audio is raferhetett volna akkor mar
mind1, igy sem rossz.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
gyiku
(PH! kedvence)
5 usb? ez hogy jött ki? és minek ennek táp? hacsak nem pont a fura 5 usb miatt, mert egy usbhub lakik benne...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Csúf.
Bár könnyen lehet hogy sokaknak hasznos lehet.

lorcsi
(PH! addikt)
egy usb-vel kevesebb és audio I\O pont jó lehetett volna
e-sata nagyon jó, a régebbi lapokon nincs és ezzel könnyen lehetne bővíteni...Persze az ára nagyon fontos, mert aki olcsó lapot vett kiegészítőre sem ad ki szívesen túl sokat
[ Szerkesztve ]
a táp szerintem az usb-s kávéfőző miatt kell neki, hogy azt is elbírja 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
És ezt így hogy? Mármint hogy ez most akkor az alaplapi USB-stb. csatlakozókra csatlakozik a házon belül? És ha az nem 5 hanem kevesebb, akkor a többi üresen marad? Vagy akkor átalakul HUB-bá? Nem értem.
A táp miatt ez HUB. Rá kell kötni az alaplapon található egyik USB csatira és úgy működik. A FireWire meg az eSATA más csatikra megy.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

waterman_
(fanatikus tag)
valószínűleg hub-ként funkcionál. esetleg azt tudnám még elképzelni, hogy azért van rajta 5 usb port, mert az alaplapról egy egybeöntött usb csatlakozóval két usb-t vezet ki az előlapra. az egyik alaplapi port egy az egyben vezetődik ki a másik pedig egy 4-es hubbá alakul. de ez csak tipp.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
nekem is rögtön ez ugrott be 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

daa-raa
(MODERÁTOR)
[link] Tulajdonképpen egy értelmes előlapi cucc, amiben szerencsére nincs kártyaolvasó. De ezzel a hub dologgal nagyon elbaltázták. Miért nem lehet csak az alaplapi csatlakozókat használni?
Si vis pacem, para bellum.

waverider
(senior tag)
nem szép és funkcióit/helykihasználás tekintvis inkább a Scythe előlapi paneljeire szavazok
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.