Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

:DD Végre
Már mióta várok újabb 1.8" microATA SSD-kre! Ez a 4200RPM-es nem egy sebesség-bajnok :U Az árára még kíváncsi vagyok, PhotoFast-et ismerve jó drága lesz, de remélem még mások is fognak egy-két 1.8" microATA SSD-t készíteni.

(#2) shteer válasza .mf (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kb annyiba kerül majd mint az amilo minim, amibe tenném :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) .mf válasza shteer (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

valahogy úgy :DDD
Abban is microATA van és nem ZIF?
De sajnos nincs más. Senki sem gyárt már 1.8" microATA SSD-t, néhányan még készítenek ZIF csatlakozóval, de a "többség" (az se sok, maréknyi gyártó) már microSATA csatlakozóval készíti.

(#4) .mf válasza shteer (#2) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Utánanéztem, abban ZIF van, nem ilyen microATA.
Neked ebből a szempontból jobb, mert ZIF-re ott van pl. a Hunan Runcore normálisabb árban (bár már fél éve ugyanazon az áron árulják remélem valamikor csökkentenek); és még van néhány gyártó (Samsung, Sandisk, Intel és újracsomagolóik, stb).
Továbbá a tiében lévő lemez jóval gyorsabb, mint az enyém. Az amiloban lévő átlagsebessége 25MBps -- az enyém azt el sem éri, az átlaga pedig 15MBps :U

(#5) shteer válasza .mf (#4) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

áááh, nem ér annyit az egész :D úgyis cserélem majd asusra

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) Gergő_ válasza shteer (#2) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Itt elég tűrhető árban vannak a zifes ssd-k,sajnos itthon semmi nincs tűrhető árban :(

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez nagyon durván néz ki...eddig kinézetre ez az etalon nálam
Ez mit jelent? :F : "SSD meghajtók 1 millió órás MTBF idővel rendelkeznek"

[ Szerkesztve ]

(#8) Gergő_ válasza zed1983 (#7) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

MTBF

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#9) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Szép, tetszik! :D

(#10) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

még a 200 mA-t sem éri el óránként,
ez nekem kicsit furán hangzik. szerintem az óránként szó nem kell oda.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#11) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy 128-as ssd notiba jó lenne.

Milyennapvan?

(#12) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Állati jó színe van!

Nem lesz olcsó mulatság. :N

Fus Ro DAH! XD

(#13) Scalpel válasza Gergő_ (#6) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Hűűű!

Én is köszi a linket! Egyszer már rá akarom szánni magam, hogy veszek egy SSD-t a Toshiba R100-ba, ami szintén ZIF-es. 120$-ért a RunCore 32GB-os verziója pusziért van. Csak nem tudom miért van odaírva, hogy HP mini only. :F

[ Szerkesztve ]

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Örülök, hogy gondolnak a PATA interfészt használókra is.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) Gergő_ válasza Scalpel (#13) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

írtam pü-t

(#16) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

A fogyasztása nagyon dúrva, szépen is néz ki, de teljesitményben nem az igazi, személy szerint nekem a teljesitmény fontosabb.

(#17) Scalpel válasza Gergő_ (#15) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

repü

(#18) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

Szimpi darab... és értékelem a hagyományőrző csatlakozást!! :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#19) SirRasor

SirRasor
(senior tag)

Tetszik meg minden, de miért nincs rajta USB-s csatlakozó? Simán lehetne akkor hordozhatónak használni, pláne a mérete meg a súlya alapján.

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.