Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

alakulgat, de lesz ez még ennyi se... így is akkora haszonkulcs van az intel cuccokon, mint a ház... :S

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Az a vicc, hogy lehet kapni olcsóbban X-25M meghajtókat, csak valami hülye rátette a Kingston logóját ;)

Close the World ..... Open the Next!

(#3) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne ha tükörbe nézne az Intel.Mindent túláraznak.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4) Dluinet válasza Killing (#3) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jön még kutyára teherautó! :DDD

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm még mindig nagyon messze a fény az alagút végén...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) jer1cho válasza Killing (#3) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szarul is állnak. Lasssan csődbemennek, ideje lenne tükörbenézni... :DDD

(#7) Ste válasza jer1cho (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C mekkora duma :)
gyorsan veszek egy C2D-t, biztos napokon belül kuriózum lesz :D

True Success is Blonde

(#8) Killing válasza jer1cho (#6) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tőlem már csődbementek volna. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#9) mephi666 válasza Killing (#8) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

utolsó 3 intel cuccom egy p100, p166mmx és egy p133@200 volt... :) nem sokat profitáltak belőlem :DD egyik ismerősöm nagy intel fan... tipikus "fújszaráemdé" stílusban nyomja... tuningolni nem tuningol és büszke volt rá, amikor gépet fejlesztettem, hogy ő 3szor annyiért rakott össze magának intel konfigot... :S megtapsoltam, hogy bizony így megérte azt a pár százalék pluszt tuning nélkül... :) na mindegy... lehetne még ezen az áron kényelmesen faragni és még akkor is lenne rajta hasznuk...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) Dassler válasza mephi666 (#9) üzenetére

Dassler
(őstag)

Én még a 300A-s cerkával is toltam 504MHz-en Abit BH6-ossal ;] nekem magánemberként az volt az uccsó intel cuccom.
A témához: jövő ilyenkor már talán rendszerlemeznek egy megfizethető lesz.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#11) jer1cho válasza Killing (#8) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na jó, derekasan bevallom, én is hibáztam, mellényúltam egyszer...vettem egyet a 3betűs gyűártótól. Már olyan régen volt, hogy talán igaz se volt... :DDD

(#12) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, már csak 660 USD?! Hát rohanok és veszek vagy 20db-ot. Nevetséges, mert ebből az árból sokan komplett gépet raknak össze. Sőt, monitor nélkül majdhogynem egy igen komoly, jól használható gép ára. Majd akkor szóljanak, ha a 160GB-os SLC SSD ára 30-40k Ft maximum.

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Na mostmán meg tudom venni :K
:D

(#14) Killing válasza jer1cho (#11) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor érvelj:
Mi olyan jó az intelben?Miben jobb mint az AMD?

(#15) Killing válasza Dluinet (#4) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Reméljük egy IFA! ;] :DD

(#16) D1Rect válasza Killing (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A piaci részesedése. ;]

Milyennapvan?

(#17) jer1cho válasza Killing (#14) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy ez érv kérdése.

1. Ki mondta, hogy jobb? (Bár jobb, de ki mondta? ;] )
2. Az elmúlt pár évben ugyan azon az órajelen járatott proci gyengébb AMD-ben.
3. Jobb tuningolhatóság.
4. És egyszerűen inteles vagyok...az AMD-t nem utálom, csak szimpibb az Intel. Spec akarok otthonra HTPC-t, abba 100%-hogy AMD lesz. Egy jó kis E4850...

(#18) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Miért adná sokkal olcsóbban az intel az x-25m-et, ha mlc-k közül még mindig ez a leggyorsabb megoldás rendszer/alkalmazások alá. Meg lehet nézni az OCZ vertex sem olcsó. 1-2 év szvsz és emberi áron is hozzájuk lehet majd jutni.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#19) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Azért egy kicsikét jobban is csökkentethetné az Intel az árakat...

(#20) D1Rect válasza -XadAnuX+ (#19) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feleségül ne vegyen? Nyilván mindenki örülne ha mindent olcsóbban adnának, de a gyártónak is meg kell élnie valamiből. ;)

Milyennapvan?

(#21) Killing válasza jer1cho (#17) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AMD E8450? :Y :U
Na és az AMD mennyivel olcsóbb?Veszel egy "drágább" AMD-t és még mindig kevesebb pénzért az intel teljesítményénél vagy+ az AMD-nek van Black Editionje.
#16 D1Rect: Mindenből sz@r kínait vennél csupán a piaci részesedés miatt? :U :DD

[ Szerkesztve ]

(#22) D1Rect válasza Killing (#21) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fanatikusokkal nem vitatkozom. :))

Milyennapvan?

(#23) jer1cho válasza Killing (#21) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

AMD E8450? - ezt nem teljesen értem (bár az e betűt tényleg az elejére raktam, és nem a végére)

Na és az AMD mennyivel olcsóbb?
-Miért, a skoda mennyivel olcsóbb, mint a BMW? Akkor minek vesz egyáltalán valaki BMW-t?

Nem akarok vitatkozni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.