Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -PLevi-

    senior tag

    válasz Turbobacsi #7894 üzenetére

    Jól hangzik, bár továbbra sem érkezett meg az SMS.

    #7895

    Nekem is ez volt, akartam is rá írni a megoldást az előbb, de valahogy kimaradt.
    Mivel az egyetlen launcher és még ráadásul rendszer app is, nem fogod tudni frissíteni. Ráadásul ha jól emlékszem teljes verzió, ami ugye igencsak warez, szóval végképp nem fog menni a frissítés... (De ebben nem vagyok biztos hogy Prime-e vagy sem.)
    Először le kell töltened a Play Áruházból ideiglenesen valamilyen launchert (teljesen mindegy hogy milyet), majd utána frissíteni próbálni.
    Ha most sem megy, akkor töröld a Nova-t, Titanium Backup-pal vagy manuálisan a system/priv-app-ból, majd töltsd le újra.
    Ha rendszer app-nak szeretnéd a Nova-t (sok értelme nincs egyébként, mert lehet hogy legközelebb ismét nem fogod tudni frissíteni), akkor miután telepítetted, helyezd át a data/app-ból a system/priv-app-ba, majd add meg neki a megfelelő jogokat: rw-r--r--, avagy 644.
    Ha az alap Nova teljes verzió, azaz Prime, akkor persze csak a törlés segít.
    Ezután már törölheted az ideiglenesen letöltött launchert. Ez arra kell, hogy mindig legyen egy működő launcher feltelepítve. Ha nincs, bebootol ugyan a teló, de nem tudsz vele semmit kezdeni. :D Erre a továbbiakban is figyelj! Az ilyen kellemetlen esetek (véletlen törlés) elkerülése érdekében ajánlott egy állandó launcher rendszer appként, erre a célra én a Trebuchet*-et használom.
    *Ez a CyanogenMod AOSP-re épülő launchere, pár hasznos beállítási lehetőséggel.

Új hozzászólás Aktív témák