Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • afb

    tag

    Ja, hát a hat megawattos trafó azért indukál már ezt-azt. Meg ha elejted a kulcscsomót, az nem esik le a földre, hanem odaragad a simítótekercsek burkolatához. :)

    Értem az akkus dolgot, de nem nagyon tudok vele foglalkozni.
    Elég rendszertelenül élek, nem tudok rutinná tenni bizonyos dolgokat. Ilyen a töltés is. Töltöm, hacsak lehet, mert nem tudom, mikor lesz kényelmes megint tölteni (nem mindig van kedvem 15-20 percre előkotorni a kábelsalátát, és bemadzagolni a kabint).

    A Li akkuk megjelenése óta sosem merítettem tökig őket. Ha aludni tértem, mindig töltő, ébredés után le, aztán ha még időközben volt rá lehetőség, akkor is konnektor. És eddig vagy 6-8 telefont így üzemeltetve nem éreztem, hogy nagyon problémás lenne a dolog.
    Másrészt ha feltöltött, elvileg le kéne kapcsolnia a töltésnek, nem? A Samu még olyat is csinált, hogy ha nem volt kedve épp töltődni, akkor egy piros ikszet tett az akkuikonhoz, és "csatlakoztatva, nem töltődik" volt a státusz.

    Végül is kinek épp hogy passzol, nálam a teló használati tárgy.
    A 750-esről meg elmondható, hogy az utóbbi idők készülékei közül ez a legjobb. Remélem, ha bevégzi, találok neki utódmodellt Lenovoéknál..

Új hozzászólás Aktív témák