Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz trobi28 #28895 üzenetére

    Ez egy szép nagy hülyeség. No offense meant.
    A bátyám is pont ezt mondta, amit te, és háborogva kérdezte, mit csinálok én a G4-gyel, hogy neki mindig elég a nap végéig?
    1. Mindenhová autóval jár. A G4 be van dokkolva, a töltő eteti. Én nem használok személygépjárművet.
    2. Rengeteg tárgyalása van (megint a kocsi), és hétvégenként egyetem. A Pécs-Pest autóúton a telefont a dokkoló nem hagyja merülni. Bár tapasztalataim szerint a kijelzőnek olyan energiaéhsége van, hogy tölteni sem.
    Megint csak az iPhone 6-tal példálózok, dehát istenem, az a pozitív példa. NFS No Limits-szel játszva az 1 Amperes töltő lassan, de képes volt tölteni a telefont. A G4-et a 2.1 A-s power bankom is baromi lassan tölti fel, ha csak böngészek, semmi erőforrás igényes nem fut. Ez sokféle használati módot kizár.
    3. Neki a nap vége az, hogy 17-18 órakor hazamegy a családjához. Én megyek filmklubba, moziba, kiállításra, csajozni, beb@szni haverokkal. Szinte sosem vagyok otthon, mert mindig van valami, amihez több kedvem van. Este 11-re meg, mire hazafelé veszem az irányt, a telefonnak már reszeltek.

    Somma: az egy nap nálam 24 óra, nem 12. Egyetlen 3D-s appot se indítottam el a telefonon, és a chat-szokásaim is feleztem. És így sem bírja egy napig. Gáz. A Power bank meg csak akkor megoldás, ha nyugi van, szieszta az irodában, vagy 1-2 órás egyéb egy helyben ücsörgés, mert a 10-20 perc kevés érdemben tölteni, a villamoson meg nem szeretnék úgy utazni, hogy egyik kezemben a töltő, másikban a teló. Mint tegnap este.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák