Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Ideje volt - már bocsánat...

(#2) Tauren45

Tauren45
(tag)

Am ha már ennyire a Thunderboltot nyomatták miért nem lehetett látni soha egyik high end intel lapon se? :S Vagy ez csak direkt az Apple notikra tervezték? :B :F

Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

(#3) Abu85 válasza Tauren45 (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez egy tipikus ördögi kör. A port és a vezérlő nagyon drága. Ezért kérdéses egy olyan felület implementálásának értelme, melyre kevés eszköz érhető el. Az eszközök száma viszont nem nő, mivel a gyártók az implementálás magas költségei miatt nem számolnak a felülettel.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) jerry311 válasza Tauren45 (#2) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Az intel szellel szemben hugyozott. Ugy gondolta eleg eros lesz, hogy ne legyen nedves a nadragja.
Tevedett.

UI: Az Apple meg nyilvan implementalja, hiszen exkluziv, ilyet csak o tud. Tehat jo dragan el lehet adni. (legalabbis egyelore)

[ Szerkesztve ]

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#5) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Na, akkor az Apple notik is megkapják végre... :)

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#6) Janus27

Janus27
(újonc)

Hát már ideje volt tényleg az USB3.0 integrálása. Viszont a Thunderboltot én sem értem, ha már ennyire nyomatták akkor miért nem jelenik meg. Az inteles boardok ára alapból is jóval magasabb mint az AMD-seké, kb. 40000-130000-ig aki ennyiért vesz lapot az már azt a plussz 3-4 ezret úgyis kifizetné.

(#7) jerry311 válasza Janus27 (#6) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ha valaszthat az olcsobb USB3-as lap es a dragabb Thunderbolt lap kozt, akkor az elsot valasztja. Egyreszt olcsobb, masreszt tobb es oclsobb periferia van ra, harmadreszt kompatibilis a regebbi USB szabvanyokkal.
Ha az arkulonbozet nem is szamit, a tamogatottsag igen.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#8) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Nem tudom mi a ***-ra várt eddig az intel. Örülök, h felébredtek, UP nekik :D

Telszámom: 30/847-98-09

(#9) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Navégre!

Remélem a pletykák nem igazak és a megszokott intel minőségben készítik el.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#10) Tauren45 válasza jerry311 (#7) üzenetére

Tauren45
(tag)

Szerintem meg pont nem.
Mivel aki pl megveszi a hyper brutál Asus ROG akármelyik lapját az külön még arra is kitérne, hogy elmondhassa neki ilyenje van. Persze az usb 3.0 se maradna le. :R

Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.