- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Én is kérném, hogy írd le légy szíves szájbarágósan, ha van egy kis időd!
Nekem anno - és most is - ezek a problémáim voltak a telóval.
#54 - 2014-05-20 13:25:48
"Tegnap elő is jött egy-két bug. Nem tudom másnak is van-e ilyen problémája, majd jelezzetek, legyetek szívesek!
Pl. a "Nyelv és bevitelnél" akartam billentyűzet kinézetet váltani, hogy SMS, vagy más szöveg írásánál felül külön legyenek számbillentyűk. A teszt videóban 13:05-nél teszi át AnySoft-ról LG billentyűre és ott is vannak számok, de rohadjak meg, akármit kapcsolok, nekem ilyen kinézetű billentyűzet sehol sincsen!
Másik kínos Bug szintén nyelv és bevitelnél, rögtön a "Nyelv". Nekem nincsen magyar! Átraktam angolra, aztán gondoltam visszarakom, nem lehetett. Pedig előtte magyar volt!! Restartoltam, semmi. SIM-kártya ki, semmi változás. Visszaraktam, akkor sem jelent meg a magyar nyelv. Végül csináltam egy gyári beállítások visszaállítását és a legelején megkérdezte, hogy Nyelv milyen legyen? Ki volt írva, hogy magyar, de ha a listát legördítem, ott sem volt magyar. Szóval csak úgy hagytam default-on és nyomtam egy Következő gombot. Csak így sikerült újból magyarra állítani. Listából nem lehet kiválasztani.
Legyetek szívesek, nézzétek már meg, hogy nálatok van-e magyar nyelv, s olyan billentyűzet layout, amiben felül számok találhatóak.
Telenoros vagyok. Szoftver verzió: D62010b-216-01
Köszi!"Neked most mi a szoftver verzió? És frissíteni tudsz-e valamire?
Üdv.
-
Imike_80
aktív tag
Üdv! A G2 bill-t ezzel a módszerrel, a G3-ast pedig ezen leírás segítségével tettem fel.
-
fecske95
tag
én meg ezt és mindet tud... :-)
És nem kell mókolni... root meg semmi...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=en -
DQ
tag
És azt is elárulod, hogy hogyan lehet letiltani a gombokat?
Lehet, hogy csak figyelmetlen voltam és nem emlékszem, hogy olvastam volna erről...
A telefonom, illetve remélem, hogy egy másik, elvileg a napokban jön vissza, s engem is zavart a szűk egy hetes használata során, hogy a fekvő övtokban néha önállósította magát a hátlapi gomboknak köszönhetően... -
Samus
addikt
Azért remélem senki nem érti félre, hogy ez láthatóan NEM növeli a belső tárhelyet. Ez egy külön hely, amire a Link2SD tud csak pakolni adatot. Vagy kézzel, vagy a telepítés után automatikusan a későbbiekben. Egy kevés tárhely így is kell, de az adatok nagy része a kártyára kerül. Nekem ment így a frissítés is, mindent intézett a háttérben a Link2SD.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bepe79
addikt
GTA: San Andreas pl. Valami 2.8 GB-ot foglal. Én megköszönném, ha kipróbálnád ezt pl., mert decemberben tervezek készüléket cserélni, és a Sony M2 és a G2 mini vannak versenyben.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
-
jojoando
senior tag
sajnos ilyen tokot vettem hozzá, és a gombokat minimális nyomás hatására is kezeli.
A rootolási technikát nem ismerem, lehet az segítene,( link volna esetleg?) amellett, hogy a készülék tudása marad amit alapba tud.
Amikor a tokból kiveszem a telót, vagy a jegyzetfüzet, vagy a kamera szoft fut, sok kész fotóval.[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
Szia,
Köszi ezt a részletes infót. Most is tanultam valami újat. Erre rá nem jöttem volna hogy ez okozza. Ebben csak az a fura hogy még egyik előző készülékemnél sem láttam ilyen megoldást. De a lényeg hogy akkor nem hibás.
Apropó, meg szeretném kérdezni tőletek, ha felteszek rootot létezik olyan app amivel a hangerő szabályzó gombjait részletesen be tudom állítani hogy pl. zene lejátszás közben hogy viselkedjenek? Olyanra gondolok hogy pl. ha hosszan nyomom akkor a hangerőt emelje, ha röviden akkor számot váltson. Mondjuk nem a leg praktikusabb megoldás, de sima fülest használok, nem headseteset és minden nap gond hogy járművön tömegbe úgy hogy még kapaszkodjak is hogyan tudnák zenét váltani. Erre kellene nekem valami okos megoldás. Gondolkodtam nfc chipes karkötőbe is amire beállítom hogy ha odaérintem a telefonhoz váltson zenét. De ha van root-al egyszerűbb megoldás akkor inkább azt csinálnám meg.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Crvsh3R
senior tag
Újraindítás megvolt? Anélkül nem megy. Ha kiszedted a pipát és újraindítottad, akkor minek akarod törölni az apk-t?
Mellesleg az akkuidő is állítólag jelentősen javulni fog ettől.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
Jó neked. Nálam 180-250 MB között ugrál a szabad ram (inkább 200 körül). Ahogy elnézem az XDA-s topicockat, amik ezzel foglalkoznak ez az MLT-s cucc eléggé sok mindenre kihat. Sokan írják, hogy nem laggol a telefon, gyorsabban újratölt a launcher, 30-40%-al tovább bírja az akksi, több a szabad ram és jobb a pontszám a tesztprogramokban.
Kár, hogy a telefon kb. fél éve megvan és csak most találtam rá véletlenül erre a dologra a G2 mini topicjában az XDA-n.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
-
nimba1
aktív tag
Még valami, most kipróbáltam pár romot. magyat t-mobile, Olasz, német vodafone, német.
Azt vettem észre, hogy a root csak úgy tűnt el, amikor újra tettem a romot. Előtte hiába unrootoltam, download módban kiírta, hogy rooted.
A másik, hogy bármelyik verziót teszem fel, onnantól kezdve szolgáltatói alkalmazások már nem jönnek vissza.
Mondjuk nekem telenoros, és nincs benne egy sem.
De amikor feltettem, vodafonost,t-mobilost, csak a gyári alkalmazások voltak.
Tehát szerintem root után le kéne menteni ezeket az alkalmazásokat, hogy ha valaha is vissza kellene tenni.
Egyébként sok változás nem volt semelyikben, a régi b-ben ugye a billenytűzet.
Ugye a telenorosban , ha valaki telepítés után nyelvet választ akkor nem lehet visszaállítani magyarra, de ez a tulajdonsága megmarad, ha bármit is teszek rá. -
Imike_80
aktív tag
Nimba! Hadd kérdezzem meg, hogy próbáltad-e ezt az MLT ki/be kapcsolást? És ha igen, hozott-ee javulást, változást?
Amúgy Telenoros vagyok én is, nekem semmi nem volt a telefonon, ami szolgáltatós. Így az nem zavar. Agyalok, hogy felteszem a friss, G-s KDZ-t. Nagyon bonyolult volt?
Miután feltetted a G-s firmware-t újból rootoltad? Nem volt gond?
Köszi! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest