Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llax

    senior tag

    válasz szlibud #1586 üzenetére

    Az app-októl függetlenül cserélheted. Ha menet közben nem változtattak a hardveren (elég ugyanabból a típusú chip-ből egy másik verzió), akkor mindegyik S750-hjez jónak kell lennie, a ROM-tól és minden egyébtől függetlenül.
    Pl. a legutóbbi "andrea" ROM-ban is az a verzió van, amit használok. Nekem egyelőre az utolsó előtti "andrea" van a telón, abban eredetileg nem az van (van ami meg Apeelme ROM-jából van, kicsit "vegyes").

    Most nem azt a gépet használom, amin a telefonos kacatok vannak, megosztani most nem tudom... Ha sürgős, akkor letöltöd a januári "andrea" ROM-ot innét, abból bemásolod a teló /etc/firmware/ mappájába (a régit azért mentsd el, vagy csak egyszerűen nevezd át), beállítod ugyanazokat a jogosultságokat, mit az eredetié volt, majd restart. Ha valami nagy gubanc lenne, akkor egyszerűen visszateszed a régit +jogosultságok, majd restart. Ez GSM rádió firmware része, csak ezen rész működésére van hatással, a fájl jogosultságok be nem állítása nagyobb zűrt okozhat, mint egy nem megfelelő fájl verzió (utóbbi esetben a hálózatra kapcsolódást leszámítva minden működik).

Új hozzászólás Aktív témák