Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy 5790 CF-hez talán nem árt, de bakker az a piros a dobozon kiégeti a szemem.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

retro ventielhelyezés:)

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megvakultam

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) shadeofme válasza Móci (#1) üzenetére

shadeofme
(tag)

Az versenycsíkozás, waze! :D
Ilyen teljesítményhez ez minimum dizájn-elem. :)

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#5) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Azt mondják, hogy mostanában újra a kevesebb ág a divat, ehhez képest ez rögtön hatot kapott.

Nameg egy ilyen tápot megvesz az ember, az egy dolog, de aztán, ha szünetmentest akar hozzá, majd vakarhatja a fejét megint! :DDD

(#6) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, van benne kraft, csak tudnam miert van igy szetbontva a 12V

.::www.megadanceradio.hu::.

(#7) lsc válasza antikomcsi (#5) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nameg egy ilyen tápot megvesz az ember, az egy dolog, de aztán, ha szünetmentest akar hozzá, majd vakarhatja a fejét megint! Miért is ? A táp nem 1200 W-ot fogyaszt hanem annyit ad le ha kell .

Azért arra a 8 cm-es venti hangjára terhelésnél kíváncsi lennék .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#8) Devid_81 válasza lsc (#7) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

full terhelesnel szerintem a szelgep es a holegfuvo kozott valahol feluton... :)

(#9) Móci válasza lsc (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ- itt egy hallókészüléket kapott a user...

(#10) kételkedem válasza Psych0 (#2) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

-Nem csak a helye, a mérete is retro.

A 85%-os hatásfok teszi lehetővé, hogy 1 db 8cm légkavaróra bízták a hűtését?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#11) cimabue

cimabue
(tag)

Nekem egy régebbi 500W-os, 80+os Antec táp figyel a gépben, 8 cm-es ventivel, és az alatta lévő "hiperszuper" Noiseblocker 12-es ventinek nagyobb szélzaja van, mint a felette lévő tápnak... Igaz a full terhelés nálam 250-300W, így a max hangról nem tudok nyilatkozni.
De nagyjából ennyit a hallókészülék teóriáról.

(#12) Móci válasza cimabue (#11) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért olyan 7-800W terhelésnél körül lehet ám melegedés... Arra lennék kíváncsi, hogy akkor csendes e ez a táp, nem alapjáraton.

(#13) antikomcsi válasza lsc (#7) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ühm!

És mennyit fogyaszt a táp játék közben 85%-os hatásfok mellet, amikor 800W-ot ad le?

Ja, majdnem 950W-ot? Egy olyan sinusos szünetmentes ami ezt leadja, elég szívszorongató árban van.

Tehát, miért is?

(#14) Devid_81 válasza antikomcsi (#13) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Komolyan meg tudni is rossz ezekrol a teljesitmenyekrol.
Tenyleg elerjuk , hogy 1 kW kelljen sinusban jatek alatt...?
Mert sajnos nagyon oda igyekszik a vilag :((

(#15) lsc válasza antikomcsi (#13) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha valaki kihasználja a teljesítményét vehet hozzá egy 1,5 kW-os szünetmentest ? Akinek ennyit fogyasztó konfigja van azt valamiért nem tudom sajnálni . Ráadásul ez nem csak ennek a tápnak a sajátja, az összes többi ilyen teljesítményűnek, akkor most miért is ?

Az élet kegyetlen .

(#16) Mr.Csizmás válasza Devid_81 (#14) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

retro parti van a gyártóknál

lásd
az ENIAC is 140 kW-t kért :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#17) ABee

ABee
(tag)

Ezer análintrúder és gatling inszeminátor! Most már semmi nem akadályozhatja meg Pistikét hogy neki legyen a legnagyobb ePenise. Elôre az oktacrossfire-ért! :C

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#18) antikomcsi válasza Devid_81 (#14) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Bizony ez elég gyászosan hangzik így, de bízzunk benne, hogy a gyártástechnológia fejlődésével, itt megállunk, sőt elegendőek lesznek majd a kissebb tápok is.

A nagy sinusos szünetmentes árából meg vehetünk egy alacsonyfogyaszású komplett gépet, egy kis ups-sel fontos adataink számára. Az erőgépen meg csak a játék, így max pár mentésünk vész el.

(#19) gardener

gardener
(őstag)

Érdekes ez a Pc piac. Egyik oldalt a "Green" másik oldalt meg "1200W"-os táp.....
Ha belegondolok, hogy ezzel már grillezni is lehetne. :P

(#20) Móci válasza ABee (#17) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Besza kategória bakker! :C :DDD :DDD

(#21) antikomcsi válasza lsc (#15) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Azért is, mert olyat mondasz, amit mindenki tud. Szerinted itt azt hiszi, valaki, hogy egy 1200W-os táp 1,2KW-ot eszik, ha bekapcsolják a gépet. Nem, úgyhogy fölösleges okoskodni, és az észt osztani.

Nem kell sajnálni senkit akinek ilyen gépe van, nem is igénylik, de manapság nem olyan nehéz, egy 800W-ot kajáló gépet összerakni.

Nem vonatkozik mindre, csak az aktív pfc-s tápokra, de most itt erről volt szó, és csak azért jutott eszembe, mert én is kerestem, de inkább letettem róla. Keressél már egy sinusos szünetmentest, ami 1,5KW-ot ad le.

Nem kell mindenbe belekötni, pusztán azért mer nem tudod miről van szó, számolj el magadban tízig, és ne írj inkább semmit. Ezért is...

(#22) JColee válasza antikomcsi (#21) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

akkor vesz egy generátort :D

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#23) Móci válasza antikomcsi (#21) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt cégnél egy 1,5kW-os MGE teljesített szolgálatot, de az ára 200 felett volt, ha jól emlékszem...

(#24) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem tudom, mit problemaztok annyit.

Akinek tellik arra, hogy belehajitson 2db 6 magos Xeont meg 2db Radeon 5970-et a gepbe, azt nem fogja foldhozvagni a SUA1500I ara sem :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#25) Móci válasza nyunyu (#24) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De lehet, hogy nem is vesz olyat. Miért? Hát, ha leég, legalább le lehet cserélni! Úgyis 'unalmas' volt. :DDD

(#26) lsc válasza antikomcsi (#21) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mutass nekem ebben a kategóriában passzív pfc-s tápot . Ha 1,5 kW-os kell akkor annyi kell, a gép és a táp ára mellett nem az lesz a legnagyobb összeg . Még egyszer, ez miért csak ennél a tápnál negatívum ? /Hozzáteszem nem a tápot akarom védeni mert nem ismerem, csak azt nem értem miért ennek a hibája ./ A másik, 800 W-oshoz miért kell 1200-as táp? 1000-es is van dögivel, most ezek a "menők" .
A személyeskedést talán hagyjuk, igaz ha az érvek elfogynak csak az marad .

Mod nyunyu : Ugyanezt mondom .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#27) Overlocker válasza Devid_81 (#14) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6Ghz feletti procihoz és 4 x 5870-hez bizony kell..ha jól látom a képen ez még a standard verzió, mert jön belőle OC-s is.

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#28) KMT

KMT
(PH! addikt)

8 centis venti. :W Jó hangja lehet, főleg, ha ő szellőzteti a házat is.

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#29) Mr.Csizmás válasza lsc (#26) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OFF kérdés: miért kell másféle szünetmentes az aktív és passzív PFC-s táphoz? :F

elnézést hogy beleszólok a nagyok vitájába

(#30) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Finom kis teljesítmény... 1 db 8 centis ventivel. Emberes fordulatszámon pöröghet egy pár óra fullos leterhelés után....

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#31) joi29

joi29
(őstag)

-Nincs a 8cm-es ventivel semmi baj ezeket a tápokat ne kell kifejezetten
hűteni, mindössze a keletkezett meleg levegőt kel elszállítani.
-Ezért is nem a belső alkatrészekre fújja a levegőt a venti,
hanem szimplán elszívja a külvilág felé.
-Persze ez a kiépítéstől is függ min pl a fetek hűtő borda mérete és ugye
vannak két ventis variánsok is.

(#32) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

én a 400 wattnál többet evő konfigokat az anyatermészet elleni terror eszközének tartom.
nagyon remélem, hogy egy idő után nem csak ajánlás szerű lesz az energy star meg a többi "jujdekeveseteszik" szabvány, hanem kötelező jellegű, és akkor újból visszatérhetünk a negyed kilowattos tápokhoz.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#33) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

rettentő ocsmány ahogy a nem moduláris kábelek egy kötegelővel összefogva jönnek ki a burkolatból

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#34) antikomcsi válasza lsc (#26) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nem vagyok neked szimpatikus, rendben, ez van elfogadom, de légyszíves állítsd le a kötekedő részed, és hagyjál engem békén.

Ki mondta, hogy csak ennél a tápnál negatívum, ezt már csak Te képzelted hozzá.

Nincs nekem sem erőm, sem kedvem ilyen hülyeségeken vitázni.

(#35) waterman_ válasza Mr.Csizmás (#29) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

azért mert az aktív pfc-k csak sinusos jelen tudnak hatékonyak lenni. értelem szerűen a nem sinusos, kicsit négyszöges (ha csak olyan..) jelet leadó szünetmentesek mellett édesmindegy hogy van-e pfc a gépben. ellenben a passzív pfc csak egy jókora vasmag, aminek meg mindegy, hogy milyen jellel kínálod.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#36) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem csak engem zavarnak a színek :D
Az a 8 centis venti, akkor is hangos lehet...

(#37) Balika911 válasza Devid_81 (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Pedig valójában afelé igyekszik világ, hogy játékra elég venni egy konzolt, az otthoni dolgokra meg egy mini PC-t/hordozható gépet, aztán jópár évre letudva a dolog. ;)

[ Szerkesztve ]

(#38) lsc válasza antikomcsi (#34) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tehát ennyi a "válasz", akkor azt hiszem nincs miről beszélni .

Az élet kegyetlen .

(#39) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Még mindig jobb ,mint az [Ultra X4 1200W]. Ott egy ágon adja le a 85 ampert! :Y
De elég hülye voltam (vagyok) elektrotechnikából, úgyhogy segítsetek ki légyszíves! Áganként 38A 6db 12Voltos ágon az hogy jön ki 1200W-ra?? :F

(#40) Mr.Csizmás válasza waterman_ (#35) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

(#41) antikomcsi válasza lsc (#38) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Valóban nincs, amíg értelmetlenségeket hordassz össze.

(#42) lsc válasza Trolluska (#39) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy hogy áganként ugyan 38 A mehet, de a 12 V-os ágakról max 1200 W-ot vehetsz le, magyarul nem terhelheted maxra az összes ágat . Több tápnál is így van .

Mod antikomcsi : :DDD

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#43) Trolluska

Trolluska
(kvázi-tag)

Egyébként attól még, hogy ezt a tápot bemutatták itt a PH!-n, nem az átlag usernek szánják. Egy brutál munkaállomásnál, Quadro és Tesla kártyákkal + megspékelve esetleg egy többszintes RAID-del már van értelme. Ott meg valószínű senkit nem érdekel a hangja a többi cucc mellett :D

(#44) Trolluska válasza lsc (#42) üzenetére

Trolluska
(kvázi-tag)

Oké, kösz. Én is erre tippeltem.

(#45) Devid_81 válasza Balika911 (#37) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez egyre jobban elgondolkodtato, foleg amikor egy felsokategorias VGA kartyabol lassan 2 konzolt lehet venni.
Egyedul a haverokkal az esti multipartik maitt van meg mindig asztalim, de lassan nem fog erdekelni ez sem, ugy erzem.

(#46) antikomcsi válasza nyunyu (#24) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ja, de aki nincs kitömve, és apránként gyűjti össze a zsetont cigi, meg pia helyett azt bizony visszafogja.

Nem kellenek szuper intel procik, meg drága vga-k. Elég két használt GTX, meg egy 965-ös phenomII, és egy kis tuninggal csúnya fogyasztásba szaladhatunk bele.

Azért elég sokkoló a 110-120K-s kezdő ár normális kategóriában, "csupán" egy szünetmentesért.

(#42) lsc

Gondolom magadon nevetsz, különben nem értem. Bár végülis nagy erény beismerni, ha tévedsz.

[ Szerkesztve ]

(#47) frankie!

frankie!
(őstag)

Azok a ferrit tömbök jók az egyes drótokon. Ezzel más gyártó is vevőket csalogathatna.

(#48) Balika911 válasza Devid_81 (#45) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Igen, ezzel egyre többen vannak hasonlóan, s várható, hogy a tendencia csak erősödni fog.

(#49) KMT válasza joi29 (#31) üzenetére

KMT
(PH! addikt)

"Érdekes" nézőpont.

Szerinted, ha "csak" 500 W-ot is fogyaszt a konfig, akkor mekkora teljesítményt kell elvezetnie a ventinek? És akkor számold bele, hogy a gépből is meleg levegőt szív. Rosszabb esetben ő hűti a gépet, ahol 500 W termelődik...
És igen, kifejezetten hűteni kell a tápokat.

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#50) Solten válasza shadeofme (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Hjah, attól lesz gémer... :D

alba gu brath

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.