Hiányoztak, akárcsak ez a hír.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Hiányoztak, akárcsak ez a hír.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Nekem is! 

Jók ezek a gépek, csak még nem tudom mire 
Itt Magyarországon hány ilyen kel el?
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
ha magad rakod össze sokkal olcsóbb
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Szerintem 1 se, ezek a gazdag amcsi gyerekeknek vannak!
Meg ha vki nagyon erős pc-t akar, akkor maga rakja össze, nem pedig vmi cégét veszi meg pár ezer dollár felárért!
nem rossz konfigok bár én ezekről még csak álmodozhatok

Nekem a második config kell. Rendelek is egyet. Rendeljek még valakinek? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kb. 500K egy gépért, nem rossz csak nem a magyar átlagnak készült.
Én és még nagyon sok magyar "gépésztársam" darabokból állítjuk össze a configot. Ez ám a művészet, nem amit kint csinálnak. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

de akkor itt mér számít hírnek?
ennyire nincs semmi érdekes?
nyílván a 6 magos AMD forgalomba kerülés kevésbé fontos

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Laptop lehet 500k akkor ez is. Ja :Tesztet!!!
[ Szerkesztve ]
Gazdag emberkéknek van kitalálva, túl lusta vagy hülye összerakni, pénze van rá.
Megveszi, ennyi. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Azért egy Blu-Ray író igazán beleférhetett volna. Már 30k körül kapni Plextort. A GTS 250 meg kicsit gyenge az i7 2,8-hoz, nem?
Aki nem issza el, annak van!

én a coolermaster advencec II. házon feküdtem ki 
ma - holnap meg hozzák nekem is ezt a házat, szépen ellehet benne rendezni a kábelozást 
de hogy ezek a gépek csapni valók az fix 
-=The digital artist of the darkside=-
Sok fax. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Brutális gépek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Édesjóistenem...ekkora a szakadék a "kinti" és az itthoni viszonyok között? A legkissebb árából is kijön 2-3 "naprakész" PC....
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

Vagy egy i7 felesleges egy GTS 250 mellé.
Mindegy hogy nézzük, akkor is hülyeség. 
Just when I thought I was out... they pull me back in!

emlékeztek, régen mennyi volt a számítógépek ára itthon is?
a 4-5-6-700 ezres márkás gépekre, 10 évvel ezelőtt?
na, ennyi, semmi se változott, csak azóta divatba jött az alkatrészekből összerakosgatás intézménye

Nem "divatba jött", csak ha nem termeled-tenyészted otthon a pénzt hanem megdolgozol érte, akkor nem eszel kb 9-10 hónapig és akkor van meg az ára a "márkás" cuccnak. És akkor még jó a fizud 
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

ezen nem veszünk össze, de azért 4-500 ezer tíz hónap alatt úgy, hogy nem eszel?
senki se 40-50 pénzt keres 

rezsit felétek nem kell fizetni? 

ha az ember nem krumplit süt a mekben, akkor azért menedzselhető
akkor nállatok a cég fizeti biztosan a számlákat 

Szóval önálló háztartásod van (egyedül vagy asszonnyal-gyerekekkel élsz, nem ősök szponzorálnak, esetleg van lakáshiteled is) és félre tudsz rakni havi 40-50 k-t csak PC-re? jó neked, de gyanítom nem te vagy a nagy magyar átlag.

Felesleges ezzel foglalkozni, ezt csak a gazdagok tehetik meg, ennyi!Bár aki gazdag és okos az se vesz ilyet...

Mert miert nem vesz
Van aki ar cedula utan vasarol es meg sem nezi mi van benne.Jo lessz az netezni.Sajnos meg mindig nem erted,hogy vannak olyan ko gazdagok, akiknek ez kb annyi mint szamodra egy ures dvd lemez ara!

Tudom hogy vannak iszonyatosan gazdag emberek, csak hát nehéz elképzelni, ha az ember nincs benne!

Ha egy évig kibírom kaja nélkül, és nem kell a lakásért (se) fizessek akkor pont összetudok spórolni egy ilyenre 
Az a szomorúság, hogy számokban kifejezve nem mondtam hüly*séget sajnos. 
.::www.megadanceradio.hu::.

Mindig lesznek olyan temekek amit nem nekunk csinalnak,dehat az a reteget is ki kell szolgalni.Mi megnezzuk mire koltunk,ok meg nem nezik mire koltenek 

alaplapról meg memóriáról meg szó se esik. jó még alaplapot megértem, ha minimum egy asrock extreme3, de azok a memóriák, lemerem fogadni, hogy oem 1333/cl9 modulok. Az ilyenekbe miért nem raknak (főleg ekkora árban) pl. 1600@CL7 XMP-s memóriát?

mi bajod van, ember?
rileksz
életemben nem vennék ennyiért pécét, ha ez megnyugtat 
de légy erős, nyugaton ez nem szint, csak a kismagyar nyomorban túlzás

Nyugaton is a népesség 20-30 % csóró senkiházi. Csak nálunk ez a szám 50% körüli.
Kint szélesebb a középréteg. 
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Nincs semmi bajom, csak lemaradt pár mosolygós szmájli, így kissé komoran hangzott a mondanivalóm
Az akartam érzékeltetni, hogy a szerinted "menedzselhető" álláspont mennyire nem életszerű 
A CyberPower Gamer Xtreme 1064-nak igazán szép a háza
Nekem nagyon teccik.
Azért az áruk valóban ijesztő egy picit, de lassan már megszokjuk, nemigaz ? 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

hát ha csak ennyi lenne a különbség...nézd, meg, hogy ott mennyi az ottani minimál/átlagbér, és itt mennyi...és nem drágább az élet...söt!
namármost, ha valaki keres 3, 5, esetleg 10.000 eurot...annak drágább az ideje (és föleg ha nem ért hozzá), hogy azt bogarássza, hogy mit vegyen (és hol olcsóbb) otthonra a gyereknek karácsonyra...klikk be a kosárba, és örül a gyerek (majd kap másikat, ha ez már kevés lesz neki)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525