Egy 5790 CF-hez talán nem árt, de bakker az a piros a dobozon kiégeti a szemem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Egy 5790 CF-hez talán nem árt, de bakker az a piros a dobozon kiégeti a szemem.
retro ventielhelyezés
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
(#3) Mr.Csizmás
megvakultam
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Az versenycsíkozás, waze! 
Ilyen teljesítményhez ez minimum dizájn-elem. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
(#5) antikomcsi

Azt mondják, hogy mostanában újra a kevesebb ág a divat, ehhez képest ez rögtön hatot kapott.
Nameg egy ilyen tápot megvesz az ember, az egy dolog, de aztán, ha szünetmentest akar hozzá, majd vakarhatja a fejét megint! 

Huhh, van benne kraft, csak tudnam miert van igy szetbontva a 12V
.::www.megadanceradio.hu::.
Nameg egy ilyen tápot megvesz az ember, az egy dolog, de aztán, ha szünetmentest akar hozzá, majd vakarhatja a fejét megint! Miért is ? A táp nem 1200 W-ot fogyaszt hanem annyit ad le ha kell .
Azért arra a 8 cm-es venti hangjára terhelésnél kíváncsi lennék .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

full terhelesnel szerintem a szelgep es a holegfuvo kozott valahol feluton... 
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ- itt egy hallókészüléket kapott a user...
-Nem csak a helye, a mérete is retro.
A 85%-os hatásfok teszi lehetővé, hogy 1 db 8cm légkavaróra bízták a hűtését?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Nekem egy régebbi 500W-os, 80+os Antec táp figyel a gépben, 8 cm-es ventivel, és az alatta lévő "hiperszuper" Noiseblocker 12-es ventinek nagyobb szélzaja van, mint a felette lévő tápnak... Igaz a full terhelés nálam 250-300W, így a max hangról nem tudok nyilatkozni.
De nagyjából ennyit a hallókészülék teóriáról.
Azért olyan 7-800W terhelésnél körül lehet ám melegedés... Arra lennék kíváncsi, hogy akkor csendes e ez a táp, nem alapjáraton.

Ühm!
És mennyit fogyaszt a táp játék közben 85%-os hatásfok mellet, amikor 800W-ot ad le?
Ja, majdnem 950W-ot? Egy olyan sinusos szünetmentes ami ezt leadja, elég szívszorongató árban van.
Tehát, miért is?

Komolyan meg tudni is rossz ezekrol a teljesitmenyekrol.
Tenyleg elerjuk , hogy 1 kW kelljen sinusban jatek alatt...?
Mert sajnos nagyon oda igyekszik a vilag 
Ha valaki kihasználja a teljesítményét vehet hozzá egy 1,5 kW-os szünetmentest ? Akinek ennyit fogyasztó konfigja van azt valamiért nem tudom sajnálni . Ráadásul ez nem csak ennek a tápnak a sajátja, az összes többi ilyen teljesítményűnek, akkor most miért is ?
Az élet kegyetlen .
retro parti van a gyártóknál
lásd
az ENIAC is 140 kW-t kért 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Ezer análintrúder és gatling inszeminátor! Most már semmi nem akadályozhatja meg Pistikét hogy neki legyen a legnagyobb ePenise. Elôre az oktacrossfire-ért! 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

Bizony ez elég gyászosan hangzik így, de bízzunk benne, hogy a gyártástechnológia fejlődésével, itt megállunk, sőt elegendőek lesznek majd a kissebb tápok is.
A nagy sinusos szünetmentes árából meg vehetünk egy alacsonyfogyaszású komplett gépet, egy kis ups-sel fontos adataink számára. Az erőgépen meg csak a játék, így max pár mentésünk vész el.

Érdekes ez a Pc piac. Egyik oldalt a "Green" másik oldalt meg "1200W"-os táp.....
Ha belegondolok, hogy ezzel már grillezni is lehetne. 
Besza kategória bakker!

Azért is, mert olyat mondasz, amit mindenki tud. Szerinted itt azt hiszi, valaki, hogy egy 1200W-os táp 1,2KW-ot eszik, ha bekapcsolják a gépet. Nem, úgyhogy fölösleges okoskodni, és az észt osztani.
Nem kell sajnálni senkit akinek ilyen gépe van, nem is igénylik, de manapság nem olyan nehéz, egy 800W-ot kajáló gépet összerakni.
Nem vonatkozik mindre, csak az aktív pfc-s tápokra, de most itt erről volt szó, és csak azért jutott eszembe, mert én is kerestem, de inkább letettem róla. Keressél már egy sinusos szünetmentest, ami 1,5KW-ot ad le.
Nem kell mindenbe belekötni, pusztán azért mer nem tudod miről van szó, számolj el magadban tízig, és ne írj inkább semmit. Ezért is...
akkor vesz egy generátort 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Volt cégnél egy 1,5kW-os MGE teljesített szolgálatot, de az ára 200 felett volt, ha jól emlékszem...

Nem tudom, mit problemaztok annyit.
Akinek tellik arra, hogy belehajitson 2db 6 magos Xeont meg 2db Radeon 5970-et a gepbe, azt nem fogja foldhozvagni a SUA1500I ara sem 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
De lehet, hogy nem is vesz olyat. Miért? Hát, ha leég, legalább le lehet cserélni! Úgyis 'unalmas' volt. 
Mutass nekem ebben a kategóriában passzív pfc-s tápot . Ha 1,5 kW-os kell akkor annyi kell, a gép és a táp ára mellett nem az lesz a legnagyobb összeg . Még egyszer, ez miért csak ennél a tápnál negatívum ? /Hozzáteszem nem a tápot akarom védeni mert nem ismerem, csak azt nem értem miért ennek a hibája ./ A másik, 800 W-oshoz miért kell 1200-as táp? 1000-es is van dögivel, most ezek a "menők" .
A személyeskedést talán hagyjuk, igaz ha az érvek elfogynak csak az marad .
Mod nyunyu : Ugyanezt mondom .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
6Ghz feletti procihoz és 4 x 5870-hez bizony kell..ha jól látom a képen ez még a standard verzió, mert jön belőle OC-s is.
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

8 centis venti.
Jó hangja lehet, főleg, ha ő szellőzteti a házat is.
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
OFF kérdés: miért kell másféle szünetmentes az aktív és passzív PFC-s táphoz? 
elnézést hogy beleszólok a nagyok vitájába
Finom kis teljesítmény... 1 db 8 centis ventivel. Emberes fordulatszámon pöröghet egy pár óra fullos leterhelés után....
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

-Nincs a 8cm-es ventivel semmi baj ezeket a tápokat ne kell kifejezetten
hűteni, mindössze a keletkezett meleg levegőt kel elszállítani.
-Ezért is nem a belső alkatrészekre fújja a levegőt a venti,
hanem szimplán elszívja a külvilág felé.
-Persze ez a kiépítéstől is függ min pl a fetek hűtő borda mérete és ugye
vannak két ventis variánsok is.

én a 400 wattnál többet evő konfigokat az anyatermészet elleni terror eszközének tartom.
nagyon remélem, hogy egy idő után nem csak ajánlás szerű lesz az energy star meg a többi "jujdekeveseteszik" szabvány, hanem kötelező jellegű, és akkor újból visszatérhetünk a negyed kilowattos tápokhoz.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

rettentő ocsmány ahogy a nem moduláris kábelek egy kötegelővel összefogva jönnek ki a burkolatból
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Nem vagyok neked szimpatikus, rendben, ez van elfogadom, de légyszíves állítsd le a kötekedő részed, és hagyjál engem békén.
Ki mondta, hogy csak ennél a tápnál negatívum, ezt már csak Te képzelted hozzá.
Nincs nekem sem erőm, sem kedvem ilyen hülyeségeken vitázni.

azért mert az aktív pfc-k csak sinusos jelen tudnak hatékonyak lenni. értelem szerűen a nem sinusos, kicsit négyszöges (ha csak olyan..) jelet leadó szünetmentesek mellett édesmindegy hogy van-e pfc a gépben. ellenben a passzív pfc csak egy jókora vasmag, aminek meg mindegy, hogy milyen jellel kínálod.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Nem csak engem zavarnak a színek 
Az a 8 centis venti, akkor is hangos lehet...

Pedig valójában afelé igyekszik világ, hogy játékra elég venni egy konzolt, az otthoni dolgokra meg egy mini PC-t/hordozható gépet, aztán jópár évre letudva a dolog. 
[ Szerkesztve ]
Tehát ennyi a "válasz", akkor azt hiszem nincs miről beszélni .
Az élet kegyetlen .

Még mindig jobb ,mint az [Ultra X4 1200W]. Ott egy ágon adja le a 85 ampert! 
De elég hülye voltam (vagyok) elektrotechnikából, úgyhogy segítsetek ki légyszíves! Áganként 38A 6db 12Voltos ágon az hogy jön ki 1200W-ra?? 

Valóban nincs, amíg értelmetlenségeket hordassz össze.
Úgy hogy áganként ugyan 38 A mehet, de a 12 V-os ágakról max 1200 W-ot vehetsz le, magyarul nem terhelheted maxra az összes ágat . Több tápnál is így van .
Mod antikomcsi : 
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Egyébként attól még, hogy ezt a tápot bemutatták itt a PH!-n, nem az átlag usernek szánják. Egy brutál munkaállomásnál, Quadro és Tesla kártyákkal + megspékelve esetleg egy többszintes RAID-del már van értelme. Ott meg valószínű senkit nem érdekel a hangja a többi cucc mellett 

Oké, kösz. Én is erre tippeltem.

Ez egyre jobban elgondolkodtato, foleg amikor egy felsokategorias VGA kartyabol lassan 2 konzolt lehet venni.
Egyedul a haverokkal az esti multipartik maitt van meg mindig asztalim, de lassan nem fog erdekelni ez sem, ugy erzem.

Ja, de aki nincs kitömve, és apránként gyűjti össze a zsetont cigi, meg pia helyett azt bizony visszafogja.
Nem kellenek szuper intel procik, meg drága vga-k. Elég két használt GTX, meg egy 965-ös phenomII, és egy kis tuninggal csúnya fogyasztásba szaladhatunk bele.
Azért elég sokkoló a 110-120K-s kezdő ár normális kategóriában, "csupán" egy szünetmentesért.
(#42) lsc
Gondolom magadon nevetsz, különben nem értem. Bár végülis nagy erény beismerni, ha tévedsz.
[ Szerkesztve ]

Azok a ferrit tömbök jók az egyes drótokon. Ezzel más gyártó is vevőket csalogathatna.

Igen, ezzel egyre többen vannak hasonlóan, s várható, hogy a tendencia csak erősödni fog.

"Érdekes" nézőpont.
Szerinted, ha "csak" 500 W-ot is fogyaszt a konfig, akkor mekkora teljesítményt kell elvezetnie a ventinek? És akkor számold bele, hogy a gépből is meleg levegőt szív. Rosszabb esetben ő hűti a gépet, ahol 500 W termelődik...
És igen, kifejezetten hűteni kell a tápokat.
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html