Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az szép ár :)
bizonyára kelendő lesz egyből.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#2) t72killer válasza NoLF (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem olcsó, de ahhoz képest, hogy 1 éve ddr2-ből került ennyibe egy kit, nem rossz. (ill. ahhoz képest, hogy notiba kb ez a csúcsRAM, szintén nem rossz ár)

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#3) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ezzel a hűtővel minden notiba belefér vajon? :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#4) spirit007 válasza NoLF (#1) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem olcsó ,de ahhoz képest , hogy 2X 256MB SO-dimm SD Ram (PC100) szinte ugyan ennyibe kerül [link] és ugye az még csak öccáztizenkettőmega ... hát akkor ingyen van :U

Esetleg leporolhatnák kingstonéknál az SD RAM gyártósort 'oszt termelhetnének vagy 1-2 hónapig ...mert lenne rá kereslet :)

(#5) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Elég jó áron van! :Y

205x228=46.740.- :C

Kezd iPon szint lenni...

(#6) t72killer válasza Puma K (#5) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hehe, melyik szám is a dollárárfolyam :DDD

komolyra fordíva igen, ha vkinek van kint ismerőse, lehet hozatni :))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#7) sz0k3e_ válasza juliabrilke (#3) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

Engem pl az lepett meg a legjobban, hogy egyáltalán van rajta borda, merthát elvileg laptopnál az alacsony fogyasztás lenne a prioritás, vagy ezt csak én gondolom? Mindenesetre nem biztos, hogy jó szívvel vennék olyan notiramot, amire hűtő kell :U

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#8) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hűtőbordás notiram :DDD ennél csak a nehalem procikat fogadó 3 pciex 16 slotos mini itx lap lenne nagyobb buli.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#9) Siera

Siera
(senior tag)

most néztem tesztet a pcbe valo hyperxekről.az összes résztvevőt legyőzte.iszonyatos sebesség :Y

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#10) shteer válasza subaruwrc (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az nem hűtőborda, reklámfelület :DDD azt hittem nem lesz ilyen, megint tévedtem - ezzel jobban le lehet majd adni? :)

váááá... hűtőbordás gecóóó... fúúúdejóóó... nem melegszik majd túl a szűk helyen, dekiráááály

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) juliabrilke válasza sz0k3e_ (#7) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

A vicc az , hogy 2 itx-es lapom is van, amikbe notiramok mennek. (egyik ddr1, másik ddr2) Nem egyszer néztem már meg, hogy mennyire melegek a ramok, de szinte csak langyosak.
Ezek meg elvileg még kevesebb voltot is kapnak. Szerintem a borda ez inkább a HyperX szériához tartozik.

[ Szerkesztve ]

(#12) sz0k3e_ válasza juliabrilke (#11) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

Hát ezért nem is értettem a dolgot, mert mindenhol azt hirdetik, hogy ddr3 - kisebb feszültség, kevesebb fogyasztás.
De akkor minek a borda?

szerk: még azt se értem, h reklámfelület, vagy akármi lenne, egy notiban ki a fene fogja nézgélni?

[ Szerkesztve ]

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#13) subaruwrc válasza shteer (#10) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

notiram reklámfelülettel csak 46k csak most csak nekünk :C mintha a noti belsejébe olyan marhasokan látnák :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#14) juliabrilke válasza sz0k3e_ (#12) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Marketing! Maga a tudat, hogy nem egy "sima", átlagos ramod van, hanem ez bizony HyperX szériás. :))

(#15) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Ezzel a bordával biztos jobban lehet húzni a ramot a notiban :DD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#16) Cobra.

Cobra.
(senior tag)

Lehet nemsokára lesz plexi aljú notebook is, abba jól jöhet :)

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tjű, egész jó kis cucc!
Remélem elfér egymás felett 2 ram a notikban ezzel a hűtőlemezzel.
Amúgy jogos a hűtése, már a ddr2-ők is elég kemény hőfokon mennek a notiba :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) FehérHolló válasza Cobra. (#16) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálan az egyik modul a bill alatt van. Átlátszó billentyűzetet a népnek!

Ember embernek farkasa.

(#19) subaruwrc válasza FehérHolló (#18) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jön majd az is nem kell izgulni.lesz egy átlátszó rész benne hogy HyperX

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.