Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Kezdek elveszni a sok felbontás meg képméret közt... De ha így is el tudják adni a monitoraikat a gyártók, akkor felőlem hajrá, jöhet a dömping ezerrel.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#2) Balika911 válasza Metalfan (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Annyi történik, hogy az eddigi 16:10 helyett kezdenek ráállni a 16:9-re. Eladni el tudják, ha egyszer ezek maradnak a piacon. :)

Az Acer designja nem tetszik. :(

(#3) luw2win válasza Balika911 (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy látom h olyan occsó műanyag kinézete van :U
Bár ez sajátvélemény

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) bit_bro

bit_bro
(újonc)

Érdekes... már vannak TN panelek 178 fokos betekintési szöggel?

(#5) Balika911 válasza luw2win (#3) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jaja, ezek ilyenek, az Acer általában nem a minőségével tűnik ki a mezőnyből.

(#6) Nite

Nite
(senior tag)

huha! x243h-t nekem karacsonyra :DD vajon kaphato lesz 2 heten belul? ;]

ha mar a p244w-re hiaba vartam eddig :(

♪♫ ha sok a zseton egyből felcsillan a csipátok, elkezditek rázni az *s *k! ♪♫

(#7) luw2win válasza Nite (#6) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik karácsonyra? ;]
max amcsiból hoz a dzsízüzka

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#8) ricsik

ricsik
(senior tag)

Nem tudom honnan származnak a specifikációk, de a gyártó nem ezt írja:
[link]

Betekintési szög a megszokott TN paneles pl.

(#9) Gabesz84 válasza ricsik (#8) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

de azt irja, csak 5:1-es kontrasztnal van 176 fok. Ez xVA meg IPS panelnel 10:1 -hez kontrasztnal van...
Mondjuk a 10:1-hez kontrasztot is megadtak jol 160 fokban, szoval legalabb nem hazudnak :)

(#10) Liberatus válasza Balika911 (#5) üzenetére

Liberatus
(újonc)

Acer laptopom van, full HD felbontással. Nem tudom honnan szeded amit írtál, de lehet, hogy előbb használnod kellene és nem okoskodni,mert gyönyörű képe van. :DD

Asztali gép vásárlása esetén az Acer X223HQ jó választás lenne. :D Csak forintba átszámolva kicsit túl olcsónak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#11) Metalfan válasza Balika911 (#2) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tetszik, hogy egyre jobban kilapítják a monitorokat. Helykihasználtás szempontjából (mármint az asztal, ablakok elrendezése; 2 ablak egymás mellett, stb.) jobb inkább két 4:3-as vagy 5:4-es monitort egymás mellé tenni, hatalmas a kölünbség egy nagyobb, szélesvásznú monitorhoz képest is, ezt saját tapasztalatból mondom. Internetezésre pedig azért nem jó, mert oldalt bazi nagy fehér sáv marad az oldalak nagy részén, mivel azok még mindig inkább 1024x768-ra vagy 1280x1024-re vannak optimalizálva, nem 16:10-es arányú felbontásokra. Pivot üzemmódban pedig viszonylag csekély számú monitortípus tud működni. Na mindegy, ez nem az én levesem, inkább nem köpök bele :)

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#12) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak 34 ezer lenne a full HD 23 colos szépség?
egy col meg plusz 20k -ba kerül?

nekem nemvolt még szélesvásznú monitorom amúgy, dvd-k meg hd filmek esetén 16:10-nél vagy 16:9-nél van picike csík? 16:9 az a szélesebb ugye.

[ Szerkesztve ]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#13) Equitem

Equitem
(kvázi-tag)

Sziszatok!

Én pedig épp olyan véleményt hallottam, miszerint az Acer monitorok kiválóak.
Mondjuk ezzel ellentmondó tapasztalatom van Acer termékkel, bár igaz, az laptop volt. A kijelző körül szimplán jött fel a keret néhány helyen, a világítás meg kilátszott fullra :D Elég csúnya volt.. Na mindegy..
A 21,5 -es vagy az eggyel nagyobb épp jól jönne, az árán én is meglepődtem; még drága euróval is nagyon kedvező. Viszont tartok tőle, hogy nem egy hamar érnek ide ezek a modellek; ebből nem lesz már 2008-as karácsonyi ajnádék =)

[ Szerkesztve ]

(#14) OnSeT válasza REDeath (#12) üzenetére

OnSeT
(őstag)
LOGOUT blog

az a 34k inkább 45
fullHD film felbontása 1920x1080, 16:9 képarány
16:10-nél marad csík.

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

(#15) Khaal válasza Gabesz84 (#9) üzenetére

Khaal
(őstag)

Én is csodálkoztam, hogy ilyen olcsók és 176 fokos betekintési szöggel rendelkeznek.
Igazi jó kis parasztvakítás ez az 5:1-es kontraszthoz megadott betekintési szög, persze arra tökéletes hogy összezavarja a vásárlókat, hiszen eddig legalább a betekintési szög alapján ki lehetett találni TN-filmes a monitor avagy nem.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit dell koppintás a divat, de elfogadnám :K

True Success is Blonde

(#17) balint87

balint87
(lelkes újonc)

Jo lenne majd egy Acer X223HQ, Asus VH226H, Benq E2200HD osszehasonlito tesztet olvasni :) csak mert mind a harom 21.5 colos FullHD...

(#18) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kaptam egy 20 colost, teljesen jó kis monitor :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.