az szép ár 
bizonyára kelendő lesz egyből.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
az szép ár 
bizonyára kelendő lesz egyből.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
nem olcsó, de ahhoz képest, hogy 1 éve ddr2-ből került ennyibe egy kit, nem rossz. (ill. ahhoz képest, hogy notiba kb ez a csúcsRAM, szintén nem rossz ár)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Ezzel a hűtővel minden notiba belefér vajon? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Nem olcsó ,de ahhoz képest , hogy 2X 256MB SO-dimm SD Ram (PC100) szinte ugyan ennyibe kerül [link] és ugye az még csak öccáztizenkettőmega ... hát akkor ingyen van 
Esetleg leporolhatnák kingstonéknál az SD RAM gyártósort 'oszt termelhetnének vagy 1-2 hónapig ...mert lenne rá kereslet
Elég jó áron van! 
205x228=46.740.- 
Kezd iPon szint lenni...
hehe, melyik szám is a dollárárfolyam 
komolyra fordíva igen, ha vkinek van kint ismerőse, lehet hozatni 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Engem pl az lepett meg a legjobban, hogy egyáltalán van rajta borda, merthát elvileg laptopnál az alacsony fogyasztás lenne a prioritás, vagy ezt csak én gondolom? Mindenesetre nem biztos, hogy jó szívvel vennék olyan notiramot, amire hűtő kell 
"What next in the parade of constant obstacles?"
hűtőbordás notiram
ennél csak a nehalem procikat fogadó 3 pciex 16 slotos mini itx lap lenne nagyobb buli.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

most néztem tesztet a pcbe valo hyperxekről.az összes résztvevőt legyőzte.iszonyatos sebesség 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
az nem hűtőborda, reklámfelület
azt hittem nem lesz ilyen, megint tévedtem - ezzel jobban le lehet majd adni? 
váááá... hűtőbordás gecóóó... fúúúdejóóó... nem melegszik majd túl a szűk helyen, dekiráááály
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

A vicc az , hogy 2 itx-es lapom is van, amikbe notiramok mennek. (egyik ddr1, másik ddr2) Nem egyszer néztem már meg, hogy mennyire melegek a ramok, de szinte csak langyosak.
Ezek meg elvileg még kevesebb voltot is kapnak. Szerintem a borda ez inkább a HyperX szériához tartozik.
[ Szerkesztve ]

Hát ezért nem is értettem a dolgot, mert mindenhol azt hirdetik, hogy ddr3 - kisebb feszültség, kevesebb fogyasztás.
De akkor minek a borda?
szerk: még azt se értem, h reklámfelület, vagy akármi lenne, egy notiban ki a fene fogja nézgélni?
[ Szerkesztve ]
"What next in the parade of constant obstacles?"
notiram reklámfelülettel csak 46k csak most csak nekünk
mintha a noti belsejébe olyan marhasokan látnák 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Marketing! Maga a tudat, hogy nem egy "sima", átlagos ramod van, hanem ez bizony HyperX szériás. 

Ezzel a bordával biztos jobban lehet húzni a ramot a notiban 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Lehet nemsokára lesz plexi aljú notebook is, abba jól jöhet 

Tjű, egész jó kis cucc!
Remélem elfér egymás felett 2 ram a notikban ezzel a hűtőlemezzel.
Amúgy jogos a hűtése, már a ddr2-ők is elég kemény hőfokon mennek a notiba 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nálan az egyik modul a bill alatt van. Átlátszó billentyűzetet a népnek!
Ember embernek farkasa.
jön majd az is nem kell izgulni.lesz egy átlátszó rész benne hogy HyperX
[ Szerkesztve ]