Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Tonyk #3404 üzenetére

    "D,E,F sorozaton "
    Nekem C van, egész pontosan 40C650.

    Minidlna-ról próbáltam keresni, de rosszul kereshettem, mert nem találom, hogy milyen módszerrel frissül a médiatára? Bemásoltam jópár videót a könyvtárba, de még éjszaka 11 körül is csak az a 2-3 videó volt elérhető a dlna-n keresztül, ami már akkor ott volt, amikor feltelepítettem. Éjszakára ki volt kapcsolva a NAS (mert rázza az asztalt, meg búg, hogy a feneegyemeg), ma reggel bekapcsoltam, és mostmár ott volt, gondolom bootoláskor frissült.

    Nem tudom, hogy a vinyó miatt, ami most benne van, vagy az asztal nem túl stabil, de egész rendesen rázza az asztalt, és elég hangos is. Korábban ugyanaz a vinyó (egy öregecske samu 250gigás tesztvinyó) benne volt egy sharkoon külső házban, azt sokkal kevésbé lehetett hallani.
    Nem a venti hangos, hanem zörög az egész NAS. Ha a HDD leáll, azt nagyonhamar észre lehet venni, mert a benne lévő venti sokkal halkabb, mint a HDD.
    A vinyók beszerelése is érdekes nekem. Az a rack, amibe a HDD-t bele kell szerelni, és becsúsztatni a NAS-ba, én azt vártam, hogy passzentossan becuppan a sínbe, és ott tartja magát. De nem. Azt azért tudom mozgatni, tizedmilimétereket, és szerintem ezért rezonál, búg az egész.

Új hozzászólás Aktív témák