Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég csúnyácska, remélhetőleg a kereskedelmi forgalomba kerülő valamivel szebb lesz. :)
szerk: az igen 1sec eltérés a 3 hsz között :D

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#2) kozyadam

kozyadam
(tag)

mi az a kis apróság, amit mindkét képen próbáltak eltüntetni a kártya alján? a feketével lefestett részen vmi top szikret infó van? esetleg árcédula? :)

(#3) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Na végre ide is elért a hír, már vagy fél tucat számtek oldalon olvastam. :DDD

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#4) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Na! ezektől (2db :) ) a fotóktól okosabbak lettünk! :C

Amúgy már nagyon kíváncsi vagyok az új jövevényre! ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#5) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"valamint az olcsóbb felső-középkategóriás verzió még karácsony előtt befut"

Itt melyik kártyára gondolsz?

(#6) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Szép darab.
Bár ahogy olvasgattam az adatokat neten kell majd neki a hűtés rendesen.
Pl: 2,1 milliárd tranyó...

CSS (Hun)Bloodkiller

(#7) shteer válasza Robi BALBOA (#4) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a találgatós topikban találsz többet, nagyobbat ha ennyire érdekel a tesztvga kinézete

várhatóan nem ilyen lesz

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) leviske válasza Keldor papa (#5) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom a HD5850-ről, vagy HD5830-ról lehet szó... Vagy rosszul gondolom?

(Meglepne, ha emellett az árazás mellett egyszerre adnák ki az 50-est és a 70-est. De aztán majd kiderül, hogy jól gondolom-e.)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#9) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még több kép: [link] [link]

(#10) Abu85 válasza leviske (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek a felsőkategóriás modellek. A felső-közép az 5700 lesz. Ennek a paramétereit pedig a találgatós topikban található blokkdiagramm alapján nem nehéz kitalálni. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Antibazsi válasza Keldor papa (#5) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

remélem az 5830-asra utal és nem az 50-esre kell ennyit várni.
...előttem a válasz :)

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#12) gfefe

gfefe
(őstag)

Csak már lenne a kezemben egy ilyen szörny.... a kutyát nem érdekli, hogy miként néz ki csak tudjon is vmit... és verje oda a konkurenciát mert ha nem akkor az nvidia 1 + dologgal (physx) előrébb jár mint az ati... mert elvileg az is dx11.... tehát itt már nem lesz olyan, hogy dx10.1 vagy physx.... :U kiváncsi vagyok az új versenyre....

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#13) leviske válasza Abu85 (#10) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tehát akkor már tuti, hogy lesz HD5700? Ez a számozás így elég zavaró lesz... A HD5600 jobban tükrözné, hogy mekkora teljesítménybeli különbség van a két család közt. :F

(#12) gfefe: Az eddigi AMD-s, hivatalos tesztek alapján a HD5870 elég csúnyán elpáholja a GTX285-at. (1,5x/2x teljesítménybeli különbség)

(#14) Abu85: Azt már sejteni, hogy hova érkezik az X2 árban? $800? 1000$? :) Csak mert a HD5870 ára mellett viccesen mutatna az eddigi 500-600 dolláros ár. :DDD

(#15) helkis: Az eddigi sejtések alapján a Cypress is kétmagos (úgy Core 2 Quad módra), innentől valószínűleg az alatta lévő kategória fele akkora teljesítményt fog nyújtani.

Bármost, hogy mondod a hibás chipeket, talán mégis van értelme, hogy legyen 700-as és 600-as család egymás mellett.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#14) Abu85 válasza leviske (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudni mi lesz a végleges neve. Lehet, hogy 5600 lesz.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) helkis válasza leviske (#8) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

kihozataltól fog függeni szvsz, ha sok a csúcs selejt, akkor olyan paramétereket választanak kistesónak, hogy abba a halmazba minnél több beleférjen.. ettől egyből függ az ára is, illetve a megjelenése..

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#16) ZewaDeluxe

ZewaDeluxe
(tag)

Nocsak, nocsak... :)
Abu mester hosszított egy kissé a pórázon... :C

Ennyivel azért még nem úszod meg a szerenádot...! ;]

(#17) gfefe válasza leviske (#13) üzenetére

gfefe
(őstag)

igen ezt tudom, de én azért parázok... AMD fan vagyok, de várjuk ki mit dob a konkurencia.... az előző generációhoz nem jó hasonlítani... az amd 2000 széria is verte az előtte levő nvidia szériát még is leverte a 8000 sorozatu nvidia ....

én kivárom mi lesz a jobb.... (és vha volt physx karim tehát azt se lehet lebecsülni.... jó az ha van... én momentán filmkódolásnál is használtam mert van vmi porgi ami kihasználja...)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#18) emmm válasza Abu85 (#14) üzenetére

emmm
(senior tag)

Hívjuk Pityunak. :DD

(#19) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát egyenlőre valóban elég egyhangú a kinézete, hiányzik róla a jó kis matrica. :D
Na ami viszont igencsak érdekes és ígéretes, az a terhelés nélküli (idle) fogyasztása. Ha valóban olyan keveset fog enni, akkor annak sokan fognak örülni, ha már az északi hidas lekapcsolósdni nem jön össze.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#20) Nippon válasza leviske (#13) üzenetére

Nippon
(senior tag)

Az 5870-est talán az új Nvidia karival kellene összehasonlítani...

Own the racetrack

(#21) leviske válasza gfefe (#17) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nVIDIA valószínűleg inkább a Larrabee-re fog koncentrálni.

Ha meg a PhsyX-ról beszélünk, akkor említsük meg, hogy az új GeForce elvileg csak emulálni fogja a tesszellációt... azt a dolgot, amire -szinte- az egész DX11 alapszik.

Filmnézésre meg ott van az ATi Stream. Arra is van jópár program, ami támogatja. (Ha jól rémlik, akkor pl a PowerCinema)

(#20) Nippon: Majd, ha megjelenik, össze lesz hasonlítva... Addig ahhoz mérjük, amivel egy árban lesz. Jelen esetben a GTX285-höz. :)

[ Szerkesztve ]

(#22) ]Phobos[ válasza Nippon (#20) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Oké. De hol az új Nvidia kari? :))

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#23) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Gyönyörű, nagyon durván :C :C

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#24) .mf válasza Nippon (#20) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Csakhogy az új nv kari még sokáig nem fog kijönni...

Jó dolog, hogy csökkentik az idle fogyasztást, nem értem, hogy a 4850-esekből miért maradt ki ez a fícsör, de annyira, hogy az xml-jükben kézzel átírva a frekvenciát 500-nál alacsonyabbra nem csak nem működik, de össze is omlik a rendszer :U
A tényleges, játékbeli teljesítményre kíváncsi leszek -- no meg a hazai árazásra is...

(#25) Geönczy válasza Nippon (#20) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Azzal még nehéz lesz. De még a radeon-t se lehet mert meg se jelent.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#26) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy csúcskártyára már megint egy ilyen hangyafasznyi gagyi ventit tesznek, elég szánalmas, még ha ez az alapmodell is. Maga a kártya durva, de a kinézet.. khm.

Iszonyatosan melegedni fog.

[ Szerkesztve ]

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#27) xT4ken válasza Jhonny06 (#26) üzenetére

xT4ken
(kvázi-tag)

Gondolom nem veletlen. Majd kiadjak VAPOR-Xel meg egy kis felarral is... :K

(#28) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

remélem ez csak egy tesztváltozat. sokkal kisebb nyákra is meg lehetett volna építeni (#9-ben linkelt képek alapján), akkor nem lenne ekkora batár nagy, mint egy 9800gtx.

[ Szerkesztve ]

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#29) Sweet Lou 6 válasza .mf (#24) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Szerk.: bocsi, hülyeséget írtam :W

[ Szerkesztve ]

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#30) Nippon válasza ]Phobos[ (#22) üzenetére

Nippon
(senior tag)

Ezért mondom, nincs értelme jelenleg az összehasonlításnak...

Own the racetrack

(#31) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Ehy kis plusz info: [szétszedve]

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#32) MZsoltee válasza Nippon (#30) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az összehasonlításnak azért van értelme, mivel ha valaki vga-t akar venni a közeljövőben, és a felső kategóriából akar választani akkor ezekből (4870X2 280GTX 5870) a kártyákból tud majd válogatni.

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#33) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

legalább nincs telematricázva, meg ezt a bóvli fílinget keltő átlátszó műanyagot is elhagyták...

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez mind nagyon szép de mi van belül,lássunk valami elözetes teszteket.

(#35) CsendesMark válasza gfefe (#12) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

"kiváncsi vagyok az új versenyre...."
miféle versenyrte :C ;]

itt már nem lesz elég átnevezni a régi chipet

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#36) haky

haky
(őstag)

Ha kijön ebből is a fullos nem X2 változat. Mint anno a 4890, akkor azt megveszem (vagyis gondolkodom rajta). Vagy ha már kevés lesz a 4890-em

[ Szerkesztve ]

Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

(#37) Kendek válasza Yany (#31) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ez jó. Ott a full éles szétszedett képe elölnézetből, ha meg ráakarok kattintani, hogy kinagyítsam, akkor meg előjön a full homályos, semmit sem látni belőle kép. Na mindegy, jobban látom, hogy ránagyítok a böngészőben.

Mod: jah látom már, hogy Cizoe segédkezett nekik a jobb minőségű képekhez. :)

Az beharangozott ára viszont valami nagyon brutál lesz.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#38) DeltaPower válasza Kendek (#37) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

#9-ben levő linkekről nézd meg a képeket.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#39) Keldor papa válasza DeltaPower (#28) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

9800GTX nem is nagy kártya... a 8800GTX nagyobb volt.

(#40) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Ronda és finom :B

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#41) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyébként a fórumon már megvitattuk-megvitatták....
engem csak a 400 dolcsi a 5870 esetében(tehát nálunk legjobb esetben 380 euró)zavar...várom az elsö hivatos teszteket...de nagyon ütösnek igérkezik :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#42) Adams007

Adams007
(kvázi-tag)

Mondjuk engem egyáltalán nem érdekel a kinézete, csak a teljesítmény legyen jó. :DDD Meg tényleg rakhatnának rá egy megfelelő hűtőt.

[ Szerkesztve ]

(#43) bakosgabor57

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Hát így első ránézésre nem egy butterfly (vajaslégy).

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

(#44) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Én még mindig reménykedek benne hogy ezek a képek valamilyen "Engineering Sample" kártyát takarnak és a végleges verzió másképp fog kinézni. Ráadásul szemre arányaiban is elég nagy mérete van.

Tomcat

(#45) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Nekem majd pontos méret adatok fognak kelleni, mert így ránézésre nem fog beleférni a házamba :(:(:( jóval nagyobb mint a HD4890.
Ha akkora mint egy HD4850 X2 akkor lemondhatok erről a csudáról :(

De várom a megjelenő verziókat nagyon!!

Amd ATI gratula!!!! :C :C

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#46) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Eddig "tégla" kártyák voltak.
ATI most bevezeti a "panel" formát. :D
Új NV (ha lesz), gondolom komplett lakó konténer mérettel büszkélkedik majd. :D

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#47) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

És akkor ez milyen kártya? mert ez az 5870 nem nagyon hasonlít rá....

[link]

5850 kártyának meg kicsit erősnek tűnik....

valaki unatkozott és rajzolt egy ilyet? :D

[ Szerkesztve ]

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#48) zuchy válasza Sz.Miki (#47) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy ősi fake. :)

PC-STYLE.hu

(#49) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

ugye nem ennyi az oszes szellozo nyilasa mint ami a hatlapon van, mert az enyhen vicces egy ekkora szornyhoz

szerintem a hazba is regetni fogja a meleget :)

gyúrunk vazze

(#50) Zsozsooooo válasza Picturemaker (#46) üzenetére

Zsozsooooo
(tag)

Méret nem lényeg ;] csak már a piacon lenne ! A kártya elején az a rács elég kicsire sikeredett nemde ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.