Kár a gombokért, mert azokon kívül tetszik.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Croissant
(tag)
néztem az árat, számoltam... ja TN..
válság miatt picit drága, de amúgy fullhd-ért el lehet egyelőre kérni a pénzt
[ Szerkesztve ]
Ez pont fordítva szokott lenni, kisebb panel, jobb képességek (kontraszt, válaszidő). De itt valahogy sikerült másik irányból megközelíteni ezt 
Én amúgy nagyon várom már 16:9es moncsikat

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+
Vesz a franc Acer monitort... Nekem most 22"-os Acer monitorom van és megbántam, hogy nem egy azonos árú 20"-os Samsungot vettem...
Se Acer monitort, és laptopot meg miegymást nem fogok venni... Ez az Acer kb a Noname szinten van támogatásilag még monitor driver sincs hozzá meg semmi. Az ATI drivere nem tudja beolvasni a monitor paramétereit mert nem támogatja, és nekem kell beállitani... Amúgy meg akkora felbontáson van driver frissités után a kép amekkorát a VGA kari tud... Ergo 1680x1050 amit tud a monitor lelóg a 2560x1600-as asztal... Felettébb vicces...
Elötte Nvidia karijaim voltak, azok a felbontást jól beállitották, de azok sem tudták, hogy milyen monitorra is küldik a képet... Mert azok sem tudták beolvasni...
Kezd iPon szint lenni...

X Factor
(PH! addikt)
Monitor driver... Nem lehet h. a hiba az ön készülékében van? 
(L) Atiradeonika (L)
Nincs hozzá driver. 
Kezd iPon szint lenni...
Szerintem nincs nagy baj a TN-nel, egyszerű, olcsó, és jó. Nem profiknak való, hanem átlagembereknek. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
(#8) Cerebellum
Minek hozzá driver? Mi nem megy driver nélkül??
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Driverrel ált. színeket, gammát, egyéb az OSD nem elérhető dolgokat lehet állítani. Driverrel is mennie kell, mint a kisangyal... 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Nézd meg az általam fentebb linkelt képet... Nem tudja beolvasni a VGA drivere a monitor tulajdonságait... Amúgy meg próbáld majd ki, hogy lelóg a kép a monitorról és szórakozhatsz a beállításával... Roppant bosszantó. 
Kezd iPon szint lenni...

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Nekem egy "ősrégi" Acer AL1715 van, kezdetektől fogva felismerte az oprendszer...
TRON addict
nekem volt több mint egy évig 19"W és azért az árért jó volt, de kinőttem
még a vista is talált hozzá frissítést...
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Scalpel
(senior tag)
Én egy Acer 1722-őt használok, eleddig minden gép, amire rákötöttem betudta olvasni a paramétereket. Ha a gyári drivere felkerült, saját szoftverből gombnyomással lehetett a pivot módokat állítani. Ezt az intel videodriver (nem kövez, mert laptopról van szó) vista alatt nem volt hajlandó megcsinálni, de ami késik, nem múlik. Egyébként még egy Toshiba R100 is minden fennakadás nélkül használja... Plug & Play...
Szerintem érintett kollégának win reinstall ajánlott...
Topic témához: remélem ezek az új monitorok majd lenyomják a régebbiek árát. Múltkor láttam PVA-s 22 vagy 24-es wide monitort jóval 100 alatt...

mindfreak
(őstag)
Nekem még szerencsére sose volt Acerem, de már volt hozzá szerencsém. Gyakorlatilag semmi extra, legalább annyi jót tudnék elmondani róla, mint rosszat. Szvsz mivel hasonló áron vannak jobb monitorok is, így csakis márkabolond embereknek ajánlott. Van egyáltalán ilyen? 
Most nagyon nyomja az Acer. Egyre több jó cucc jön..
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
jaja 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Nem az oprendszerrel van a gond hanem a VGA driver nem tudja beolvasni a monitor tulajdonságait mert egy kalap fos ez az Acer.
(kezdem papagájnak érezni magam)
Továbbá a monitor most lesz 1 éves mert december elején vagy mikor döglött meg a CRT (5 éves volt 19"-os Fujitsu-Siemens) a VGA kari is friss darab tehát nem kéne ilyen probléma legyen...
[ Szerkesztve ]
Kezd iPon szint lenni...

siriq
(őstag)
A monitor drivert nem tudod fel rakni kicsit eroltettet modban. Amikor te valasztod ki hogy mit is akarsz felrakni? Hat az segit. Win 2003 ala azt is felraktam ami elvben lehetetlen de megis muxik.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
nekem hasonló gondom nem volt... 2002-2007ig egy 15"os philips szolgált... a vége felé már kezdtek nagyon fakulni a színei és a fényereje se volt már az igazi... neki is adtam az egyik raktárosunknak, mert "értéke: picsafüst" kategória volt már :S azóta egy samu931bf szolgál és semmi gond nem volt a vezérlőivel sem (pedig itt-ott páran szidták, mert hirtelen döglött náluk :S)
acer-ral eddig nincsenek rossz tapasztalataim laptop téren... anyósjelölt laptopja acer, de mióta kicseréltem benne a ramot (talán 256 volt benne alapból, amiből lopott a vga) 2x512-re, azóta pöpecül megy... csak az aksija ratyi, de ez népbetegség a laptopoknál... hálózatról megy amúgy is...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Nem inkább a VGA kábel rossz? ...ha a megfelelő láb hiányzik/vagy a kábelben szakadt, akkor van ez.
Ha az adatlapod helyes, akkor Acer X223W driver: katt...
(Ha így nem menne a link, akkor: katt.)
Vagy 5 másodpercbe telt megtalálni 
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
A VGA kábelnek semmi baja, minden láb megvan, és nincsennek eldeformálódva sem.
Adatlapom helyes, mert csak tudom, hogy milyen monitort vettem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az Acer oldalán kerestem én is (a magyaron) és nem találtam meg... mondom de jó még az Acer is titkolja, hogy csináltak ilyen típusú monitort egyáltalán.
A helyzet változatlan: Kép
A beállítás után természetesen újra indítottam a gépet, de semmi. 
Ha megvettem a gépet akkor majd jön egy 24-26"-os monitor árának a farmolása. Aztán vagy itt marad ez az Acer másodhegedűsnek, vagy eladom. 
Köszi szépen, hogy segíteni próbáltál!

Kezd iPon szint lenni...
Pipáld be ez "EDID"-et... szerintem megjavul tőle.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ahhoz, hogy DVI kábelen felismerje a max felbontást és társait, ahhoz semmilyen driver nem kell. Vagy az ATi drivered szar, vagy a windowsod van hülyére hackelve, de én felajánlom neked, hogy elhozzuk hozzám a monitort, rádugjuk a videokártyámra, és működni fog rendesen.
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
D-Sub-on tud csak csatlakozni a monitor. Nincs rajta DVI, de akkor sem kéne, hogy ilyen probléma legyen... Az ATI driver a legfrissebb 8.11 van fent. Ha még eredeti Vistát teszek fel akkor is szar
Köszi a lehetőséget, de ennyi fáradalmat nem ér, hogy cipelgessem a monitort.
Kezd iPon szint lenni...
Pedig mennie kéne. Driver után meg főleg... és nem "alapértelmezett monitor"-nak kéne ott lennie, hanem a monitorod nevének (ez alapján nincs felrakva mégsem...).
Amit leszedtem driver néven az Acer oldaláról ez volt -> Kép
A rar-ban volt benne a 3 cucc, az ICC profilt betáraztam és mint már fentebb említettem a gépet is újraindítottam.
Kezd iPon szint lenni...

kokobe
(senior tag)
NEm tudom mi bajod van az aacerel de az egyik elgjobb márka és sok tesztbe tesztgyőztese ka monitorai és laptopjai is kivállók fateromnak is ez van és ne megy laptopja volt már és eza mostani acer jön be neki legjobban és lekopogom nem volt még hibája...
<---AMD___ATi--->
Mint olvashattad megy a szarakodák ezzel a szar Acer monitorral. Továbbá a laptopjaik valami baromi rondák. Inkább veszek Asus, Toshiba, MSI laptopot.
Kezd iPon szint lenni...
Az ICC-től nem is fogja felismerni, az csak a színprofil.
Az INF filet kell feltelepíteni (jobb katt rajta és telepítés), vagy új hardver hozzáadása, és ott benyomod, hogy van lemezed hozzá, és rámutatsz a helyre, ahová kitömörítetted a drivert.

kokobe
(senior tag)
Hát jah a fehérek tényeg nem szépek de feketék szerintem nagyon jól néznek ki főleg a legujabbak...
<---AMD___ATi--->
Ránézésre szép, várjuk meg amíg kifutnak az első példányok, és meglátjuk...
Milyennapvan?
Megcsináltam. Hozzáadással ment csak. Mostmár kiirja hogy Acer X223w és nem Alapértelmezett monitor, de az ATI driver még mindig nem tudja beolvasni. Pedig újra is tettem az ATI drivert.
Kezd iPon szint lenni...
Pedig elvileg mostmár tudnia kéne a monitor paramétereit, még ha nem is sikerül beolvasni...
(Amúgy akár a DVI-Analóg átalakító is lehet a gond... a DDC lábak ki tudja, hogy be vannak e kötve. Azon keresztül nekem se látja a kivetítő adatait a kártyám.)
Elég bosszantó... De se baj, majd megpróbálom még majd ha meg lesznek az új alkatrészek és Vista is fent lesz, hogy hátha majd az tud valamit kezdeni a monitorral valamilyen módon vagy cserélgetem a D-sub - DVI átalakitót. Úgy is van 5db.
Köszi szépen ismételten a segítségeket!

Kezd iPon szint lenni...
Szerintem próbáld meg egy olyan kártyán, amin eleve van analóg kimenet... ha ott sem megy, akkor tényleg nem stimmel valami a monitorral.

(Ha sikerült megoldani és eszedbe jut, akkor dobjál majd egy privit hogy mi volt... már kíváncsi vagyok én is
)