Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz minifoximaxi #1349 üzenetére

    Sikerült leküzdenem ezt a nem villogó LED problémát.
    Összefoglalom pár szóban, hátha valakinek hasznos lesz egyszer;

    Az alap probléma az volt, hogy a Business Calendar alatt (amit nagyon akartam használni) nem volt visszajelző led. Google calendar alatt volt. A felemás megoldás eddig az volt, hogy egyszerre futott a két naptár, de a Businessben ki voltak kapcsolva a jelzések, így mindig a google jelzett a businesst meg használtam mint felületet.

    Tegnap feltettem az Xposed frameworkot, és az alatt van egy olyan modul, hogy "Xposed LED control".
    Ebben lehet különböző led manővereket appokhoz rendelni, és lám lám, ha hozzárendelem a business calendarhoz, immár google calendar nélkül is tud jelezni. Mindez azért jó hír, mert próbáltam különféle play-ről letöltött hasonló appokat, de egyik se ment.

    Tanulság: a Minideal ROM-ra simán felmegy az Xposed, nem kell alá Andrea. (Aki külön kiemeli hogy kompatibilis vele).

    Ha már itt tartunk, nekem egyelőre egy boot manager van fent, (amivel ki lehet jelölni mi indulhat el és mi nem bootoláskor), a fentebb említett led control, egy app pickernek nevezett cucc, amivel sokkal értelmesebben lehet választani alkalmazást, ha egy fájlt többfélével is meg lehet nyitni, és a gravitybox, amit le fogok szedni mert nem sok értelmét látom, de érdekes volt kipróbálni.

    Akik feltették az Xposedet, mik vannak amik jók és érdekesek..?

    ....

    szlibud:
    Esetleg ki tudod próbálni hogy csak az egyik kártya van benne pár napig, aztán csak a másik? Vedd ki a kártyákat, és tisztítsd le az érintkezőket a tetején. Én mindenképpen abban az irányban indulnék el, hogy tesztelném összefügg-e a kártyával vagy a kártya foglalattal. Ha kibírod 3G nélkül pár napig, felcserélheted a két kártyát, 2G-t a kettes foglalatból is tud. Esetleg - ha feltétlenül szoftveres irányban akarsz tapogatózni - csinálj egy cwm mentést a jelenlegi állapotról, gyaluld le, és pár napig pl hétvégén nézd meg mi történik szűz rendszerrel. Utána visszarakhatod a jelenlegi állapotot amikor akarod. A lényeg hogy valamit meg kell változtatni aminek köze lehet hozzá, és megfigyelni mi történik. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák