Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adequate_cou

    senior tag

    Régóta olvasom a topikot és szemezek már jóideje a telefonnal, ma meg is tapogattam élőben egy T-Pontban. A jó hír, hogy a kiállított példány hátlapja nem recsegett, meg is csavargattam picit a fülemhez téve, semmit nem hallottam(szervizesek furán néztek rám utána :) )

    Szóval tényleg nagyon meggyőző élőben, a képernyő egy csoda ahogy beteríti beteríti a telefon elejét. Most Nexus 4-em van, eközött valamint a Note 3 között vacillálok, de minden pozitívum ellenére az már biztos, hogy nem a G2-t fogom megvenni.

    Ennek az oka az a dévárian undorító hátlap. A készülék elölről igényes, dizájnos, semmi kivetnivalót nem találtam benne, de egyszerűen nem tudom elképzelni egy Desire S vagy egy Nexus 4 után, hogy az árcédula ellenére egy ilyen ocsmányságot nézegessek. Bazári minőségű az egész, nem értem az LG-t, hogy ennyi ízlésük legyen.

    Nem akarok emiatt flamet, ez magánvélemény, de én szeretem ha ránézek a telefonra és kellemes a szemnek, ez sajnos nekem bántóan ronda és igénytelen volt :( Sajnálom, mert képek alapján azt hittem, hogy élőben szerelem lesz első látásra - sajnos nem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák