Mobilehotspot. Most elsőnek a Huawei P9 Lite kártyafüggetlen készülékre gondoltam.

    Elsőnek úgy, hogy ez venné át a Nexus 7 II helyét is. Viszont én munkából adódóan is sokat vagyok itthon. Az N7 útra ideális, a P9 is az, de egy N7-nél kisebb kijelző nekem az asztalon arra a célra, hogy Streameljen is nem feltétlen lenne jó.

    A Nexus 7 II hibátlan, de már koros. Szóval az én használati szokásaimnak inkább egy táblagép felel meg, de még ekkor is bennem volt az, hogy P9 Lite + Mediapad 3. Mert azért a boltban furán nézne ki Mediapad 3-mal telefonálni. Aztán eszembe jutott, hogy nem feltétlen, mert Sony Stereo Bluetooth Headset SBH20 | Wireless Stereo Headset -em is van, ráadásul a Huawei Mediapad 3 Premium változatáról beszélünk ami nanoSIM megy, és amit a Telekom díjmentesen ad a microSIM cseréjekor. Van itthon Rapoo E6100-as Bluteooth-os billentyűzet is és Gigabyte M7700B Bluetooth egér is, tehát ezek is amellett szólnak, hogy táblagép. Mert ha a táblagépben van lehetőség SIM kártya behelyezésére is, akkor miért is ne lenne benne? Másik készülék meg mellé felesleges. Így alakult ki tehát a végső része a dolognak, hogy a LEON-t eladom, és a Nexus 7 II is tokkal vonóval ahogyan szokták mondani, szintén aprón kötött ki :)

    Így a három gépes Kaspersky licencemből is felszabadul egy hely, anyum PC-jére :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák