Alakulgat.
Sony elemet a Sony gépbe, milyen meglepő 
.::www.megadanceradio.hu::.

Alakulgat.
Sony elemet a Sony gépbe, milyen meglepő 
.::www.megadanceradio.hu::.

Az ilyen dolgok régóta részei a konzolok fejlesztésének - valszeg megy még lejjebb is csíkszél.
10-15 watt csökkenés... Nem néztem utána, de alapból mennyi volt?
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Ez 2007-es teszt, eléggé nem mérvadó. Az első Slim modell 90W körül fogyaszt, a cikkben lévő új meg már csak 70W körül.
Hörcsög Powa'

Jogos, köszi a korrekciót. Ha belegondolok, hogy a haverjaim folyamatosan ezt használják media lejátszónak... 
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
Hát mindig jól egy kis súlycsökkentés és egy kis fogyasztás esés ezeknek a gépeknek 
Mi van akkor ha kikerül onnan az elem? Tönkremegy?
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

"Az új modell fogyasztása a változások hatására átlagosan 10-15 wattal redukálódott, így az eddig alkalmazott hűtést is modernizálni lehetet."
Ennél szebben megfogalmazni hogy kisebb hűtőt kap nem is lehetett volna.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Ezen a típusú PS3-on mekkora a haszna a Sonynak?
origó köb körüli.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
nem sok, inkább a játékokon zsebel.
Aurea mediocritas

igen, az az igazi biznisz hosszútávon...
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Igen, csak arra lennék kíváncsi hány + dollár nyereséget hoz ez a változtatás.
Egyébként kicsit fura a cím! Sztem az a lényeg, h kevesebbet fogyaszt! Nem az, h könnyebb. Ez nem PSP 
Az a pár watt is számít manapság, úgyhogy hajrá 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
És hol fogyasztja azt a 70W-ot? Mert ha load, akkor megeszem a kalapom.
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

kétlem, hogy az ára csökkenne..
Simán elképzelhető, hogy terhelés alatt fogyaszt annyit. A gyengus videokari 40nm-en szinte alig fogyaszthat, a 40nm Cell sem túl sokat ehet.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Idle 70W, load 80W: [link]
Hörcsög Powa'

Egy számítógépes alaplaphoz képest ennek az alaplapja sokkal "egyszerűbbnek" tűnik. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!
csak hiányzik egy "t"
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

Hát, nem is nagyon kell (lehet) egyéb dolgokat rákötni (pci/e, sata, ide, előlapi kábelezés, stb), szóval nem is nagyon kellenek interfészek/belső csatik.
[ Szerkesztve ]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

És ha ez a Cell processzor ennyire jó, akkor miért nem kapni asztali és mobil gépekbe? Ilyen jó fogyasztással és ilyen erővel tökéletes lenne! 
met nem x86/x64 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Mert felépítés alapján jobban hasonlít egy GPU-hoz, mint egy CPU-hoz. GPU meg van jobb 
Amúgy lehet kapni video encoder kártyát cell procival. Nem nagy szám, GPU-k lenyomják olcsóbban.
Ezt mondjuk nem hittem volna. Ha azt vesszük, hogy egy átlag LCD TV, vagy monitor is bezabál 50-100W között, ebben meg van még kakaó is, és egy brutál gép 500W-ot is felfal, én nem saccoltam volna 150W alá. Nem tudom elhinni.
És a 10W idle-load különbség is durva nekem nagyon, ha egy filmnézést, meg egy kis játékot hasonlítunk össze. Érdekes a hardver kihasználása ezesetben.
[ Szerkesztve ]
Mi zabál föl 500 wattot? 
Még egy Fermi + i7 980 sem
Ohh dehogynem 
Nekem: AMD Phenom II 965BE + 285GTX sli=640W

Szerintem ez sokkal mutatósabb mint a nagytestvére
Ha csökken az ára, akkor már lassan tényleg érdemes venni playstationt.
Még mindig nem törhető fel? (másolt játékok elleni védelem)
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

... pontos mérővel lett az ellenőrizve? milyen hatásfokú a táp? mert gondolom a cikkben a gép tényleges fogyasztása van, más kérdés, hogy mennyit vesz fel a táp.
nem, de ez súrolja a warez témát.
egyébként én fatot vettem pont a kinézete miatt, mert az jobban tetszett, de ez csak sub vélemény.
Aurea mediocritas
Ahogy írtam is, egy csúcs konfigról beszéltem, de az biza megeszi. Az én kis szerény középkategóriám is 300 fölött eszik. A fent említett sli rendszer tény, hogy kicsit erős példa -
- de az is van. Abból vonj le egy karit, és 450W-nál vagy.

Azért a legtöbb középkategóriás gép fogyasztása nem nagyon lépi át a 250W-ot, és azért ezeken már lehet játszani rendesen. Ha a felsőt nézzük, az is megáll 300-350 körül. Itt pl. nagyon brutál VGA-k vannak: [link] Azért már az 5870 sem piskóta, és az maradt is 300 alatt (a többi meg nagyon felső kat. cucc). Az átlag gamer meg ezalatt marad.
És akkor ezek is a konnektor felől mért értékek, amit ténylegesen használ a cucc, kevesebb, úgy 20%-kal.
[ Szerkesztve ]
A te motyód nem vesz fel 230W-nál többet.
E6320: 65W TDP
4850: 110W TDP
alaplap: 20W
apró: 20-30W
---------------
Mind: 215-225W
A max. mérhető fogyasztás normális táppal: 250-260W
Persze ha húzod, az más tészta, de azt ne hasonlítsd egy játékdobozhoz, ahol a fogyasztás a hűtés miatt fontos szempont.
szerk: Az enyém még húzva sem lépi át a mért 250W-t
[ Szerkesztve ]

Látom mindenki nagy watt számolgatásba kezdet de most nézzük a slim ps3at az minden játékot visz és fogyaszt 80 wattot.Ha csak a játékokat nézzük akkor jobban megéri a ps3.
Tény, szeretek kcisit nagyobb számokkal beszélni
És az is igaz, hogy húzva van a proci. A 250-et így is megeszi, az a minimum. De a fene se akarja ezt ennyire megerőszakolni. Egy középkategóriás gép 250-300W-ot eszik, és van olyan gép is ami 400-600 között. Ennyi. Ehhez mérten kevés nekem annyira a PS3 felvétele, mégha ténylegesen is 80W. 
A Cell most 45nm-es,
(#27): Csak azt felejtetted ki, hogy az az encoder kártya tökéletes minőséget produkál, ami az eddigi GPU-s megoldásokról nem mondható el... (Mellesleg a kártya konvertálás közben mindenféle effekteket is tud, annak lassítása nélkül.)
persze ha a kisgyerek összekarcolja a lemezt, akkor lehet venni megint. a backup lemeznek is lenne értelme...
minden rendes embernek van otthon voodoo

tudtommal ezeket a bd lemezeket nem lehet karcolni, valami réteg van rajtuk, vagy micsoda. meg amúgy is szétjátsza addigra a "kisgyerek", és úgyse teszi be többet!
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
Ez a NYÁK pofonegyszerű az X360-hoz képest 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Az első verzió ebből sem volt túl egyszerű kinézetű... Bár már akkor is sokkal elegánsabb volt! 

Sziasztok. Egy kérdésem lenne, akinek van ps3 slimje, mit tapasztalt a hangjával kapcsolatban; mármint amit (szerintem) a hűtőventilátor generál hangot, az enyém ugyanis eléggé hangos. Sajnos nincs mihez hasonlítanom és azért kérdezek olyat, akinek van, hogy ez normális-e vagy vigyem vissza még 3 napon belül? A segítséget előre is köszönöm.