Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) matteo_szg

matteo_szg
(fanatikus tag)

Eddigi infók szerint Magyarországra nem jutnak ilyen kártyák....

jupiiii

(#2) fatallerror

fatallerror
(őstag)

ezt az utsó bekezdést nem értem :U

(#3) Abu85 válasza matteo_szg (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon helyes, nekünk nem kell tartani a zavartól. :) Ez jó a vásárlóknak is.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Akkor sem értem én ezt az üzletpolitikát.Az ugyanolyat átnevezik,a változtatottat meg hagyják eredeti névvel /számmal/

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#5) ColoradoKid válasza Silentfrog (#4) üzenetére

ColoradoKid
(lelkes újonc)

Jöhet az ebay

----LEGO-t veszek, ömlesztve, dobozosat, hiányosat is, Star Wars, Kalóz témájú előnyben, de igazából jöhet bármi ami System vagy Technic írd meg hogy mid van, azonnal fizetek készpénzben! ----

(#6) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

2GB-os HD6950-et kell venni, és nincs ennyi bonyodalom. :)

(#7) FRENK1988 válasza matteo_szg (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

H-h nem?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#8) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a gyártók már a megjelenés napjától kezdve maguk döntenek a minőségről, illetve a beállított paraméterekről

hajajj, lesznek itt olcsósított pcb-k és vrm-ek :D a szrabbnál szrabb hűtőkről nem is beszélve :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9) matteo_szg válasza FRENK1988 (#7) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

limitált alapból ez az új GTX 560 Ti, és egyelőre úgy tűnik, csak a kiemelt piacokra tervez vele az NV...

jupiiii

(#10) coonee

coonee
(fanatikus tag)

Raktársöprés...

(#11) Ringman válasza shteer (#8) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

sparkle 5120MB ddr3 :U

hülyékkel nem tárgyalunk

(#12) Móci válasza shteer (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szuper dömping lesz a szarkategóriában. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) zapok

zapok
(tag)

Nem akarok trollkodni, de már megint ki írt egy nVidiás cikket?... :U

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#14) Abu85 válasza zapok (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én. Mi a probléma? Tegnap is én írtam a Tegra 3-at. Senki sem szólt érte. :) Általában én írom a chipeket, és a VGA-kat.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) gekkoXT

gekkoXT
(tag)

Jelentkezem örök tesztelésre.

(#16) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

És olyan játékban hol lesz ez ellenfél a 2GB-os 6950-nek ahol a VRAM mennyisége lehet fontos szempont? (Itt utalnék a BF3-ra ahol elég hamar képes elfogyni a VRAM sokak szerint)

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#17) kpal

kpal
(PH! kedvence)

meg 1Nv kari :Y

(#18) Abu85 válasza Xaels (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Közelebb lesz hozzá, mint az 1 GB-os GTX 560 Ti.

(#19) Enton válasza Silentfrog (#4) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha azt nézzük, akkor ez átnevezés. 470-böl 560ti.

Family Guy Online - Closed Beta

(#20) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Nagyszerű.
A vásárló majd biztosan részletes tájékoztatást kap, mi is van a dobozában.
Csak nehogy teljesen véletlenül a régi 560 TI-k ára is felmenjen az újéra.... :N

(#21) Abu85 válasza Enton (#19) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért a 470-en GF100 volt, ezen meg GF110 van. Szerintem ez nem tekinthető átnevezésnek. Mondjuk alapból definiálni kellene az átnevezés fogalmát. :) Tulajdonképpen ami szerintem annak tekinthető az a 8800 GT->9800 GT, vagy a Radeon HD 5700->6700. Voltak változások, de ölég szegényes mértékben.

[ Szerkesztve ]

(#22) Rayyy válasza Abu85 (#14) üzenetére

Rayyy
(tag)

Avass már be légyszíves, hogy mi a speckó abban, ha te írsz envídiás cikket? Már többször olvastam itt, hogy kapod az arcodba emiatt... talán valami mérnök vagy az AMD-nél vagy ménem' tolerálják ezt a népek itt?
Vagy ez valami vallási dolog náluk? (PC - MAC; ATI - nVidia; Intel - áemdé) ;]

[ Szerkesztve ]

Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

(#23) Abu85 válasza Rayyy (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha tudnád, hogy miket kapok meg e-mailen nem regisztrált emberektől. Itt még fórumon belül nagyon laza a helyzet. Pont tegnap este kaptam egy oltást ezért a hírért: [link] - pedig úgy-ahogy finoman fogalmaztam meg, hogy 2 GB ezen a kártyán lehúzás, picit tereltem a népet az 1 GB felé. De ettől még én vagyok a szenyó, mert megkérdőjelezem a HIS döntését, mert a HIS tuti tudja, hogy mennyi kell egy ilyen kártyára. :)) Nem akarok itt okoskodni, de 2 GB belépő szintre bullshit, ennek mindig véleményt fogok adni. [link] - ez a véleményem amúgy (szarkazmus on módban), csak én ezt mégsem írhatom hírbe. :D
Ennek a kártyának az értelmét nem kérdőjelezem meg, de az elnevezést nagyon. Miért kell az embereket összezavarni két azonos nevű, de esetenként teljesen eltérő teljesítményű kártyával? Ez számomra büdös. :) Árva szót nem szólnák, ha GTX 565 lenne a neve, ami jól megkülönböztethető.

[ Szerkesztve ]

(#24) Keldor papa válasza Abu85 (#23) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tipp: csináljátok meg a RI/OS-t úgy, hogy el lehessen rejteni az e-mail címet. Nem kell azt feltétlenül mindenkinek látnia. Így a nolife kisgyerekek se irkálnak legalább, mert éppen a kedvencével nem értesz egyet.

[ Szerkesztve ]

(#25) sampe

sampe
(fanatikus tag)

A gtx 6xx, és az amd hd7xxx sorozatról mikor lesz valami érdemleges információ? mert szeretném megvárni a megjelenést nem ilyen raktársöpréses, selejtchipes, szemét vga-t venni :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac BF3 nick: SampeHUN // http://nyanit.com/prohardver.hu

(#26) bitblueduck válasza sampe (#25) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

mert szeretném megvárni a megjelenést nem ilyen raktársöpréses, selejtchipes, szemét vga-t venni
Szerintem ez esetben ne a gtx6xx vagy hd7xxx sorozatból válogass, mert azok is csonkítva vannak, meg driveresen korlátozva. Quadro, vagy firepro kell neked. :K

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#27) sampe válasza bitblueduck (#26) üzenetére

sampe
(fanatikus tag)

elvileg kisebb csíkszélességen fogják gyártani, sok helyen írták, hogy kevesebb fogyasztás, sokkal jobb teljesítmény mellett, ezért várok bizakodva :) az 5770 lassan megérik a váltásra

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac BF3 nick: SampeHUN // http://nyanit.com/prohardver.hu

(#28) Móci válasza zapok (#13) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azistenit, ide az inkvizíciót, a hóhérokat, égjenek a máglyák! Miazhogymár cikket írni merészel, a hétszentségit!
Hülyeség OFF.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#29) bitblueduck válasza sampe (#27) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

Csak azt nem értem mi a gond az ilyen "selejt" chipekkel.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#30) zapok válasza Móci (#28) üzenetére

zapok
(tag)

Azért mégsem egy Oliverda, akitől, pedig sokan mást vártak joggal, vagy jogtalanul!? :K
:R

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#31) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Végre!!!

Már annyira kellene nekem egy ilyen 560 Ti Nyú edésün, mint egy falat kenyér. ;]

Ezek baromira ráérnek, hogy még ilyenre is van idejük, irigylem Őket.

(#32) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tehát tulképpen a jól bevált "átverjük a vásárlót" elv érvényesül ismét az nV-nél...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#33) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Ezt a gyakorlatot régóta büntetni kellene már. Ez egyszerű átb@szás kéremszépen!

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#34) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lesz.rom, hogy lesz-e itthon kapható, vagy sem, a lényeg, hogy lenyomja-é a 2GB-s 6950 árát idehaza...:))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#35) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz gyorsabb az új GTX 560 Ti, mint a régi.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#36) FRENK1988 válasza banhammer (#35) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mennyivel a GTX570 gyorsabb nála:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#37) Zso2 válasza sh4d0w (#32) üzenetére

Zso2
(őstag)

Nem érted, vagy teszed a hülyét? Mi ebben az átqrás? Nagyobb teljesítményű valószínű ugyanolyan áron,esetleg kicsivel drágábban.Erre a sok Radeontulaj máris rinyál ,hogy mert az Nv milyen gci csaló... gartulálok.. ennyit tudtok. :C

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#38) sh4d0w válasza Zso2 (#37) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább Te teszed a hülyét, vagy csak nem olvastad el.

"a régebbi, lassabb, de megegyező néven árult megoldások eladásait is megdobhatják" - ez az átqrás, barátom.

(#39) Zso2 válasza sh4d0w (#38) üzenetére

Zso2
(őstag)

Akkor maximum a kereskedő bax át nem az Nv... az Nv már nem fogja emelni az árát a réginek.Ne keverd a kettőt..
Az a legnagyobb barom aki a 2 közűl ugyanolyan áron a lassabbat válassza.

Amúgy ha ,a Zotak AMp-ben kidobna egy 900-950-est ebből, na az igen kemény lenne.

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#40) LGLuke válasza Zso2 (#39) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Ez akkor nem lenne félrevezető, ha kiszornák a régieket, és utána már csak újabbat lehetne kapni. Viszont a használt piacon később akkor is okozna fejfájást, hogy na most melyik verziót veszed, de ekkor már a gyártó nem hibáztatható.

Az viszont valóban nem túl szimpatikus húzás, hogy a beragadt árukészletet is az új reklámja miatt fogják elkapkodni, és igen sokan húzhatják majd a szájukat, hogy nem a tesztekben mért fps-eket kapják otthon, mivel véletlenül a régebbi verziót kapták meg.

(#41) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Az, hogy egyes embereknek nincs elég pénzük megvenni a jobbat (persze nézőpont kérdése mi a jobb) és az ő jelenlegi kártyájuk ára csökken a használt piacon, mert a jelenlegi paletta adott tagja új konkurenciát kap és az a leginkább jellemző (AMD-re), hogy ár csökkentéssel tud leginkább operálni az bizony néha butaságok irkálásában nyilvánul meg (leginkább fujj nVidia, k*cs*g nVidia, nVidia nem fejleszt csak átnevez, stb...stb).

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#42) sh4d0w válasza Zso2 (#39) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De az nV ver át, ugyanis adhatna neki más nevet, de nem teszi.

(#43) Zso2 válasza sh4d0w (#42) üzenetére

Zso2
(őstag)

Jóóóvan barátom ,akkor hajtsad csak a magadét.. :)

(#44) shteer válasza sh4d0w (#42) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a 8800GTS esetében is átvert? az is ugyanolyan névvel jött ki - a G92-es is más memómérettel és teljesen már specifikációkkal

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#45) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Ilyen, mikor a menedzsment diadalmaskodik a mérnökség felett. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.