Egész pofás monitorok, de azért egy hdmi még elfért volna... viszont a néni first class, remélem csomagolják a monitorhoz! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Egész pofás monitorok, de azért egy hdmi még elfért volna... viszont a néni first class, remélem csomagolják a monitorhoz! 

gondoltam megnézem elsütötte-e már vki, hát nem csalódtam 
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)
Nekem a monitorok meg a csajszi bejön, de ez a bútorzat nem annyira jó. Olyan fura, alacsony, semmi festés, nem is tudom... 
<-ƘƘ-> Rendszerment
kicsi a felbontása:S full dh feletti felbontásba kéne már mennie
igen am a bútorzat elég érdekes de a hölgy elveszi a tekinteted a monitorról + a helyiségről is 
(#5) antikomcsi

Tudom, haladni kell a korral, de igazán leszáradhatna a keze annak, aki előszőr kitalálta ezt a széles vásznú hülyeséget.
A szomorú, az, hogy előbb, utóbb be kell állnom a sorba.
1600x900 WTF 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
elmaradt a szappantartó forma
én a P2650G-t várom majd ![;]](/dl/s/v1.gif)
bútor? 2x vissza kellett kattintanom a hírre, hogy észrevegyem, hogy az is van a képeken 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Na megint egy új felbontás
Azért remélem végre megállnak ebben a nagy szélesítésben. A 16:9-es monitorokon már egy rémálom dolgozni még a 16:10-hez képest is, és sajnos egyre inkább szorítják ki a többit.
Nehogy azt mond, hogy neked nem kellene. 
egész jó monitor(bár a HDMI-t hiányolom)...no meg a csajé..az sem kutya-kifejezetten tetszetös 
#12 :nemtudnák már kocka monitoron játszani....a szélesvásznú sokkal jobb 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nem tudom, nekem sokkal jobban szemre áll a széles vászon...
Az emberi szem (mind kettő) "szélesvásznúan" lát. Igaz, a szélén már nem élesen.
Szerintem jobb a "széles vászon", mint a "kocka" monitor.
Hogy ON is legyek. Szuperek a monitorok, ahogyan a csinibaba is mellette. 
PC-STYLE.hu

Talan gondod van a wide monitorokkal? En is igy voltam vele, de dolgozni, filmet nezni ezerszer jobb mint egy nem wide monitoron.
A holgy pedig nagyon "aranyos". 
[ Szerkesztve ]

Nem értem miért erőltetik az 1600x900at, szerintem 900 sor nagyon kevés. Ezért nem is értem az 1440x900at sem. Használható felbontás 1680x1050től kezdődik szerintem, vagy 4:3/5:4esek közül az 1280x1024. A csajt is adják a monitorok mellé? Mert akkor veszek egyet 
Igen, de a wide-ságnak is van határa. 1600*900... az 1050-hez képest az bizony 150 pixel, az baromi sok. Mi jön utána? 1600*800? Aztán a végén egy csík? Marhaság.
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Sokkal gazdaságosabb alacsony, de széles monitorokat gyártani.
(legalábbis valahol ezt olvastam)
Milyennapvan?
Nekem se tetszik, de ez van... Notiknál, montiroknál, TV-knél....
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Bútorokat is gazdaságosabb lenne rövid lábbal gyártani, azt mégsem teszik.
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
tény a 1600*900 egy nagy marhaság(csonkitás)
...ilyen szélv.monitort biztos nemvennék....nekem a 1680*1050 nagyon is megfelel-pont jó 
#16 nagyon igazad van,már mindenen spórolni akarnak 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Ena rendes wide-ra gondoltam, nem erre a lefaragott izere. 
hunfatal: Nekem is 1440x900 es tokeletesen megfelel. Izles es tipusfuggo.
A fenéket nem, éppen azt írtam, hogy ez az alacsony bútorzat nem tetszik. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
kicsit drágák sztem
www.keytar.hu - improve yourself

Miért ilyen drágák ezek? Mivel tud többet ez a g jelölésű, hogy drágábban adják???
A csaj meg jó, de a berendezés még jobb!
[ Szerkesztve ]

Igen, gondom van, de ez saját probléma tudom.
Példáúl az a fő gondom, hogy az 5:4-es 19"-os monitorhoz képest egy 22"-os széles moncsi csak pénzkidobás.
Előbbin 1280x1024-ben tudok dolgozni, utóbbin 1680x1050-ben. Tehát függőlegesen ugyan ott vagyok, és ugyan úgy huzigálni kell a rajzlapot, és ugyan úgy nem lehet átlátni mindíg egybe az egészet.
Mig böngészésnél nyerek a panel szélén egy nagy üres sávot, ellenben ugyan annyi sort látok.
Egyébként csak hőzöngök egyenlőre, tudom, hogy nem az én igényeim diktálnak
, és előbb utóbb vagy megszeretem, vagy örökre maradok a 19" 5:4-nél. Pedig a 120Hz-es tft-k már kezdenek barátságos árszintre érni.
Speciális eset vagyok, mert van jónéhány régi játék, amit szeretek, és ezek a felbontások finoman fogalmazva nem kedveznek nekik
, dolgozni nem jó számomra, filmet pedig nem monitoron nézek.
No persze ahány ház, annyi szokás.
Remélem egyszer majd megszokom.

Igazából szerintem szélesképernyőnek 24" felett van értelme. Nekem 4:3-as 21"-os van 1200-as sorral, ez már jó. A 24-es pedig igazából szélesebb, ideálisabb az emberi látótérnek. De 21"-os 4:3-as helyett, akkor érdemes 24-es wide-ot venni, ha gyakran nézel filmet, vagy szerkesztesz képeket.
Egy ilyen lányka mellett engem már hidegen hagy az a vacak tn monitor![;]](/dl/s/v1.gif)
Beginning is easy - Continuing is hard.
Akkor kapaszkodjatok meg!
Pár éven belül jönnek a 21:9-es trónbitorlól. Mert ez a mozifilmek képaránya.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Egyébként egy valami miatt kell ez a monitor. Teljesen kábel nélkül tud működni.
Beginning is easy - Continuing is hard.
(#30) ígyvanferi válasza antikomcsi (#24) üzenetére

Ott vannak azok a monitorok, amik pivot-képesek. Máris nem kell huzigálni a rajzlapot, és böngészésnél is sokkal többet látsz az oldalból.
[ Szerkesztve ]

hi
pofás moncsi de inkább a leányzót küldjék 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

Szép szép, de nekem meg az nem jó
Nekem zavaró hogyha a toolbar-ok nincsenek szem előtt, márpedig akkor a szélesség kevés.
Emiatt gondolkodom egy második monitor beszerzésén
Az mehetne pivot-ba.
Miért japó csajokkal marketingelik a Samu moncsikat?
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

mert azok sexi-k
az ottani régió legtöbbjével szemben 
najó thai csajok is jól néznek ki 
Resistance is Futile!!

Mi most vettünk egy 20" Samsungot ami tud pivot-ot is és DVI-s. Ez ~45k volt.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Az NEC speciális eset. Az inkább amolyan egy kijelzős Surround Gaming. Én erre gondoltam...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

minek hianyoljatok a hdmi-t, mikor nincs is cincogo benne? hdmi - audio = dvi 
Még ha a jányokkal adnák akkor esetleg 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
Nem egészen. A DVI elvileg csak a 60 Hz-t támogatja, a HDMI meg mindenfélét (többek között a natív 24p-hez kellő 72 Hz-t [3x24=72], stb.). Van egyéb különbség is, de az még nem számít a mai monitorokon.

Antikomcsi, hidd el ezzel nem vagy egyedül. Én sem szeretem ezek a "szélesvásznú" monitorokat. A gond ugyanis az, hogy a programok igen nagy százaléka nem használja ki a vízszintes irányú többletet. Értem én, hogy a szemnek jobb, mert a látómező nagyobb százalékát fedik le ezek a megjelenítők, de nem sokat érek vele, ha a plusz helyen nincs információ. Nekem pl. a melóhelyre jó lenne egy wide monitor, mert olyan programmal dolgozok, ami ezt kihasználja. Otthonra viszont büntetés lenne.
Egy szó, mint száz nem lenne itt semmi baj, ha lenne alternatíva (5:4 vagy 4:3). Most viszont egyre inkább nincs, mert mindenhol ezeket az "olcsó" (TN paneles) wide moncsikat nyomatját.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS
Nekem tetszett a "szappantartó" dizájn, ez nem annyira. A csaj viszont ötös.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
ez részben igaz. a gyártóknak azért jobb a széles monitor, mert ugyanahhoz a képátlóhoz kisebb terület tartozik, ezért olcsóbb előállítani. de az egységnyi felület előállítása nem lesz olcsóbb
az meg, hogy olcsóbb legyártani egy 21"-os szélest mint egy 21"-os normált, szerintem elég talmi előny
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

Azt vettem eszre, hogy munkahoz jobb az 5:4-es, jatekra meg a 16:10-es.
A pivot mod akar a baratom is lehetne, ha nem lenne relativ draga.
Eheti feladvanyunk: A kepeken ket monitort rejtettunk el. Aki megtalalja, atveheti a legkozelebbi ******* kereskedesben a vetelar elleneben.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag