Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A gép maga nem rossz, mert volt régebben Aspire One-om, de azt is meg kell jegyeznem, hogy ha az ár 70+ lesz, akkor inkább egy ipad 2, vagy bármi más hasonló teljesítménnyel.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#2) musculus válasza Black Dragon (#1) üzenetére

musculus
(lelkes újonc)

Hmmm... Az asszonynak vettem 59-ért egy netbookot fél éve. Ma 72-ért árulják.
A HDD-helyzet, az euró és a forint állapota - minden durván húzza felfele az árakat. Nem hiszem, hogy 70 alá megy :(

-stultus, qui legimus-

(#3) zazahoho válasza musculus (#2) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Akkor tegyenek bele egy 64 gb-os ssd-t árban ugyanott lenne.,gyorsaság viszont fényévekkel javulna.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) fene_vad

fene_vad
(tag)

"Kiprobaltuk" cim alapjan azt hittem ki is probaltatok.

(#5) Daywalker válasza fene_vad (#4) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Kipróbáltuk, de külsőre nem lehetett újat mutatni. Az IGP driver meg olyan béna, hogy egyelőre nem közöljük le az eredményeket. Már csak azért sem, mert jelenleg nincs mihez hasonlítani. Vagyis csak olyan régi eredményeink vannak a többi platformról, amik azóta elavultak. Lesz még szó a Cedarról hamarosan...

(#6) tothir válasza zazahoho (#3) üzenetére

tothir
(kvázi-tag)

Na azért egy 64 GB-os ssd megnyomná az árat rendesen.
Amúgy ezek a gépek tényleg nem érnek többet 60 bruttónál, edigitalban most is van ennyiért, egy asus eeepc, 2 év garival és win8 is elkegyeg rajta remélhetlőleg.
De ha 70 felett van, akkor rakok még hozzá és veszek egy notebookot, normális procival.
Nekem amúgy van JW minixem és msi windem is, mindegyik nagyon jól szolgál, az msi most lesz 2 éves, tulajdonképpen non stop megy és semmi baja, nem melegszik. Igaz ezt még annó 2 éve jó drágán vettem, 75e Ft-ért.
Ez a 10"-os kategória amúgy szerintem kihalásra van itélve, arra kicsi hogy normálisan lehessen vala csinálni dolgokat, arra nagy hogy hordozható legyen.
Ha hordozhatóság, akkor egy okosteló, ha használhatóság akkor egy 12-13"-os notebook.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.