a ferde optikai meghajto gomb kicsit eroltetett es mi a tetejukon az a valami, amugy tetszenek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
(clash of the) TITAN --- Socket-A processzor hűtő eladás, csere
Bizony ezt már komolyan kell venni :) (3870x2 1Gb,2Gb RAM, 250Gb, AMD, Raidmax, Chieftec)
Hannibálnak volt ilyen? --- 12cm-es ezüst színű venti rács eladás, csere
IGÉNYFELMÉRÉS - Kingston V+ 100 SSD 96GB sok garival (TRIM, Garbage Collection)
két egymást követő cím is úgy kezdődik: Komoly
A tetejükön a "valami" azért van, hogy könnyen meg lehessen fogni.
--
"jobb szolgáltatásokra vágyó felhasználóknak egy különálló AMD Radeon HD 5450" ???
hülyékkel nem tárgyalunk
sandy-hez eleg rohejes a vga 
kulsoleg tetszenek, mint a legtobb markas gep. olyan ridegnek es irodainak tunnek 
4 sale http://tiny.cc/aprok

pschio
(őstag)
ez nem játékra van.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

dni
(őstag)
E30 már csak a neve miatt is kéne 
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►
Ez eddig ok, de akkor profi felhasználásra ott van az nvs, esetleg a firepro multiview széria. Vagy a hd 5450 az eyefinity miatt került volna be?
hülyékkel nem tárgyalunk

westcoastog
(PH! addikt)
Kár hogy külön nem kapni ezeket a gépházakat, piszok jól néznek ki ezek a masinák. 
Szerintem. 
Főleg a thinkstation. Nagyon szép az a rács, igényes, nem az a tipikus irodai unalom.
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

osztraksajt
(senior tag)
A régebbi thinkcentre formavilág jobban bejött...
Ezek kicsit erőltetettnek tűnnek, a régebbiek stílusosabbak voltak. Mármint nekem. 

EkSYS
(senior tag)
korrekt gépek! Nekünk is van a családba - no problemo
http://picasaweb.google.com/ekieki77

alamuszi
(senior tag)
Miért egy nagy vállalati gépen miért akarsz játszani. Amúgy lehet bele VGA-t venni.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

westcoastog
(PH! addikt)
Nekem inkább a thinkcentre tetszik, de nem rosz a station sem, bejövősek workstation számítógépek. 
[ Szerkesztve ]

nbg
(fanatikus tag)
Melohelyen az elodot (P80) nyuzom, es pont az eyefinity miatt tettem bele utolag az 5450-et... 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Devid_81
(PH! kedvence)
A jó öreg IBM ThinkCentre designra hajaznak ezek, azok se voltak szépek, de annál strapásabb! 
.::www.megadanceradio.hu::.
igy mar ertem az 5450-et 
a tobbieknek: egy szoval nem irtam, hogy ceges lanpartykra gondoltam a videokartya eseten ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Duree
(PH! addikt)
lehet jó és praktikus a belseje,de a fazonja rettenetes,nem tudnám elképzelni egy lakásban.Irodában talán.Viszont az biztos soha nem megy tönkre

lujó55
(őstag)
és nagyon jó hűtést tesznek lehetővé, mert figyeltek a tervezők légáram útjára is. Ezért sem filléres az áruk. Nézz szét, hátha valami hasonló van céges selejtezésnél vagy bontóban.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

utax
(fanatikus tag)
Hát ezek a Lenovo gépek még mindig nem tetszenek nekem, szerencsétlen tervezőknek csak egy baltát adtak a munkához. És a belsejére se mondanám, hogy valódi workstation, inkább csak wannabe.
Use the force, Dude !
Hát, nekem valahogy ha IBM-Lenovo vonal, s asztali WS gép, akkor csakis az utolsó Power PC széria háza az, ami kinézett valahogy, meg jól megtervezett volt. Ezek itt valami utolsó hulladéknak tűnnek azok mellett.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

alamuszi
(senior tag)
De ugye az nem baj, hogy ezek nem WorkStation-ok, hanem asztali nagy teljesítményű PC-k. Csak mert Te és az előtted szóló kicsit keveritek a fogalmakat. Amire Te gondolsz az ez:
Vagy ez:
Hol is szól erről a cikk? Na mindegy meg kellene tanulni először is, hogy mi az a WorksStation, és mi az a nagy teljesítményű PC. Szerintem.
A második, az E30 az workstation
xeon procival és quadro kártyával, bár nem csúcskategóriás.
hülyékkel nem tárgyalunk

Loresz
(újonc)
Ebből az árból jóval ütősebb gépet lehet összebarkácsolni!
PÜ-ben keressetek, ha akartok valamit! Teccikéteni?Bocsesz a késői reagálásokert de rengeteg a melóm mostanában

alamuszi
(senior tag)
OK, de nagyon nagyon alsó kategória, nem klasszikus Workstation.
(#24) Loresz:
Igen, és azért a supportot, garanciát, rendelkezésreállási időt, és a használati ergonómiát belevetted, Amúgy összeállítasz nekem egy:
Enermax 950 Wattos,
Intel alaplapos,
Xeonos,
ECC ramos,
Quadro-s
Gépet ennyiért 3 év garival.
Persze a dzsunka kereskedő 800 wattos sztikkerezett hulladékkal ad neked szart, de ugye te sem gondoltad komolyan hogy az felér ezzel, mert ha igan, akkor egy kurva nagy lyuk fekete lyuk van az informatikai ismereteidben, 
[ Szerkesztve ]

sajnos egyiksem bejövős...