Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • --1c3m4N--

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az elejétől fogva olvaslak Benneteket, nagyon érdekel ez a teló. Az elmúlt 2,5 napban volt szerencsém volt kipróbálni egy 16GB-os fehér T-s G2-t, amit haveromnak Gergőke88-nak még1x köszönök!!

    Telón d80210a-216-30 szoft volt amit az LG tools progija 10b re frissitett - ezzel már nem volt Ts bootképernyő.

    Telefon: designt nagyon eltalálta az LG, mérete nekem pont megfelelő, a fehér szín nagyon bejön. Eleinte fura volt a hátlapra helyezett gombok, ösztönösen oldalt akartam bekapcsolni. Mivel szép vékony a teló és a hátlap lakkozott, féltem , hogy kicsúszik a kezemből, úgy gondolom, hogy a biztosabb fogás érdekében kell rá egy jófajta tok. Sajna a hátlap valóban ropog, elég csak kézbe venni...Megy vissza.

    kijelző: na igen... :C egyszerűen szuper. Gyönyörű éles és kontrasztos, a színek is végre rendben vannak. (S3 am van). A felbontás pazar élményt nyújt. Nem volt a kijelzőn dead pixel. Fényerőben elverte az s3at.(minden másban is :D )

    Belső: Nekem teccik az LG UIja, szép gördülékeny, lagot nem tapasztaltam, pedig aztán telepitett bőven ts szarságokat - amiket persze gyalultam is. Az accuweather alkalmazás dobott egyből egy FC-t (nem a widget).
    A knock knock funkció parádés, a konkurenciák is használhatnák. Az különösen tetszett, hogy bejövő híváskor nem lép ki az éppen használt alkalmazból, hanem egy értesitési sávban jelenik meg a hívó adatai meg az lehetőségek a fogadásra stb... Boot után pár perccel kb 1,04GB volt a szabad RAM.

    Hang: meglepően jól és hangosan szól, füles is rendben van. Ha be van kapcsolva a zajcsökkentés (hívásoknál) akkor kicsit viszhangos lesz mindkét félnél, amúgy szép tisztán hallható és a hangerő is kiváló.

    Kamera: mobiltól én soha nem vártam sokat, nekem teljesen megfelelő a G2é is.

    Akku: no, erre voltam többek közt nagyon kiváncsi, mert igazán jó üzemidőkről irtatok.
    A következő eredményeket ilyen konfiggal értem el, folyamatosan bekapcsolva:
    WiFi 2,4GHz, hálózat 4G/LTE, GPS, Gmail szinkron, Hangouts, fix 50% fényerő, minden effekt szir szar bekapcsolva
    Mikor megkaptam 46% akku mellett 3,5 óra kijelző használatot, full töltés után majd 8,5h sikerült. Youtubeon filmeket néztem, böngésztem, csevegtem hangoutson, pár hívás, antutu-quadrant tesztek futtatása, pár fotó lövése. Számomra ez világbajnok. :C Antutuban 10a val 25600 pont, 10b vel 32500 körül adott. Lehet kitakaritva meg független rommal több lenne...

    Fájó szívvel adtam vissza ezt a remek készüléket, már csak az előfizum lejártát kell vhogy kivárnom, akkor tuti benevezek egyre!! Aki váltáson gondolkodik, szvsz nem fogja megbánni, ja és ne féljen senki a fehér színtől, nagyon faxa!! Képek a telóban maradtak majd Gergőke88 tölt fel...

    Bocs, hogy hosszú voltam. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák