Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RomiJosy

    aktív tag

    válasz homeless09 #26479 üzenetére

    Én tegnap este raktam fel a KK-et.
    Sok töltögetés és folyamatos extrém használat követte amitől szokatlanul erős akku merülés lett. Reggel lehúztam töltőről és fórum,face,beállítások stb,2%-ot esett. Szerintem is gyorsabban merül de a JB esetén az átlag napi használat mellett este kb 45-60% aksival tettem töltőre. Ha a KK esetén pl 20% lesz estére,nabumm,nem zavar. Az ne legyen,hogy spórolnom kell a napi használaton mert nem bírja estig.
    Itt a fórumon sok a professzor,Ők sem tudják,miért van külömbség a frissített telefonok között merülésben,de tartok tőle,nem ugyan annyit használjuk a telefonjainkat. Ha nem nyomkodnám,gondolom töltés nélkül menne 72 órát pár telefonálással,kis netezéssel,de nam azért vettem ilyen telefont,hogy az akkuidőre racsnizzak. Ha merül,merüljön,de napi 1 töltés legyen elég neki különben visszatérek a JBre.
    Ha már írok hagy említsem meg,én hálás vagyok az itt elhangzott magasröptű hibakereséses,fejlesztős,modolós beszélgetésekér még akkor is,ha a felét nem is értem. Többet olvasom ezt a fórumot mint a facét. Remélem nem veszi kedveteket az,hogy páran nyavajgásnak tartják a hibákon való lovaglást és kitapossátok azt az ösvényt,amin ha végigmegyünk,a vasból kihozzuk a benne rejtőző maximumot.

Új hozzászólás Aktív témák