Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz spgabor #2740 üzenetére

    Szia!

    Ja, lehet, hogy megy, de ha nincs aláírás, nincs értelme az sslnek.

    (#2744) eastsider

    Ha nincs fent semmilyen nfs, akkor nem megy. FFPben 2féle nfs van. Az egyim az nfs_utils, amit nem ajánlok, a másik pedig az unfs3. Nekem ez vált be. Annyi, hogy a megosztásokat a /ffp/etc/exports fájlba mentsd! Frissíteni nem érdemes, mert a 3-as nfs-t támogatja a legtöbb eszköz. Max ha az unfs3ból van új verzió, akkor lehet frissebbet fordítani. Erről írtam a blogomban a Hasznos eszközök […] 1. részében.

    (#2745) stefi68

    Ez a kliensoldal adottságaitól függ. Ha PC-n szeretnél ISO-t csatolni, akkor az megy minden további nélkül pl sambáról... TV oldalt nehezebb dolgod van. Az egIk lehetőség, hogy az iso-t FFP alól egy mounttal felcsatolod valamelyik, a minidlna által indexelt mappába és ilyenkor el lehet érni az iso tartalmát DLNAról. Az más kérdés, hogy a TV mit fog szólni a VOB meg stb fájlokhoz, meg a menüvel pl hogyan fog boldogulni. Nameg a követkető chapterre ugrás...

    Amit szoktak ajánlani, hogy vegyél egy kodi képes eszközt (pl egy androidos miniPC, vagy a Raspberry Pi2) és ezek tudnak iso-t streamelni sambáról/ftpről/nfsről stb..

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák